Burun estetigi

Melodi22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
21
3
36
30
İyi gunler arkadaslar gecen sene emre beye ameliyat oldum fakat. inmeyen odemim var hala burun ucu bolgemde ve bundan dolayi sanki burun ucumda deri fazlaligi var gibi duruyor yandan bakilinca acaba emre beye ameliyat olan kalin derili hastalar varsa sizin odemleriniz ne kadar surede gecti ogrenebilir miyim ?

Ya canim benimki de oyleydi.2. Ameliyati oldum mecbur. Kalin derili olsun..uc oyle sis topalak kalir mi..aylarca moralim bozuk gezdim..ayiptir ya

Benim goruntuden sikayetim yok gibi ama odem sertlik yapti burnumda sanki burunumda yuk varmis gibi hissediyorum ve rahatsizlik hissiyati var 2. Ameliyati olmak istemiyorum insallah ameliyatsiz bir cozume gidebiliriz , gerci sen galiba 2. Ameliyati olmussun nasil gecti ameliyatin ? Gecmis olsun simdiden

Benim goruntuden sikayetim yok gibi ama odem sertlik yapti burnumda sanki burunumda yuk varmis gibi hissediyorum ve rahatsizlik hissiyati var 2. Ameliyati olmak istemiyorum insallah ameliyatsiz bir cozume gidebiliriz , gerci sen galiba 2. Ameliyati olmussun nasil gecti ameliyatin ? Gecmis olsun simdiden
Bu durumu Emre beye ilettiniz mı?

1. 2. Ameliyat emre ilhanda oldum."doktorum emre ilhan" basliginda yazdim kisaca..

Back
X