Burun estetiği yerine burun dolgusu mu?

Tweggy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
6
8
1
52
Yıllardır burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum korkumu bir türlü yenemedim,Burun dolgusu düşünüyorum. burun dolgusu yaptıran var mı ? ne kadar etkli

Yıllardır burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum korkumu bir türlü yenemedim,Burun dolgusu düşünüyorum. burun dolgusu yaptıran var mı ? ne kadar etkli
Bence burun estetiği daha mantıklı.Yaptıran binlerce jnsan var zaten(bende dahil).Ameliyata girerken uyutuldum uyandığımda odada misler gibi yatıyordum.Korkulacak bir sey yok.Burun dolgusu bir süre sonra eriyor yani uzun vadede çözüm değil.

Bilgilendirme için teşekkür ederim cesaret verdiniz :)) uzun vade düşünce tabii ki estetik

Aynı durumdayım.kebdimi bildim bileli burnumdan rahatsızdım ama yaptırmaya korkuyordum.bu sene erkek arkadaşımın cesaretlendirmesiyle sonunda oldum.ilk muayeneye gittigimde sevgilim tutmasa geri dönüyodum ama iyi ki olmuşum diyorum şimdi.Sadece ilk gün zor onda da ağrı kesici veriliyor.Anestezi verdikleri anı ve hanımefendi uyanın dedikleri anı hatırlıyorum o kadar...10 sn gibiydi

Bende korkuyorum ben annemle gidicem annem benden korkak nasil olcak bilmiyorum insallah yoldan geri donmeyiz

Olamiyorum taktim burnuma siz oldunuzmu memnun mu kalmadiniz
Lütfen takmayın sevin burnunuzu boşverin sağlığını kaybeden onca insan varken birazcık güzelleşmek uğruna kendinizi asla riske atmayın evet bende 8 ay önce oldum çok pişmanım eski fotoğraflara bakıp bakıp ağlıyorum depresyona girdim psikiyatriye gittim sakinleştirici depresyon hapları kullanmaya başladım

Gecms olsun ne problem oldu sizde

Burnum çok küçüldü kısaldı sol taraftada hafif çökme var burun deliklerim eşit değil en çokta çok küçük olmasına kahroluyorum resmen burun kalmadı gibi
Etrafinizdakilerde kuculmus diyomu onceki burnunuza alistiginizdan size cok kucuk gozukuyo olabilir mi ki ? Ozelden resim atma sansiniz varmi

3 kez ameliyat olmuş birisi olarak söylüyorum: OLMAYIN. Her ameliyatın bir sürü riski var. Girin burada başlıkları okuyun, göreceksiniz ki 1 ameliyatla uzun vadede sorun yaşamaksızın sorunları çözülen görüntü ve nefes açısından sorunsuz bir buruna kavuşan çok çok az. ben 3. ameliyatımı türkiyenin en pahalı doktorlarından birine yaptırdım. zaten 3-4 kişiler malum. sonuç: nefesim düzeldi ancak ameliyat öncesi olmayan bir kemer ameliyat sonrası ortaya çıktı. ameliyat öncesi var olan deviasyonlar birkaç yıl sonra kıkırdakların erimesiyle tekrar ortaya çıktı. ben şanslıydım. nefes sıkıntım düzeldi. çok iyi nefes almaya başladım en azından çünkü ilk 2 ameliyatımda onu da sağlayamamışlardı. eğer dolgu ile düzelecek bir probleminiz varsa ameliyat olmayın. burada sürekli ağlayan psikolojik tedavi gören çok insan göreceksiniz. ameliyattan çıktıktan sonra kimileri çok şişiyor kimileri az. ama esas sonuç ne 3-4 haftası sonuç ne de 1 yıldaki sonuç. 2-3 yıl sonraki sonuç önemli esas. çünkü kıkırdaklar eriyor burun yamuluyor birçok insanda. kimilerinde deliklerin orantısı değişiyor. kimisinde nefes tıkanıyor kimisinde burun ucu düşüyor. sonuç olarak 1. yılında yaşasın diyen birçok insan 2-3 yıl sonra doktor bakmaya başlıyor mutsuzluk içinde. diyeceğim: eğer dolgu ile hallolabilecek bir şeyse en azından önce dolguyu deneyin ameliyat riskini almaktansa, derim. burada doktorların reklamlı yorumcuları da çok sanıyorum. benden size samimi bir tavsiye. doktorum düzeltme ameliyatından kaçınmamasına rağmen ben şuan dolgu düşünüyorum. çünkü artık anladım ki bu ameliyatların kalıcı ve mükemmel sonucu diye bir şey neredeyse binde bir. nefes sıkıntısı yoksa ameliyat son çare olmalı. benim geldiğim tecrübi kanaat bu. sevgiler.

yani anlamıyorum bu sitede iki güruh var. bir taraf; asla burun estetiği önermeyen ve pişman olanlar olurken, diğerleri öneriyor. her ameliyatın elbette riski vardır. ama eğer burnunuz sizi mutsuz ediyorsa yaptırın. zaten herkes oluyor. çevremde çok fazla burun estetiği olanlar var ve pişman olan bir kişi bile görmedim. burunlarında çökme, sağlık vs problemleri yaşamadılar.
bu da benim tecrübe ettiğimdir.

Ben iki kez yaptırmıstım şekil olarak düzeltsede büyütüyor burnu hemde ilerde ameliyat düsünüyosanız yaptırmayın dolgulu burun sevmiyor doktorlar

Aynen bende katılıyorum kendi ameliyatı başarısız geçip sakın olmayın diyen bir tayfa var ısrarla nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…