Burun Estetiği Yaptıranlar Kötü Deneyim

sezenc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
380
227
23
23
Aranızda burun estetiği yaptırıp memnun kalmayan oldu mu?Olduysa sebepleri neler?Lutfen yazar mısınız?

Bir komşumuzun burnu ciddi büyük ve kemerliydi yaptırdı burnunu ve burun ben estetik oldum diye bağırıyor burun kalkık kemiksi ve büyük oldu kemer gitsede hala kötü

Eğer olmadıysan ameliyat olmamanı tavsiye ederim. Ben yaklaşık 50 gün önce ameliyat oldum. Önden profilim çok fazla değişmese de gozlerimdeki değişimin farkindayim.. Herkes hep ayni seyi soyluyor kimse gozune kaşına ellemedi sadece burnunla islem gordugördün vs vs.. Burun yüzün her organini etkiliyor güzel kardeşim.. Burnum eskisine göre cok cok iyi yani burun kendi başına güzel. Fakat benim yüzüme ne kadar uygun oldu ya da ben halen neden bu kadar çok yadirgiyorum bilmiyorum. Sanirim dümdüz bir burun isterken ufak kavis eşlik etti bu duruma.. Eğer ki tabiri caizse Karadeniz burun tipi gibi kemerli eğik bir burnun yoksa hic bu işlere bulaşma..

ben o kişiyim
Şu an 2. doktoru harıl harıl arıyorum
Burada sadece cok popüler doktorlar konuşuluyor hani eski Türkiye'de yağ sırası tüp sırası olurmuş ya öyle
İnsanın o kadar para ödemesi ve sonunda da perişan olmasi kötü
Ne kadar iyiler bilemiyorum ama parası cok iyi.
Bana gelecek olursak :) memnun olmadım şimdiki aklım olsa olur muydum bilemiyorum olma diyemıyorum o zamankı aklım ile düşününce burnumu hıc sevmıyordum
He şu var şu anda da sevmiyorum.

Tek pişmanlığım doktorla ilk aşamada burun deliklerinden konuşmamış olmak onun dışında sorunum yok.eski halinden güzel

ben o kişiyim
Burada sadece cok popüler doktorlar konuşuluyor hani eski Türkiye'de yağ sırası tüp sırası olurmuş ya öyle
Bana gelecek olursak :) memnun olmadım şimdiki aklım olsa olur muydum bilemiyorum olma diyemıyorum o zamankı aklım ile düşününce burnumu hıc sevmıyordum
Var mi düsündügün veya gör\stüg\n doktor canim. Bende 2. Ameliyati olacagim

Ben 11. Günümdeyim ve burnumun kemik kisminda bi cukurluk var. O kadar pismanim ki olduguma dun atelim cikti ve ciktigindan beri cok kotuyum. Keske olmasaydim :( keske zamani geri alabilseydim

Ben 11. Günümdeyim ve burnumun kemik kisminda bi cukurluk var. O kadar pismanim ki olduguma dun atelim cikti ve ciktigindan beri cok kotuyum. Keske olmasaydim :KK43: keske zamani geri alabilseydim

Üzülme bu haline alışmaya çalış. Zamanla daha iyi hissedeceksin. Bende alışmaya çalışıyorum. Gün içerisinde aynaya cok mutlu bakiyorum bazende bir anda kendimi aglarken buluyorum. Çok keşke dedim ama önceki halini düşün kotu hissetmesen onu da yaptırmazdın degil mi?

Canım sen simdiden doktor arastirmaya basla neden kabulleneceksin. Yasadiklarini bende yasadim bir sekikde duzelecek bulunacak o doktor.

çok pişmanım çok 3 ay olcak nerdeyse o pişmanlık bir türlü gitmiyor iliklerime kadar hissediyorum o pişmanlığı eski burnum kötü olsada onu istiyorum bu yapay burundan kurtulmak istiyorum aynalara bakamıyorum revizyonla da eskisi gibi olmuycak biliyorum

Burnunuzun fotografini atar misiniz? Belki de sizin gördüğünüz kadar kötü değildir. Bende oyle diyordum kime gostersem eski halini simdi cok daha guzel ve dogal diyorlar..

