Burun Estetiği

meyiff32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
2
1
1
29
Arkadaşlar burnum için 3 doktor var aklımda biri Reşit Burak Sayan biri Ümit Hardal diğeri de Nihat Kaya bu üç doktor arasından birine burun estetiği yaptıran ve olumlu birileri var mı ve fiyat aradıklarını aşağı yukarı söylerseniz çok sevinirim

Arkadaşlar burnum için 3 doktor var aklımda biri Reşit Burak Sayan biri Ümit Hardal diğeri de Nihat Kaya bu üç doktor arasından birine burun estetiği yaptıran ve olumlu birileri var mı ve fiyat aradıklarını aşağı yukarı söylerseniz çok sevinirim
Derin dere hastahanesi celal bey 3400 tl ye oldum 14 gün önce doktorumdan inanılmaz memnunum ama ameliyat sonrası gram sabır yok

Derin dere hastahanesi Kağıthane celal bey kulak burun Boğazcı estetisyen aynı zamanda ben çok memnun kaldım doktorumdan çok ilgili işinin ehli
Ben çok pimpirikliyim vakit geçmiyor bu operasyondan sonra sabır önemli
Bende gram acı agrı olmadı ameliyat sonrası
Sadece 3-4gunluk morar ma ve şişme sonra geçti

Derin dere hastahanesi Kağıthane celal bey kulak burun Boğazcı estetisyen aynı zamanda ben çok memnun kaldım doktorumdan çok ilgili işinin ehli
Ben çok pimpirikliyim vakit geçmiyor bu operasyondan sonra sabır önemli
Bende gram acı agrı olmadı ameliyat sonrası
Sadece 3-4gunluk morar ma ve şişme sonra geçti
Merhaba Burun fotoğrafını paylaşabilir misiniz?

Back
X