Görüştükten sonra muayenenin nasıl geçtiğini yazar misin cok merak ediyorumBence beklemeye değer.2 gun sonraya randevu veren doktorlarinda yaptığı burunlar ortada.doktorun ne kadar cok hastasi varsa o kadar çok deneyim kazanmış oluyor dolayisiyla ne yapcagi daha iyi bildigin sonuçlar mükemmel
yazarım cnmGörüştükten sonra muayenenin nasıl geçtiğini yazar misin cok merak ediyorum
Çok iyi oluryazarım cnm
Çok rahat geçiyor,narkozdan uyanınca burnundaki ağırlık dışında birşey hissetmiyorsun.BEn sadece tamponlarım çıktıktan sonra kendimi iyi hissedip hemen ayağa kalkmıştım o an bayılmışım. onun dışında kötü birşey yaşamadım. 3 sene oluyor yaklaşık.Ama burnum yamuldu şu an malesef
tek insan. sen değilsin cnm. benim burnum %100 tıkalıtdı etler kemik eğriliği. hiç nedes alamama ragmen 5 yıl kactım ameliyattan. Bir çok doktorla görüştüm ama kendimi ikna edemedim. hatta son hafta gördüğüm rüyalar sebebiyle ameliyattan vazgeçmeyi bile düşünmüştüm.hiç nefes alamıyordum yani ameliyatım keyfi değildi ama yinede kaçtım korktuğum için.olup çıktıktan sonra keşke daha önce olsaydım korkulacak hiçbir şey yokmuş dedimGerçekten burun estetiği olmayı isteyip de bu kadar acımasından korkan tek insan benim galiba.. youtube da videoları izliyorum ameliyatı izlemeyi geçin o insanları ameliyat önlüğüyle görünce bile geriliyorum. Hele ameliyatları izleyince hepten korkuyorum. İnsanların burnunu kesiyorlar derisini kaldırıp kemikleriyle bir şeyler yapıyorlar.. Ayy içim bir fena oldu. Tamam belki bunları yaparken uyuyacaksin diyenler olacak ama bu ameliyatin birde uyanmasi var o acilari çekmek var.. Bunların yapılacagını bilip bu hissiyatla ameliyata girmek çok korkunç. Keşke benim haberim yokken beni bayiltsalar alsalar ameliyata. Kendi ayaklarimla gidip ameliyata girmeye hazır değilim.
Gerçekten burun estetiği olmayı isteyip de bu kadar acımasından korkan tek insan benim galiba.. youtube da videoları izliyorum ameliyatı izlemeyi geçin o insanları ameliyat önlüğüyle görünce bile geriliyorum. Hele ameliyatları izleyince hepten korkuyorum. İnsanların burnunu kesiyorlar derisini kaldırıp kemikleriyle bir şeyler yapıyorlar.. Ayy içim bir fena oldu. Tamam belki bunları yaparken uyuyacaksin diyenler olacak ama bu ameliyatin birde uyanmasi var o acilari çekmek var.. Bunların yapılacagını bilip bu hissiyatla ameliyata girmek çok korkunç. Keşke benim haberim yokken beni bayiltsalar alsalar ameliyata. Kendi ayaklarimla gidip ameliyata girmeye hazır değilim.
Ya canım işte hep o videolar yüzünden bide onun altındaki yorumlar acı cekiyosun yok İşte kan kusuyosun böyle acı yok falan yazmaları beni çok ürkütüyor. Beni zaten kan tutuyor o ameliyat izleyince bile Bayılacak gibi oldum. Maalesef acı eşiğim felaket şekilde fazla. Yani kan aldircam diye hemşire gelene kadar kafamda kırk türlü tehlike çanları çalıyor sankitek insan. sen değilsin cnm. benim burnum %100 tıkalıtdı etler kemik eğriliği. hiç nedes alamama ragmen 5 yıl kactım ameliyattan. Bir çok doktorla görüştüm ama kendimi ikna edemedim. hatta son hafta gördüğüm rüyalar sebebiyle ameliyattan vazgeçmeyi bile düşünmüştüm.hiç nefes alamıyordum yani ameliyatım keyfi değildi ama yinede kaçtım korktuğum için.olup çıktıktan sonra keşke daha önce olsaydım korkulacak hiçbir şey yokmuş dedim
Sadece rahatsızlıksa onu 1 hafta çekmeye razıyım ama işte iş acı çekmek oluncaNiye ameliyat videosu izliyorsun ki
Kendi kendini korkutuyorsun..Ameliyat olacağım diye gece heyecandan uyumadığım için narkozdan sonra mışıl mışıl uyudum Ameliyattan çıkıp uyanınca acı çekmedim , serum taktılar , 15 dk da bir gözümün üstüne buz kondu , aksam sekiz gibi de tepsiyle yemek geldi köfte pilav çorba..gece de buz faslı devam ettiği için uyumadık çen çen sohbet ettik annemle ..sabah da çıkış alıp eve gittik..
