- 10 Nisan 2014
- 301
- 83
- 298
- Konu Sahibi Angelarelation
Nasıl duruyor arkadaşlar estetik olduğu belli mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11.ayKaçıncı gün?
İlk aylarda benimde kemerliydiçok güzel duruyor. İlk aylarda nasıldı? Benim 26.günüm kemerli bir görünüm var hala![]()
İlk aylarda benimde kemerliydi
Canım hic moralini bozma benimki senden de kötüydü ilk zamanlar sonra ödem azalıyorŞuan benimki böyle moralim bayağı bozuk ama sizinkini görünce biraz içim rahatladı, sizin de mi böyleydi![]()
Tesekkür ederim :)Estetik olduğu belli evet ama maşallah fıstık gibi olmuş. Bosverin belli oluversin değer yani![]()
Aslında şöyle benim yüzüm asimetrik yani burnum da öyle sol taraftan hic kemer falan yok ama sağdan çekilince hafif kemer var gibi gözüküyoSize çok yakışmış, doğal ama çok güzel bir burun olmuş. Yanlış hatırlamıyorsam 10.ay fotolarınızda hala kemer vardı. Törpü mü yaptırdınız? Hiç kalmamış çünkü.
C
Canım hic moralini bozma benimki senden de kötüydü ilk zamanlar sonra ödem azalıyor
Tesekkür ederim :)Yaaaa ne kadar güzel bir değişim. Çok güzel olmuş gerçekten ben çok beğendim.. yeniden operasyon vs gerekecek diye çok korkuyordum. Sizinkini görünce rahatladım aslında. Yüzünüze de çok yakışmış gerçekten