Burun estetigi

Bana gore tek sefer çıkmalı
2 kere aynı şey çekilmez:)
Eğer burun açık ameliyat olacaksa biliyorsunuz kolumellaya dikiş atılıyor. Liplift de eklenirse kolumellanın bitişine bir dikiş daha denk geliyor. Bu da kolumellaya çok fazla yük bindirmek demek oluyor ve kan dolaşımı kesilirse nekrosis olabiliyormuş. İz bırakma ihtimali de daha yüksekmiş. Yani aynı anda yapılacaksa çok çok iyi bir plastik cerrah yapmalı. Burun ameliyatı kapalı olacaksa daha risksiz tabii.

Yapmiyormus, sordurdum sabah. Neden yapmıyor ki? Burun gibi karmaşık bir yapbozu yapan, bunu da yapabilir. Yapsaydı, ameliyattan sonraki duruma göre yaptırabilirdim.
Yapar da yorgan diker gibi dikip dudakta asimetrik oranlarla dolasılma riski var..Plastik cerrahi alanidir bu alan.Atiyorum görseli.

Siz hangi doktora oldunuz burun estetiğini
Plastik cerrahtı benim doktorum.
Ben liplift olmadim ama burun ameliyatı oldum ve bu ameliyattan sonra dudak burun arasi mesafeyi, özellikle ameliyatın erken dönemlerinde burun ucu cok kalkık oldugunda fark etmistim.Burnum oturdugunda da rahatsiz etmedi beni mesafe.

Özelden adını yazar mısınız revizyon olursam diye plastik cerrah arıyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…