Burun estetigi

jly23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
4
0
1
47
Merhaba,ben bugün kulübe üye oldum gerçi uzun zamandır takip ediyordum.35 gun önce burun a.eliyati oldum.yan profilden sıkıntım yok ama onden dümdüz ve sağ taraftan burun ucuna doğru girinti var .bu durumu daha önce yaşamış olan varsa zamanla bu onden görünüm inceliyor mu bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• 20200808_185655.webp
    20200808_185655.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba,ben bugün kulübe üye oldum gerçi uzun zamandır takip ediyordum.35 gun önce burun a.eliyati oldum.yan profilden sıkıntım yok ama onden dümdüz ve sağ taraftan burun ucuna doğru girinti var .bu durumu daha önce yaşamış olan varsa zamanla bu onden görünüm inceliyor mu bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Kalın deriliye benziyorsun canım. İlk olarak şunu söyleyeyim o girinti dediğin yer sanırım burnun yan duvarını diyorsun. Öyleyse eğer oralarda çok şişiyor ameliyat sonrası ve uzun sürüyor genelde ordaki ödemleriN dagılması. Ben ince deriliyim benim bile uzun sürmüştü o etrafı ve göz altı kısınları. O yüzden kafana takma şuanlık. Eğer ödem değilse demek ki doktor ya burun yan duvarını eşit kapatamadı ya da kıkırdak fazla cıkardı o taraftan. Diğer soruna gelince önden de inceliyor evet burun :) ama tabi doktorun burnuna verdii şekle göre de değişiyor . Kalem gibi olmuyor. :) bana kalırsa burnuna güzel sekil vermiş gibi doktor. :)

Tesekkur ederim inşallah iyileşme sürecinde olumlu yönde düzelir 🙏🙏🙏

Back
X