Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb. merak ettiğim benim 3 cü haftam ve burun ucu çok şiş ve sert heleki her sabah uyandığımda daha şiş oluyo gün ortasına dogru biraz iniyo ama önceki burnumdan bile şunda uc kısım büyük duruyo bu şişlikten dolayı sanırım siz böyle birşey yaşadınız mı?1 ay geçti benim, merak ettiğiniz nedir?
Anladım adınıza sevindim umarım bian önce şişliklerimiz iner ama ben ince deriliyim yani normalde bende yag oranı bile yok 45 kilo bi kızım derim cok cok ince yani bu kadar ödem olmasını aklım almadıBenim de aynı şekildeydi, 4.hafta burun kanatlarındaki ödem gitmişti onu da dokununca farkettim. Zaten kalın derili bir yapıya sahibim, şu an hala büyük geliyor ama iyileşmenin zaman alacağını biliyorum ilk günler ben de dert ediyodum artık incelemiyorum bile önümde bir yıl gibi bir süre olduğunu kabullendim.
Yapılan işlem kolay değil, küçücük burun gibi düşünsek de kemik kırma vs. yapılıyor çok normal. Bence kafanıza takmayın
Yani senin burun ucu şişmi halenYapılan işlem kolay değil, küçücük burun gibi düşünsek de kemik kırma vs. yapılıyor çok normal. Bence kafanıza takmayın
Özelden resim atsak aslındaYani senin burun ucu şişmi halen
Resim atsak özelden aslında birbirimizeYapılan işlem kolay değil, küçücük burun gibi düşünsek de kemik kırma vs. yapılıyor çok normal. Bence kafanıza takmayın
Fiyat neydi estetiginKızlar Gaziantep mücahitler Hastanesi'nde burun estetiği olanlar varmı???