Burun estetiği

delyy42422

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
18
15
3
29
Arkadaşlar burun estetiği olup 1 yılı bitirenler neler yasadıklarını paylaşablirmi lütfn. Bnm 6 ay oldu fkat brun ucuma hla dokunamıyorum. Ve kc kre darbe aldm. Bnm gbi darbe alanlar oldumu. Bnm gbi Brnu çöken varmı aranzda. Vrsa ne gbi yöntemlerle giderdiniz

burnumun sol tarafından nefes alamıyordum ve kaza geçirdiğim için 2 defa ameliyat olduğumdan hafif bir eğrilik oluşmuştu..günlerce hatta haftalarca arkadaşlarımla doktor araştırdık.bu üçüncü ameliyatım olacağı için son şansımdı..çok iyi uzman bir doktor bulmak zorundaydım.nihayetinde çok güvendiğim işyerimin doktoru,başka bir doktor önerdi.çok pahalıydı ama nefes alma sorunum hayatımı zorlaştırıyordu.ameliyat olalı 3 ay oldu.şuan nefes almam eskiden çok daha kötü oldu..eğrilik hala var..boşu boşuna o kadar eziyet çektimve dünya para ödedik.doktorunuzu lütfen iyi seçin...o kadar üzgünümki.

Bencede ya birde piskolginiz alt üst oluyor ölüme teyit gecme durumuna geliyosunuz keske keske diyip duruyosunuz ameliyatdan sonra burnumun ucu düsük birde kemik var öylemi kalcak diye diyenler var!! of okadar kötüyüm hatta doktorun estetik uzmani degilmis seni kandirmislar diyenlere öyle gicik oldumki sanki hic ugrasmamis diyenleride nerdeyse bogcaktim!! sinir krizi gecirdim sonucta az para vermedim! piskoligim felaket onca kizlarin burnu güzel olmustu allah zaten hic yüzüme gülmezdi halada gülmedi sanki o etli büyük burnu kizlar allaha karsi gelmemis gibi güzel burunlara sahip oldular! hatta benden büyük olan etli butlu burunlarin sonrasini görünce kahroldum! Keske doktor bu burunda büyük beklentilere gelme diyince hemen kacsaydim ! okadar degersiz bi insanmiydim sanki ! 2. ameliyatda ise kikirdak belli bi süre sonra kayiyomus diyolar bu nekadar dogru?

Son düzenleme:
Aaa domtorunuz kimdi pki ??

Valla arkadaslar revizyon olmk zrumdayım bn. Brnumdan hc nfes alamıyorım. Amelyt olalı 7 ay oluyo. Burun ucum cok ktü . Npcagmı blmiyrm revizyon amelyatna ck zor diyolar. Psikolojm bzldu

Valla arkadaslar revizyon olmk zrumdayım bn. Brnumdan hc nfes alamıyorım. Amelyt olalı 7 ay oluyo. Burun ucum cok ktü . Npcagmı blmiyrm revizyon amelyatna ck zor diyolar. Psikolojm bzldu

doktorun kimdi ki? ve evet anlarim moralin bozuk olmasi ama icini ferah tut; duzgun doktor bulduktan sonra hal edilir umarim

revizyon ameliyatı çok zor değil, yani senin için söylüyorum, şişliklerin inmesi uzun zaman alıyor senin için tek fark bu, revizyon doktor için zordur o da her durumda değil, bazı revizyonlar eğer burna ilk ameliyatta çok hasar verilmediyse kolay geçer bazılarında ise bir hayli zahmetli olur, zahmeti de doktor çeker, risklidir, karar verdiğinde iyice araştır, gönlüne aklına mantığına yatan iyi bir doktora olmaya çalış, ama senin yaşayacağın şeyler ilkiyle aynı düzeyde geçecek, aynı şeyleri baştan yaşıcaksın. korkutmasınlar seni.

Aaa domtorunuz kimdi pki ??
özelden yazmaya çalıştım ama gizlilik ayarlarından yazamadım .bir de şuan hastahaneye ve doktora dava açma aşamasında olduğumdan burada yazamıyorum şimdilik.dün görüştüm hala hatalarını telafi etme gibi bi dertleride yok maalesef.

Cok tesekkür ederim bu msjınız içimi rhatlattı. Özel hastanede revizyon olmaya karar verdm. İlk amelytımı dvlet hastanesnde olmştum

Bende oldum ama çökme nasıl oluyor ?

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…