- Konu Sahibi 33konyali422
Araştıracağım istanbuldayım teşekkürler.Merhaba ben ameliyat oldum adanada. Ama muhammed dilberi düsünün derim istanbuldaysaniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araştıracağım istanbuldayım teşekkürler.Merhaba ben ameliyat oldum adanada. Ama muhammed dilberi düsünün derim istanbuldaysaniz
Ben İlkay beyin ilk hastalarındanım açıkcası yeni açıldı diye baya tereddüt etmiştim.Flora kliniğe ilk gittiğimde doktorun ismini bile bilmiyordum sonrada baya araştırma yaptım güzel sonuçlar aldım.Lazer Liposuction yaptırdım 9 mayısta başka bir işlem için gidicem bakalım.Yeni üye oldum bende araştırma içindeyim istanbulda oturuyorum flora klinik diye biyer açılmış 4 ay kadar faaliyette İlkay Hütüt lede konuşma imkanım oldu daha karar veremedim ama yaptığı işlemleri başarılı buldum kafam çok karıştı okadar çok doktor var ki konuyu takipteyim estetik oldunuz mu ?nerde yaptırdınız fiyatlar nekadar bilgilendirirseniz sevinirim?
Gürkan Beyin burunlarını ben de çok beğeniyorum ama 20 bin TL gibi çok uçuk bir fiyat veriyor, sakıncası yoksa siz ne kadara ameliyat oldunuz öğrenebilir miyim?Selamlar,
Benim doktorum Gürkan Kayabaşoğlu idi. Sonuçtan gerçekten çok memnunum. Ağrı, sızı ya da fonksiyonel bir kayıp yaşamadım. İstersen özelden anlatabilirim merak ettiklerini :)
Mümkünse fotoğraf da görebilir miyiz? :)bende tecrübelerimi paylaşmak isterim.. yaklaşık 6 ay boyunca burun estetiği konusunda araştırdım. Seneler önce burnuma aldığım bir darbe yüzünden burnum kırılmıştı ve hem nefes alma sorunum vardı hem görüntüsünü hiç sevmiyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Nişantaşında Ali Rıza Öreroğlu'na (plastik cerrah) muayeneye gittiğim. Kendim bir diş hekimi olduğum için bu ameliyatlarda riskleri vs biliyorum v doğru kişiye ameliyat olmak istedim. Doktor beye özellikle korkularımdan bahsettim çünkü operasyondan çok korkuyordum. Bence bir hekim hastasını iyi dinlemeli, alirıza hoca da beni çok iyi dinledi ve mantıklı cevaplarla korkumu yenmemi sağladı. Çok profesyonel bir yaklaşımı var, kesinlikle klasik doktor tarzında değil yurt dışında eğitim aldığı çok aşikar! Ameliyat günü aldım, ve Acıbadem hastanesinde ameliyat oldum. Operasyon 2.5 saat geçmiş, uyandığımda kendime gelmem biraz zaman aldı. İlk geceyi hastanede geçirdim, ilk gece biraz ağrım vardı. Ertesi gün burnum hafif şişti ağrım daha azdı ve akşam taburcu oldum. Sonrası git gide daha rahat olmaya başladı atel çıkınca da iyice nefes alabildim eskide hiç alamadığım kadar. Şu an ameliyattan 3 hafta geçti şişlerim geçti dikkat ediyorum yine de. Burun estetiği düşünenleri bir diş hekimi olarak önerim doktorunuz iyi araştırın!! Tek seferde düzgün ameliyat olmak çok önemli. Bu arada ben Ali Rıza bey kadar yüzü detaylı analiz eden (zaten yüz estetiği ile ünlenmiş biri) ve burunu yüz uygun tasarlayan başka birini rastlamadım, inanılmaz doğal sonuçları var.
yakın zamanda oldum belki fikir verir diye paylaşıyorum sizde istanbulda arıyomuşsunuz çünkü doktorunuzuYeni üye oldum bende araştırma içindeyim istanbulda oturuyorum flora klinik diye biyer açılmış 4 ay kadar faaliyette İlkay Hütüt lede konuşma imkanım oldu daha karar veremedim ama yaptığı işlemleri başarılı buldum kafam çok karıştı okadar çok doktor var ki konuyu takipteyim estetik oldunuz mu ?nerde yaptırdınız fiyatlar nekadar bilgilendirirseniz sevinirim?
