burun estetigi

caglau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
24
1
1
arkadaslar merhaba size birkac sorum olucak beni bilgilendirirseniz cok memnun olurum. antalyada onerebılecegınız plastik cerrahı var mı acaba burun estetıgı ıcın serdar unluyu arastırdım tamponsuz yapıyormus galıba. tamponsuz amelıyat olan varsa aranızda nasıl oluyor amelıyat sonrası rahat nefes alabılıyormusunuz korktugum nokta bu aslında pek bı bılgım yok bu konularda benı bılgılendırırsenız cok memnun olurum ve de fıyat konusunda.

arkadaslar merhaba size birkac sorum olucak beni bilgilendirirseniz cok memnun olurum. antalyada onerebılecegınız plastik cerrahı var mı acaba burun estetıgı ıcın serdar unluyu arastırdım tamponsuz yapıyormus galıba. tamponsuz amelıyat olan varsa aranızda nasıl oluyor amelıyat sonrası rahat nefes alabılıyormusunuz korktugum nokta bu aslında pek bı bılgım yok bu konularda benı bılgılendırırsenız cok memnun olurum ve de fıyat konusunda.
antalya da hiç duymadım canım.genelde istanbul doktorunu iyi secmelisin.tekrsr tekrar ameliyat olmak zorunda kalma bence özellikle kbb tercihi yapma .plastik cerrahı düşün .geçmiş olsun

antalya da hiç duymadım canım.genelde istanbul doktorunu iyi secmelisin.tekrsr tekrar ameliyat olmak zorunda kalma bence özellikle kbb tercihi yapma .plastik cerrahı düşün .geçmiş olsun
KBB iyi degil mi diyorsun bu konuda canm ? Bende aslinda tam tersi diye dusunmustum baya arastirdim mesela o soyledigm doktor hakkinda cok iyi yorumlar yapilmis genelde kbb doktorlari tercih edilmis benimde aklim karisik birsuru doktor var nasil seçicem bilmiyorum :(

Çok basit.. zaten nefes almada güçlüğünüz yoksa burun orta kıkırdağına dokunulmayacaktır..bu durumda tampon konulmasının da bi gereği olmıycaktır. Tüm plastik cerrahlar bu şekilde yapıyor zaten, bahsettiğiniz cerraha has bi özellik değil yani

KBB iyi degil mi diyorsun bu konuda canm ? Bende aslinda tam tersi diye dusunmustum baya arastirdim mesela o soyledigm doktor hakkinda cok iyi yorumlar yapilmis genelde kbb doktorlari tercih edilmis benimde aklim karisik birsuru doktor var nasil seçicem bilmiyorum :KK43:
kbb a ameliyat olup tekrar tekrar yapılan hataları düzeltmeye çalışan çok kişi duydum.sonucta adı üstünde estetik plastik cerrahi işi.

Çok basit.. zaten nefes almada güçlüğünüz yoksa burun orta kıkırdağına dokunulmayacaktır..bu durumda tampon konulmasının da bi gereği olmıycaktır. Tüm plastik cerrahlar bu şekilde yapıyor zaten, bahsettiğiniz cerraha has bi özellik değil yani
tesekkur ederım bılgınız ıcın. bende arastırıyorum sureklı ama antalyada sadece bu doktorun adını duyunca bılemedım. oncelıkle devlet hastanesını tercıh etmek ısterım yoksa hem maddı acıdan daha uygun hem de bı bılgı almak ıcın fılan ucret odemıyosun

kbb a ameliyat olup tekrar tekrar yapılan hataları düzeltmeye çalışan çok kişi duydum.sonucta adı üstünde estetik plastik cerrahi işi.
haklısınız bır de sadece konusup bılgı almak bıle ucretlı oluyo baya asıyo aslında benı. devlet hastanesınde bı doktor bulsam dırekt devlete yaptırıcam arastırma ıcındeyım sureklı bu yuzden.

Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu??? :(

Back
X