- 9 Ekim 2012
- 157
- 136
- 303
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ç tatlım merhabaArkadaşlsr burnum buyük değil normal ama kemerli bu kemeri düzelttirmek istiyorum iyi bir doktor buldum ama başka şehirde ve fiyat konusunda hiçbir bilgim yok yaptıranlar ne kadar ödedi merak ediyorum tahmini bir fikrim olur en azından
Tatlım merhaba ben Adana'da yaptırdım herşey dahil kan testleri +hastahane +doktor 3000 tl ödedim Dr Mahmut yıldız çokda memnun kaldım.bol şansÇ tatlım merhaba
teşekkür ederim canım bende trabzonda buldum bi doktor bi arkadaş yaptırdı acaip güzel oldu çok beğendim burnunu çok doğal duruyo o yüzden bende o doktora yaptırmayı düşünüyorum ama işte bütcem el vermiyo para biriktiriyorum yaza kadar ne biriktirirsem birde bu doktor numune hastanesindede görev yapıyomuş acaba diyorum hastanede yaparmıTatlım merhaba ben Adana'da yaptırdım herşey dahil kan testleri +hastahane +doktor 3000 tl ödedim Dr Mahmut yıldız çokda memnun kaldım.bol şans
Canım benim de çok kolay ödeyebildiğim bir rakam değildi ama eğer kötü olursa psikolojimi çok etkileyeceğinden riske atmak istemedim iyi bir doktora gittimArkadaşlar ücretler çokmuş yabu kadar tahmin etmiyodum para biriktirmeye devam o zaman
![]()
haklısın tabi bende güvenemiyorum o yüzden bursadan kalkıp trabzona gidicem sırf doktor iyi diye ama büyük şehirlerde istanbul ankara vs. fiyatlar çok fazla daha küçük illerde ise daha uygun neden acaba fiyatlar heryerde aynı değil anlamıyorum bence burun estetiği artık ihtiyaç gibi bişey oldu diğer estetiklere göre insanın psikplojisini yüzde yüz etkiliyor benim gibi kafaya takanları meselaCanım benim de çok kolay ödeyebildiğim bir rakam değildi ama eğer kötü olursa psikolojimi çok etkileyeceğinden riske atmak istemedim iyi bir doktora gittim
sizinkisi tamamen takıntıya dönüşmüş sizin bütceniz nedir? İstanbuldada uygun fiyata güzel burun yapanlar var.haklısın tabi bende güvenemiyorum o yüzden bursadan kalkıp trabzona gidicem sırf doktor iyi diye ama büyük şehirlerde istanbul ankara vs. fiyatlar çok fazla daha küçük illerde ise daha uygun neden acaba fiyatlar heryerde aynı değil anlamıyorum bence burun estetiği artık ihtiyaç gibi bişey oldu diğer estetiklere göre insanın psikplojisini yüzde yüz etkiliyor benim gibi kafaya takanları meselakendime olan güvenimi kaybettim ya insanlara yüzümü yan dönemiyorum burnuma bakacak diye o derece takığım bakalım hayırlısı inşallah
Bursada da iyi doktorlar vardır mutlaka. Önemli olan doktorunuzun önce yaptıgı burunları görmeniz. Ben ilk gittiğim doktorun yaptığı burunları beğenmedim sonra başka birine gittim, yaptığı 100 buruna falan bakıp verdim kararımı. Yaşadığın yere yakın plastik cerrahların yaptığı burunlara bak canım benimhaklısın tabi bende güvenemiyorum o yüzden bursadan kalkıp trabzona gidicem sırf doktor iyi diye ama büyük şehirlerde istanbul ankara vs. fiyatlar çok fazla daha küçük illerde ise daha uygun neden acaba fiyatlar heryerde aynı değil anlamıyorum bence burun estetiği artık ihtiyaç gibi bişey oldu diğer estetiklere göre insanın psikplojisini yüzde yüz etkiliyor benim gibi kafaya takanları meselakendime olan güvenimi kaybettim ya insanlara yüzümü yan dönemiyorum burnuma bakacak diye o derece takığım bakalım hayırlısı inşallah
ne diyosuunnBen yaptirmak istiyorum gittim 7 milyar dedi insallah guzel olur of
saol canım araştırıyorum bakalım şimdilik trabzondaki doktorda karar kıldım yaza kadar araştırmaya devam edicem fikrimi değiştirecek başka bir doktor buluncaya kadarBursada da iyi doktorlar vardır mutlaka. Önemli olan doktorunuzun önce yaptıgı burunları görmeniz. Ben ilk gittiğim doktorun yaptığı burunları beğenmedim sonra başka birine gittim, yaptığı 100 buruna falan bakıp verdim kararımı. Yaşadığın yere yakın plastik cerrahların yaptığı burunlara bak canım benim
Ya keşke İstanbul'da olsaydı. (( Hem fiyat güzel hem de sonuçlar fena değil,eğer fotoşop değilse tabi. Artık resimlere de güvenemiyorum. ((Mersin Mahmut Gökdoğan 5000-4000 arası
Bu hastane hangi şehirde acaba?ENT Tıp Merkezi - Hakan Gündoğan 7 000 TL.