T Tweggy Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2021 6 8 1 52 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweggy #1 Yıllardır burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum korkumu bir türlü yenemedim,Burun dolgusu düşünüyorum. burun dolgusu yaptıran var mı ? ne kadar etkli
Yıllardır burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum korkumu bir türlü yenemedim,Burun dolgusu düşünüyorum. burun dolgusu yaptıran var mı ? ne kadar etkli
M Mavis Deniz Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2019 1.513 455 123 15 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweggy #21 Nisan.umut .!.: Ben iki kez yaptırmıstım şekil olarak düzeltsede büyütüyor burnu hemde ilerde ameliyat düsünüyosanız yaptırmayın dolgulu burun sevmiyor doktorlar Genişletmek için tıkla... Siz oldunuz mu ameliyat ç, dolgunuz eridi mi? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nisan.umut .!.: Ben iki kez yaptırmıstım şekil olarak düzeltsede büyütüyor burnu hemde ilerde ameliyat düsünüyosanız yaptırmayın dolgulu burun sevmiyor doktorlar Genişletmek için tıkla... Siz oldunuz mu ameliyat ç, dolgunuz eridi mi?
Nisan.umut Guru Kayıtlı Üye 22 Ocak 2010 1.268 338 323 15 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweggy #22 umtsz96 .!.: Siz oldunuz mu ameliyat ç, dolgunuz eridi mi? Genişletmek için tıkla... Haziranda olcam evet benimki büyük ölçüde eridi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
umtsz96 .!.: Siz oldunuz mu ameliyat ç, dolgunuz eridi mi? Genişletmek için tıkla... Haziranda olcam evet benimki büyük ölçüde eridi
jpgrenouille Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2018 949 1.786 113 28 Berlin 15 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweggy #23 Nisan.umut .!.: Aynen bende katılıyorum kendi ameliyatı başarısız geçip sakın olmayın diyen bir tayfa var ısrarla nedense Genişletmek için tıkla... bende ameliyat olacağım. ama buradaki yorumları görünce öyle bir negatiflik çöküyor ki üstüme.... neyse ki çevremde başarılı ameliyat geçirenler var burası öneri değil dert yuvası olmuş Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nisan.umut .!.: Aynen bende katılıyorum kendi ameliyatı başarısız geçip sakın olmayın diyen bir tayfa var ısrarla nedense Genişletmek için tıkla... bende ameliyat olacağım. ama buradaki yorumları görünce öyle bir negatiflik çöküyor ki üstüme.... neyse ki çevremde başarılı ameliyat geçirenler var burası öneri değil dert yuvası olmuş
M Mavis Deniz Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2019 1.513 455 123 15 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweggy #24 Nisan.umut .!.: Haziranda olcam evet benimki büyük ölçüde eridi Genişletmek için tıkla... Anlıyorum şimdiden çok geçmiş olsun ilk yaptırdığınız ne kadar sürede erimişti? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Nisan.umut .!.: Haziranda olcam evet benimki büyük ölçüde eridi Genişletmek için tıkla... Anlıyorum şimdiden çok geçmiş olsun ilk yaptırdığınız ne kadar sürede erimişti?
Nisan.umut Guru Kayıtlı Üye 22 Ocak 2010 1.268 338 323 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweggy #25 umtsz96 .!.: Anlıyorum şimdiden çok geçmiş olsun ilk yaptırdığınız ne kadar sürede erimişti? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim birkaç ayda erimişti Olumlu oy 0 Olumsuz oy
umtsz96 .!.: Anlıyorum şimdiden çok geçmiş olsun ilk yaptırdığınız ne kadar sürede erimişti? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim birkaç ayda erimişti
Nisan.umut Guru Kayıtlı Üye 22 Ocak 2010 1.268 338 323 16 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tweggy #26 duera .!.: bende ameliyat olacağım. ama buradaki yorumları görünce öyle bir negatiflik çöküyor ki üstüme.... neyse ki çevremde başarılı ameliyat geçirenler var burası öneri değil dert yuvası olmuş Genişletmek için tıkla... Hayatın her alanında risk var ne demiş ruslar risk almayan şampanya içemezkafaya takmamak lazım Olumlu oy 0 Olumsuz oy
duera .!.: bende ameliyat olacağım. ama buradaki yorumları görünce öyle bir negatiflik çöküyor ki üstüme.... neyse ki çevremde başarılı ameliyat geçirenler var burası öneri değil dert yuvası olmuş Genişletmek için tıkla... Hayatın her alanında risk var ne demiş ruslar risk almayan şampanya içemezkafaya takmamak lazım