Burun Estetiği

Zeynep Erdogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
2
0
1
53
Liv Hospital'dan Yrd. Doç. Ümran İleri'ye burun estetiği yaptırdım. Çok çok memnun kaldım. Çok doğal, yüzüme uygun ve güzel bir burun yaptı. Ayrıca hekimliğinden,ve yaklaşımından çok memnun kaldım. Kendisine çoook teşekkür ediyorum. Ayrıca hastene çalışanları çok ilgiliydi. Hasta bakımından da çok memnun kaldığımı belirtmeliyim.

merhaba ben 3 kez aynı 1 kezde farklı bir doktora burun ameliyatı oldum.en son ameliyatım kıkırdak konuldu ama yinede sonuç hiç istediğim gibi olmadı ilk 1 veya 2 ay görüntü iyi fakat sonrasında burun düştü egildi vs.vs. Ama sonuç sorunlu olunca Dr ilgi ve alakaları da boyut değiştiryor maalesef sonra eşim KBB uzmanına nefes ve ses telleri için ameliyat oldu estetik amaçlı değil fakat ameliyat oldugu dr 'un yaptıgı estetik ameliyatları gördüm sonuçlar çok iyi ve benim burnum maalesef tekrar bir ameliyatı kaldıramayacagı için yapma imkanım yok fakat kendisi benim de burnuma bir iki güzel dokunuşla(enjeksiyon yaparak)daha iyi bir duruma getirdi.Ben hep estetik dr araştırdım ama şimdi anladım ki burnu en iyi tanıyanlar KBB uzmanları. DOKTOR YUSUF ORHAN UÇAL ameliyat olmayı isteyen arkadaşlar bence bu hocayı bir araştırıp instagramda yaptığı ameliyatlara bir baksınlar bu naçizane benim tavsiyemdir.

Daha çok reklam gibi geldi yazdıklarınız. Öncesi sonrası fotoğraf istedim doktor hakkında övgü istemedim..

Liv Hospital'dan Yrd. Doç. Ümran İleri'ye burun estetiği yaptırdım. Çok çok memnun kaldım. Çok doğal, yüzüme uygun ve güzel bir burun yaptı. Ayrıca hekimliğinden,ve yaklaşımından çok memnun kaldım. Kendisine çoook teşekkür ediyorum. Ayrıca hastene çalışanları çok ilgiliydi. Hasta bakımından da çok memnun kaldığımı belirtmeliyim.
Merhaba,ben amelşyat olalı 10 gun oldu,ancak bandajım dun çıktı ve burnumun sırt kısmı şuan duz duruyor,bu durum gecici mi moraliö çok bızuk yardımcı olabilir misin,bir de benım sadeve kemiğimi törpülediler ve burun ucumu kaldırdılar,kırma işlemi yapılmadı .acaba bu burnumun şekli şişlikten dolayı mı böyle sizin ne kadar zaman sonta duzeldi,birde ne kadara ameliyat oldugunuzu ögrenebilir miyim

Daha çok reklam gibi geldi yazdıklarınız. Öncesi sonrası fotoğraf istedim doktor hakkında övgü istemedim..
merhaba ben kime yazdığınızı çok anlamadım ama kendi adıma yazıyı okursanız ben ameliyat oldum demedim ben farklı bir doktora ameliyat oldum eşim ses telleri ile alakalı bu dr ameliyat oldu ve ben o zaman hoca ile tanısıp yaptıgı ameliyatlarını gördüm ve bana da sağolsun çok yardımcı oldu bende bunun üzerine böyle değerli bir hocadan herkesin haberdar olması gerektiğini düşündüm hem mesleki hemde insani olarak bilinip tanınması gerekli bir doktor daha öncede belirttim bu benim fikrim

Back
X