Burun estetiği yaptıranlar Yardım !

damla570

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
6
0
31
Kızlar 1 ay önce estetik oldum burundan kapalı teknik ile burun ucum kaldırıldı biraz ve burnum eskisine göre biraz daha küçüldü yalnız bununla birlikte burnumun içi de küçüldü. burun içine kıkırdak koyuldugundan elimi burnumun içine attığım da burnumun iç üst kısmindaki kıkırdak lar elime geliyo ve eskisi gibi parmağım burnumun içine tam girmiyo kısacası daracik oldu sizce bu normal mi sizde Dr aynilari oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bunun henüz cok yeni büyük ihtimalle şişlerdn kaynaklıdır küçük burun istediysen içerisi dar olur elbet ..tabi kapalı burun ameliyatı tecrübe gerektirir acemi ye düşersen sonun bnm gbi olur hikaye mi biliyrsndr revizyon oldum

Yoo ya burun içi sisligi ile alakası yok bildiğin burnumun içi kıkırdak dolu bu yüzden de burnumun içi küçük ve bu durumdan da nefes te az da olsa zorluk çekiyorum sanki burnun iç deliginin etrafında bi kabuk varmış gibi küçülmüş gibi.
Bu arada senin hikayeni bilmiyorum anlatirsan sevinirim

Dikişlerdir. .o söyledikleri n içeride ki kıkırdak lar eline gelemz kanlı oldugu için oyle gelirde muayeneye gittiğinde içini temizlersee düzelir
benim Hikayem Bogaziçi tıp Merkezi resimli yazan konuda resimde var
neyse ki revizyon oldum şimdi cok mutluyum
doktorum Eren taştan 28 mayısta oldum profilde ki resim suan ki ve öncesi cok fena

X