Burun Estetiği

1 ay geçti benim, merak ettiğiniz nedir?
Mrb. merak ettiğim benim 3 cü haftam ve burun ucu çok şiş ve sert heleki her sabah uyandığımda daha şiş oluyo gün ortasına dogru biraz iniyo ama önceki burnumdan bile şunda uc kısım büyük duruyo bu şişlikten dolayı sanırım siz böyle birşey yaşadınız mı?

Benim de aynı şekildeydi, 4.hafta burun kanatlarındaki ödem gitmişti onu da dokununca farkettim. Zaten kalın derili bir yapıya sahibim, şu an hala büyük geliyor ama iyileşmenin zaman alacağını biliyorum ilk günler ben de dert ediyodum artık incelemiyorum bile önümde bir yıl gibi bir süre olduğunu kabullendim.

Benim de aynı şekildeydi, 4.hafta burun kanatlarındaki ödem gitmişti onu da dokununca farkettim. Zaten kalın derili bir yapıya sahibim, şu an hala büyük geliyor ama iyileşmenin zaman alacağını biliyorum ilk günler ben de dert ediyodum artık incelemiyorum bile önümde bir yıl gibi bir süre olduğunu kabullendim.
Anladım adınıza sevindim umarım bian önce şişliklerimiz iner ama ben ince deriliyim yani normalde bende yag oranı bile yok 45 kilo bi kızım derim cok cok ince yani bu kadar ödem olmasını aklım almadı :110:

Bende düşünüyorum, doktor onerebilirsiniz GAZİANTEP de yasiyorum

Back
X