Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var mi düsündügün veya gör\stüg\n doktor canim. Bende 2. Ameliyati olacagimben o kişiyim
Şu an 2. doktoru harıl harıl arıyorum
Burada sadece cok popüler doktorlar konuşuluyor hani eski Türkiye'de yağ sırası tüp sırası olurmuş ya öyle
İnsanın o kadar para ödemesi ve sonunda da perişan olmasi kötü
Ne kadar iyiler bilemiyorum ama parası cok iyi.
Bana gelecek olursak :) memnun olmadım şimdiki aklım olsa olur muydum bilemiyorum olma diyemıyorum o zamankı aklım ile düşününce burnumu hıc sevmıyordum
He şu var şu anda da sevmiyorum.
Ben 11. Günümdeyim ve burnumun kemik kisminda bi cukurluk var. O kadar pismanim ki olduguma dun atelim cikti ve ciktigindan beri cok kotuyum. Keske olmasaydimkeske zamani geri alabilseydim
Merhaba cuma ameliyat oluyorum:)Var mi düsündügün veya gör\stüg\n doktor canim. Bende 2. Ameliyati olacagim
Eğer olmadıysan ameliyat olmamanı tavsiye ederim. Ben yaklaşık 50 gün önce ameliyat oldum. Önden profilim çok fazla değişmese de gozlerimdeki değişimin farkindayim.. Herkes hep ayni seyi soyluyor kimse gozune kaşına ellemedi sadece burnunla islem gordugördün vs vs.. Burun yüzün her organini etkiliyor güzel kardeşim.. Burnum eskisine göre cok cok iyi yani burun kendi başına güzel. Fakat benim yüzüme ne kadar uygun oldu ya da ben halen neden bu kadar çok yadirgiyorum bilmiyorum. Sanirim dümdüz bir burun isterken ufak kavis eşlik etti bu duruma.. Eğer ki tabiri caizse Karadeniz burun tipi gibi kemerli eğik bir burnun yoksa hic bu işlere bulaşma..
ben o kişiyim
Şu an 2. doktoru harıl harıl arıyorum
Burada sadece cok popüler doktorlar konuşuluyor hani eski Türkiye'de yağ sırası tüp sırası olurmuş ya öyle
İnsanın o kadar para ödemesi ve sonunda da perişan olmasi kötü
Ne kadar iyiler bilemiyorum ama parası cok iyi.
Bana gelecek olursak :) memnun olmadım şimdiki aklım olsa olur muydum bilemiyorum olma diyemıyorum o zamankı aklım ile düşününce burnumu hıc sevmıyordum
He şu var şu anda da sevmiyorum.