Burun Estetiği Ve sigara kullanımı

elorino

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
18
3
1
26
Kızlar merhaba, bir doktorla görüşme yapmıştım burun estetği olduktan sonra en az 1 yıl sigara kullanmamanız gerekiyor eğer bırakabilirseniz doktor aneliyat yapar dedi. Nedenini sordugumda ise yaraların geç iyileşmesi şekil bozuklukları olması vs sigara etkiliyormuş. Doktorda bunun yüzünden sigara bırakamayacak insanları estetik için tercih etmiyormuş. Sigara gerçekten burun şeklini çok mu etkiliyor ilk defa duydum

Evet benim doktorumda aynı şeyleri söyledi ve sonrası 6 ay içmememi istedi hatta öncesinden bıraktırdı

Doktorun böyle bir tercihi olduğunu ilk kez duyuyorum. 2 3 ay içme derler ama. Sanmıyorum içici biri 6 ay 1 sene içmesin. Sadece iyileşmeyi geciktirdigi için diye biliyorum ben. Sanmıyorum burun bozulsun

Benim burnum estetikten sonra yamuldu. Sigara kullanmiyordum estetikten sonra basladim. Kuzenim doktor sordum, icmesen daha iyi olur dedi ama genel olarak oyle zaten. Bir arkadasimin burnu cok guzel oldu, sigara da kullandi hep. Ben sanmiyorum, sigara basli basina zararli ama doktorlar yapamadigi seyleri sigaraya, darbeye vs atiyor. Burnumu yamulttu en basindan beri yamuktu.. estetik doktorlarina artik hic guvenmiyorum bir elin parmagini gecmez isini duzgun yapan dogru soyleyen.

Ben burun estetigi oldugum da sigaramida ictim hatta burnumun icin de tampon varken bile ictim.Doktor hic sigara kullaniyormusun diye bile sormadi neredeyse 30 sene oldu hic birsey olmadi

Back
X