Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burun ucunu becerebilen doktor gerçekten işinin ehlidir. Burun ucu estetiğinde özellikle kapalı teknikse pek bir morluk olmuyor. burnunda ciddi bir sorun yoksa hiç olma bu amelyatı .ben oldum çok pişmanımMerhaba arkadaşlar 2 hafta sonra burun estetiği olacağım hayirlisyla kemigimde çok işlem yapmayacağını ucuyla yapacağını söyledi doktor peki sizce ağrı morluk oranı vs azalıyor mu bu durumlarda
Neden pişman oldunuzBurun ucunu becerebilen doktor gerçekten işinin ehlidir. Burun ucu estetiğinde özellikle kapalı teknikse pek bir morluk olmuyor. burnunda ciddi bir sorun yoksa hiç olma bu amelyatı .ben oldum çok pişmanım
Merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra burun estetiği olacağım hayirlisyla kemigimde çok işlem
Bence doktor çok önemli ben 4 sene önce oldum ve aşırı memnunum o kadar doğalki burnum kimse ben söylemeden anlamıyor iyiki yaptırmışım asla pişman olmadımMerhaba arkadaşlar 2 hafta sonra burun estetiği olacağım hayirlisyla kemigimde çok işlem yapmayacağını ucuyla yapacağını söyledi doktor peki sizce ağrı morluk oranı vs azalıyor mu bu durumlarda
Hangi doktora olacaksınız hangi sehirdeMerhaba arkadaşlar 2 hafta sonra burun estetiği olacağım hayirlisyla kemigimde çok işlem yapmayacağını ucuyla yapacağını söyledi doktor peki sizce ağrı morluk oranı vs azalıyor mu bu durumlarda
Bence o biraz şans isi de çoğu kişi memnun kalmiyo burun estetiğinde. Doktoru iyi araştırmak lazım bende burun estetiği oldum ama memnunum istediğim gibi oldu yaniBende kesinlikle olmamani tavsiye ederim hele görüntü içinse. Ben oldum kesinlikle çok çok pişmanım. Senin için gec değilken vazgeç bir çok riski var kazık gibi bir burun oluyor yapay oluyor hiç gerek yok inan. O beklediğiniz ozguven burunla falan gelmiyor
Ben kapalı oldum hiç agrimda olmadı sisligimde çok az olduMerhaba arkadaşlar 2 hafta sonra burun estetiği olacağım hayirlisyla kemigimde çok işlem yapmayacağını ucuyla yapacağını söyledi doktor peki sizce ağrı morluk oranı vs azalıyor mu bu durumlarda
Burun ucu konusunda cok haklisiniz. Benim burnum ameliyattan sonra yanlardan mükemmel gözüküyodu ama ucunu o kadar oymus ki geriye kikirdak birakmamisti. Etli yuvarlak bir burun ucundan geriye sipsivri asimetrik bisey kalmisti. Bu yüzden revizyon icin dr secerken hep burun uclarina baktim. Nasil düzeltmis, dogal mi vs.Burun ucunu becerebilen doktor gerçekten işinin ehlidir. Burun ucu estetiğinde özellikle kapalı teknikse pek bir morluk olmuyor. burnunda ciddi bir sorun yoksa hiç olma bu amelyatı .ben oldum çok pişmanım
Doğal güzelliğim gittiNeden pişman oldunuz