Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ilk bir haftayla ikinci hafta arasında çok fark oluyor muBenim bi hafta oldu
kesinlikle ilk hafta zor olan hafta 2. hafta çok daha rahatKızlar ilk bir haftayla ikinci hafta arasında çok fark oluyor mu
Peki görünüş açısından fark oluyor mu ben kendi görünüşümu çok garipsedim dün çünkükesinlikle ilk hafta zor olan hafta 2. hafta çok daha rahat
Günden güne degisiyor mu benim degisiyobenimde 21 gün oldu
Suanlik memnun musunBenim 1 ay oldu
Nasıl geçiyo canimBenim bi hafta oldu
Benim hala alçı tampon duruyor canım ilk günlere gore çok rahatim şişliklerim ve morluklarım geçti ama sızlamalar var hala canımNasıl geçiyo canim
Hiccc endişeler geçiyo zamanla benim 3 gün oldu sizinti geçerli ama deniz suyunu hep kullan kremi falanBenim hala alçı tampon duruyor canım ilk günlere gore çok rahatim şişliklerim ve morluklarım geçti ama sızlamalar var hala canım
Zamanla geçiyor canim bende oyleydim deniz suyunu ve kremi sürekli kullan ben 3 haftadan sona badem yağı da bir damla d amlatir um yaralar kurumasın diyebenimde 1 hafta oldu içi hala yara çok tıkanıyor. Ama morarma şişme yok denecek kadar az oldu. Alçım cumartesi alınacak hevesle bekliyorum. Birde açılsa rahat nefes alsam daha ne isterim
Henüz vermedi doktor alcim salı günü çıkacak o zaman verir heralde:)Hiccc endişeler geçiyo zamanla benim 3 gün oldu sizinti geçerli ama deniz suyunu hep kullan kremi falan
Teşekkür ederim bir arkadaşımda oksijen suyu ile yaraları yumuşat dedi ama doktorum deniz suyu ve krem verdi denesem mi ne dersiniz kemiği aldıkları taraf resmen taş olduZamanla geçiyor canim bende oyleydim deniz suyunu ve kremi sürekli kullan ben 3 haftadan sona badem yağı da bir damla d amlatir um yaralar kurumasın diye
Ben tamponlarim alınca kullanmaya başladım canim bak sana burnumu gostereyimHenüz vermedi doktor alcim salı günü çıkacak o zaman verir heralde:)
hiç korkma canim benimde öyle hergün iyileşiyorTeşekkür ederim bir arkadaşımda oksijen suyu ile yaraları yumuşat dedi ama doktorum deniz suyu ve krem verdi denesem mi ne dersiniz kemiği aldıkları taraf resmen taş oldu