aaa benim doktorum :)) ben yollacam foto sizeeMümkünse fotoğraf da görebilir miyiz? :)
Mümkünse fotoğraf da görebilir miyiz? :)
Arkadaşım doktor Alirıza öreroğlu tarafından ameliyat oldu tüm süreçte yanındaydım...şu an çok doğal duruyor..ben de yakın zamanda ameliyat olacağım detayları ameliyat olduktan sonra paylaşırım
4. ay önce Dr. Ali rıza Öreroğlu ya burun operasyonu yaptırdım.. üzerinden tam 4 ay geçti doktora güvenim ve inancım hiç boşa çıkmadı... adam çok profesyonel
bende tecrübelerimi paylaşmak isterim.. yaklaşık 6 ay boyunca burun estetiği konusunda araştırdım. Seneler önce burnuma aldığım bir darbe yüzünden burnum kırılmıştı ve hem nefes alma sorunum vardı hem görüntüsünü hiç sevmiyordum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Nişantaşında Ali Rıza Öreroğlu'na (plastik cerrah) muayeneye gittiğim. Kendim bir diş hekimi olduğum için bu ameliyatlarda riskleri vs biliyorum v doğru kişiye ameliyat olmak istedim. Doktor beye özellikle korkularımdan bahsettim çünkü operasyondan çok korkuyordum. Bence bir hekim hastasını iyi dinlemeli, alirıza hoca da beni çok iyi dinledi ve mantıklı cevaplarla korkumu yenmemi sağladı. Çok profesyonel bir yaklaşımı var, kesinlikle klasik doktor tarzında değil yurt dışında eğitim aldığı çok aşikar! Ameliyat günü aldım, ve Acıbadem hastanesinde ameliyat oldum. Operasyon 2.5 saat geçmiş, uyandığımda kendime gelmem biraz zaman aldı. İlk geceyi hastanede geçirdim, ilk gece biraz ağrım vardı. Ertesi gün burnum hafif şişti ağrım daha azdı ve akşam taburcu oldum. Sonrası git gide daha rahat olmaya başladı atel çıkınca da iyice nefes alabildim eskide hiç alamadığım kadar. Şu an ameliyattan 3 hafta geçti şişlerim geçti dikkat ediyorum yine de. Burun estetiği düşünenleri bir diş hekimi olarak önerim doktorunuz iyi araştırın!! Tek seferde düzgün ameliyat olmak çok önemli. Bu arada ben Ali Rıza bey kadar yüzü detaylı analiz eden (zaten yüz estetiği ile ünlenmiş biri) ve burunu yüz uygun tasarlayan başka birini rastlamadım, inanılmaz doğal sonuçları var.
ben iki hafta önce Dr Ali Rıza Öreroğlu'na burun estetiği operasyonu oldum. İsviçreden sırf bu operasyonu geçirmek için geldim. Daha önce Ali Rıza bey bir arkadaşıma meme protezi takmış sonuç mükemmel ötesi! Hem nefes alma sorunum vardı hem burun kemerim beni rahatsız ediyordu. Doktor Beye muayeneye gittim beni dinledikten sonra muayene etti ve yeni burnumun simulasyonunu çizdi. Çok gerçekçi bir doktor simülasyonun aslında bir anlam ifade etmediğini belirtti ve ameliyat detayları ve riskleri hakkında baya uzun konuştu. İlgimi çeken şeylerden biri ise çok detaylı burnumu muayene ettikten sonra fotoğraf stüdyosunda fotoğrafımı çekti ve yüzümü en az 20 dakika detaylı analiz etti! yüzümün bu kadar yamuk olduğunu düşünmemiştim açıkcası! Ameliyat günü biraz stresliydim ekibi o anlamda çok yardımcı oldu. Ameliyatım 2 saat sürmüş, o geceyi hastanede geçirdim. Biraz mide bulantım vardı en zor kısmı ilk geceydi diyebilirim. Acıbadem hemşireleri de gerçekten ilgililer burdan adaşım sevgili Esra hemşireye öpücükler!! Sonraki gün biraz ağrım vardı ve burnum şişmişti. Şişler çok hızlı indi ameliyattan 1 hafta sonra gayet iyiydim. Şu an değerlendirmek için biraz erken ama baktığım kadarıyla yeni burnumu çok doğal ve güzel olmuş :)