burun estetiği ve roaccutane

max1476

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
21
2
6
25
Selamlar. Bu ay içerisinde burun estetiği olmayı düşünüyorum. Roaccutane kullanıyorum yaklaşık bir aydır. Daha önce kullanıp burun estetiği vs olan oldu mu? Birkaç güne doktor kontrolüm var ama tecrübesi veya bilgisi olan var mı?

Burun estetiği olmadım ama yaraların iyileşmesi zaman alıyor, deri inceldiği gibi damarlar da çatlayabiliyor. Estetikte ne ilaç veriliyor vs bilmiyorum ama karaciğere baskı yapabilir yine o kullanılan ilaçlar.

Kesinlikle olmaz. Bi kere kurumadan yaraların iyileşmez burun içi estetik sonrası kuruyor cilt daha yağlı hale geliyor, ilaç bitince yaptırmanı öneririm

Roaccutane tedavin bitince olmanı tavsiye ederim. Aynı süreç içerisinde denk getirmemelisin. Roaccutane tedavisinden sonra derin incelir buna bağlı olarak burun ameliyatı çok değişiyor. Tedavin bitince ameliyat olmalısın.

Yazan herkese çok teşekkür ederim. Doktor 10 gün öncesinde kesmemi, ameliyattan sonraki 10. günde tekrar başlamamı önerdi. Garanti olması adına erteleme kararı aldım.

Ben hem daha önce roaccutane kullandım, hem de burun estetiği yaptırdım. Ameliyat olup 10. Günde başlarsan yaraların asla iyileşmez, iz kalır. Burun estetiği sonrası bi süre burundan nefes alamıyorsun dudak ve ağız kuruyor, roaccutane da dudağı kurutulur. Dudaklarının yara olması da kaçınılmaz olur. bu şartlar altında en iyisi roaccutane bitince yaptır

Back
X