Bence burun estetiği daha mantıklı.Yaptıran binlerce jnsan var zaten(bende dahil).Ameliyata girerken uyutuldum uyandığımda odada misler gibi yatıyordum.Korkulacak bir sey yok.Burun dolgusu bir süre sonra eriyor yani uzun vadede çözüm değil.Yıllardır burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum korkumu bir türlü yenemedim,Burun dolgusu düşünüyorum. burun dolgusu yaptıran var mı ? ne kadar etkli
işlem tekrar gerektirtiği için kararsızımİşiniz burun dolgusu ile hallolacaksa dolgu tabi ki.
Bilgilendirme için teşekkür ederim cesaret verdiniz :)) uzun vade düşünce tabii ki estetikBence burun estetiği daha mantıklı.Yaptıran binlerce jnsan var zaten(bende dahil).Ameliyata girerken uyutuldum uyandığımda odada misler gibi yatıyordum.Korkulacak bir sey yok.Burun dolgusu bir süre sonra eriyor yani uzun vadede çözüm değil.
Bende ayni dusunuyodum burun dolgusu fiyatlari 1200 1500 arasi senede 1 tekrarlancak bide burnu dahada buyutuyo ameliyat duzgun olursa 1 kez olucak bende korkumu kendi icimde yenmeye calisiyorumBilgilendirme için teşekkür ederim cesaret verdiniz :)) uzun vade düşünce tabii ki estetik
Bende korkuyorum ben annemle gidicem annem benden korkak nasil olcak bilmiyorum insallah yoldan geri donmeyizAynı durumdayım.kebdimi bildim bileli burnumdan rahatsızdım ama yaptırmaya korkuyordum.bu sene erkek arkadaşımın cesaretlendirmesiyle sonunda oldum.ilk muayeneye gittigimde sevgilim tutmasa geri dönüyodum ama iyi ki olmuşum diyorum şimdi.Sadece ilk gün zor onda da ağrı kesici veriliyor.Anestezi verdikleri anı ve hanımefendi uyanın dedikleri anı hatırlıyorum o kadar...10 sn gibiydi
Burun estetiğini asla önermiyorum lütfen olmayın doğal burnunuzla mutlu olmayı tercih edinBende korkuyorum ben annemle gidicem annem benden korkak nasil olcak bilmiyorum insallah yoldan geri donmeyiz
Olamiyorum taktim burnuma siz oldunuzmu memnun mu kalmadinizBurun estetiğini asla önermiyorum lütfen olmayın doğal burnunuzla mutlu olmayı tercih edin
Lütfen takmayın sevin burnunuzu boşverin sağlığını kaybeden onca insan varken birazcık güzelleşmek uğruna kendinizi asla riske atmayın evet bende 8 ay önce oldum çok pişmanım eski fotoğraflara bakıp bakıp ağlıyorum depresyona girdim psikiyatriye gittim sakinleştirici depresyon hapları kullanmaya başladımOlamiyorum taktim burnuma siz oldunuzmu memnun mu kalmadiniz
Gecms olsunLütfen takmayın sevin burnunuzu boşverin sağlığını kaybeden onca insan varken birazcık güzelleşmek uğruna kendinizi asla riske atmayın evet bende 8 ay önce oldum çok pişmanım eski fotoğraflara bakıp bakıp ağlıyorum depresyona girdim psikiyatriye gittim sakinleştirici depresyon hapları kullanmaya başladım
Burnum çok küçüldü kısaldı sol taraftada hafif çökme var burun deliklerim eşit değil en çokta çok küçük olmasına kahroluyorum resmen burun kalmadı gibiGecms olsunne problem oldu sizde
Etrafinizdakilerde kuculmus diyomu onceki burnunuza alistiginizdan size cok kucuk gozukuyo olabilir mi ki ? Ozelden resim atma sansiniz varmiBurnum çok küçüldü kısaldı sol taraftada hafif çökme var burun deliklerim eşit değil en çokta çok küçük olmasına kahroluyorum resmen burun kalmadı gibi
Eskiden de mi küçüktü ?Burnum çok küçüldü kısaldı sol taraftada hafif çökme var burun deliklerim eşit değil en çokta çok küçük olmasına kahroluyorum resmen burun kalmadı gibi
Eskiden baya baya büyük kemerliydi şimdi minnacıkEskiden de mi küçüktü ?
Sorun neydi kemikli kemerli miydi?
Aynen bende katılıyorum kendi ameliyatı başarısız geçip sakın olmayın diyen bir tayfa var ısrarla nedenseyani anlamıyorum bu sitede iki güruh var. bir taraf; asla burun estetiği önermeyen ve pişman olanlar olurken, diğerleri öneriyor. her ameliyatın elbette riski vardır. ama eğer burnunuz sizi mutsuz ediyorsa yaptırın. zaten herkes oluyor. çevremde çok fazla burun estetiği olanlar var ve pişman olan bir kişi bile görmedim. burunlarında çökme, sağlık vs problemleri yaşamadılar.
bu da benim tecrübe ettiğimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?