Burun estetiği ve kemeri..

Umursamazkumral

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
9
2
Arkadaşlar küçük yaşlarımda ağır darbe sonucu burnum yamulmuştu fakat doktor geçer dedi başka bir şeyde demedi. Burnumda kemer var ve 18 yaşıma geldiğimde ameliyat olmak istiyorum. Fakat ameliyat nasıl oluyor diye bi baktım birde darbe almamak gerekiyormuş ve bende azda olsa panik atak var 'Aman bir şey olacak' korkusu içimi şimdiden yiyip bitiriyor. Bana ameliyat ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler...

Burun yamulması nasıl kendiliğinden geçiyor anlamadım.
Burun ameliyatı ile ilgili forum'da bir sürü başlık var ilginizi çekeni okuyun çok bilgi edineceksiniz.

Burun yamulması nasıl kendiliğinden geçiyor anlamadım.
Burun ameliyatı ile ilgili forum'da bir sürü başlık var ilginizi çekeni okuyun çok bilgi edineceksiniz.
Ya canım doktor geçer dedi bende anlamadım, küçüğüm tabi. Acil aşırı doluydu başından saldı büyük bir ihtimal. Şuan ki kafam olsa öyle davranır mıyım :KK43: :KK43: :KK43:

Ya canım doktor geçer dedi bende anlamadım, küçüğüm tabi. Acil aşırı doluydu başından saldı büyük bir ihtimal. Şuan ki kafam olsa öyle davranır mıyım :KK43: :KK43: :KK43:
En iyisi siz 1-2 doktora daha görünün çünkü çok tuhaf. Kolsuz bacaksız doğan bebeğin annesine üzülmeyin 18'e geldiğinde kolu bacağı çıkar demek gibi bir şey,

Bu arada yaş kaç ?

X