Acı duymuyorsun..daha çok rahatsızlık hissi oluyor ..kolunda serum var o kol kımıldamayacak(benim gibi kıpırdak biri için asıl büyük sıkıntı bu , kol sabit kalmalı ama ikide bir o serumun takılı olduğu plastik ucu oraya buraya taktım iyi ki elim yırtılmadı ) sonrası şişlik, morluk , morlukların geçmesi ...bir hafta en zor zaman ..
hele bennn hastalıktan ölsemde acile gitmiyorum iğne vurucaklar diye ödümmm kopuyor canım aşırı kıymetli aşırı. ama cidden hiç agrı sızı olmadı bazılarında kanamada olmuş ben kanda görmedimYa canım işte hep o videolar yüzünden bide onun altındaki yorumlar acı cekiyosun yok İşte kan kusuyosun böyle acı yok falan yazmaları beni çok ürkütüyor. Beni zaten kan tutuyor o ameliyat izleyince bile Bayılacak gibi oldum. Maalesef acı eşiğim felaket şekilde fazla. Yani kan aldircam diye hemşire gelene kadar kafamda kırk türlü tehlike çanları çalıyor sankinapıcam bilmiyorum. Anneme çok cesaretli gibi konuşuyorum ama kadın dese hadi kalk doktora gidelim diye üç buçuk atarım galiba
Birde çok şanslıyım aslında insanlar ameliyat olmayi düşündüğü doktorun hiçbir hastasiyla muhabbet edemezken ben 3 kişi buldum ücüyle de kanka oldum bildiğin. Hepsi narkozlusun anlamiyosun sadece şişlikler inene kadar sabir lazım. İşte doktor iyi eli hafif dediler de dediler. Ama işte ben odlek olunca insanlar napsin
Konuştuklarimin biri erkek diğer ikisi kızdı. Erkek olan revizyondu önceden kötü bir ameliyat geçirmiş ve tampon alinirken baya canını yakmislar senelerce beklemis ameliyat icin. Sonra bu doktora gitmiş revizyon olmuş gayet doğal bir erkek burnu olmuş o koca burundan eser yoktuGüzel haber ..
Tanıştığın hastaların burunlarını beğendin mi ? Onlar nasıl belirlemiş burun şeklini ?
İnsanlar birbirlerini korkutmayı seviyor nedense ..Merak ettim neler yazmışlar videolarınn altuıına., girip bir bakayım ben de :)
Peki siz uyandığınızda çok acı hissettiniz mi? Nasıl bir his merak ediyorum. İşte ben ameliyat önlüğü giyilmesi sırasında bile elim ayağım titriyor neden bu kadar cesaretsizim bilmiyorumKan kusma ne kadar sıklıkla oluyor ve nedeni nedir ben de merak ettim., Belki ameliyat sırasında geniz yolunda biriken kan bilinç yerine gelince tükürülüyordur . Doktoruna bu konuyu sor madem ,en iyi o korkunu yatıştırır.
Böyle bir açıklama buldum :
Ameliyat sırasında ve sonrası genizden olan kanamanın farkında olunarak ya da olunmadan yutulmasına bağlı olarak midede biriken kan kusma ile dışarı çıkabilir. Ya da aynı gün ya da bir gün sonra siyah renkli bir ishal tarzında gelebilir. Bu durumlar normaldir, korkacak bir şey yoktur.
Doğru tahmin etmişim. Zararsızmış.
Çok alemsiniz yaAmeliyat günü önlüğümü giydim ,bir süre bekledim , sonra anestezi odasına çağırdılar , koluma ilacı verdikleri anda küt diye uyumuşum zaten..Bitince uyandırdılar, odaya geçmeden ameliyat odasında bir süre bekletiyorlar ,orda da epey uyudum sanırım çünkü bir gece öncesinden uykusuzdum ,orayı hayal meyal hatırlıyorum İyice uyanınca odama tekerlekli sandalye ile geçirdiler , ama ben artık cin gibi olmuştum hatta ani hareket etmeyin diye uyarmaları gerekti Ziyaretçi bile karşılayabildim .Zaten serumla ağrı kesici veriyorlarmış . Hafif bir grip geçirdiğinizde hissettiğiniz tarz bir ağırlık dışında bir şey hissetmedim . Kafam sepet gibi oldu derler ya.o duygu işte ..
Ama ben youtube yorumuokumadan girdim , belki ondandır
belki ilaç vermelerine bile gerek kalmaz , sana iğneyi gösterirler , sen bayılırsın ..ameliyat başlarbir keresinde kan aldirirken kardesimin kanının alışlarını izledim meğer beni kan tutuyormus birde bana stajyer hemşire denk geldi hepten gerildim kız daha igneyi sokmadan ben küt diye bayıldım düşün yani ne kadar geriliyorum.
Olabilir bunu bende düşünmüştümbelki ilaç vermelerine bile gerek kalmaz , sana iğneyi gösterirler , sen bayılırsın ..ameliyat başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?