Eğer olmadıysan ameliyat olmamanı tavsiye ederim. Ben yaklaşık 50 gün önce ameliyat oldum. Önden profilim çok fazla değişmese de gozlerimdeki değişimin farkindayim.. Herkes hep ayni seyi soyluyor kimse gozune kaşına ellemedi sadece burnunla islem gordugördün vs vs.. Burun yüzün her organini etkiliyor güzel kardeşim.. Burnum eskisine göre cok cok iyi yani burun kendi başına güzel. Fakat benim yüzüme ne kadar uygun oldu ya da ben halen neden bu kadar çok yadirgiyorum bilmiyorum. Sanirim dümdüz bir burun isterken ufak kavis eşlik etti bu duruma.. Eğer ki tabiri caizse Karadeniz burun tipi gibi kemerli eğik bir burnun yoksa hic bu işlere bulaşma..

gözlerinizde ve yüzünüzde yadırgadığınız o görüntü ameliyatın ilk etkileridir ve yaklaşık 6 ay kadar sonra geçer gider, yüzünüz şiştir bu şişlikler ve en önemlisi kaş aranız da gözleri değişik gösteriyordur, kendinizi fazla üzmeyin zamanla düzelecek olduğuna inanın.
geçmiş olsun

ben o kişiyim

Ben haziran ayında oldum.Pek çok yaptırma diyen doktoru dinlemedim.Şu instagramda sürekli burun paylaşan İstanbul'daki doktorlardan birine.Şu an için isim vermek istemiyorum,sabır diyorum bekle diyorum,sakin ol diyorum ama olmuyor.İlk 3 ay cok iyi görünüyordu her şey ama sonra nefes problemi başladı ucu bi tuhaf oldu.Burda yorum yapanlara teselli vermeye çalışırken şu yaptığım yoruma inanamıyorum.

Son düzenleme:
Nefes probleminiz olduğu icin mi ameliyat olmustunuz yoksa estetik amaçlı mı? Ilk aylar olmayan problem nasik sonradan oldu bahsedebilir misiniz? Bizde de oyle bir durum olur mu ki?

Daha önceden KBB'de olmuştum.Nefes problemide vardı.O doktorda şöyle güzel olur böyle güzel olur burun cok sey değiştirir dedi falan olduk neyse.Burun oldu olmasına ama şekli hoş gelmedi cunku kendi burnuma cok benzedi zaman gectikce kemer olustu hafif nefes problemi de aynıydı.Doktor doktor gezdim çoğu doktor gerek yok dedi kurcalama dedi başına iş alırsın dedi.Ama dinlemedim kafaya koymuştum gittim şimdiki doktoruma o da şöyle güzel olur böyle harika olur dedi.Yine oldum sonra şeklini gördüm gayet mutlu oldum.Zamanla değişti.Sıkıntılar oluşmaya başladı.Dotorum bekle dedi son şeklini alsın.Ama ben alışamıyorum.İlk ameliyattan sonraki daha güzeldi sanki.Çok ağladım şu son 2.haftadır.Öleyim diyorum bazen neden böyle oldu çok mu sey istedim diyorum.Bir sürü insanin güzel oluyor burnu bu ameliyatla.Sabirim depresyona girdim.Eğer doktorun dediği gibi olmazsa ismini paylasicam.Şimdiki histetik halimle haksızlık yapmak istemiyorum.

Benimki zaten hep problemli bir burundu.Çocukluktan geliyor şikayetlerim.Şu ana kadar olmadiysa sizde bundan sonrada sorun olmaz bence.

2.ameliyatinizin üstünden ne kadar zaman geçti. Inanin su an ufak kemer olsun diye ugrasiyorum keske olsa.. Bende düz istiyordum sirt tarafindan hafif kavis verilmis.

Back
X