Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plastik cerrah ise yapar.Yapacak olan doktorum, eğer dudak ve burun mesafesi çok uzun olursa, ayrıca lip lift de yapabilir mi?
KbbPlastik cerrah ise yapar.
Konusu gecti mi peki hic lipliftin doktorla?
Hayir. Burada bir arkadaş bu durumdan bahsetti. Benimde burun kalkınca, zaten uzun olan mesafe iyice artacağından, acaba dedim. Hastane ile iletisimdeyim, oradan da cevap bekliyorum bir yandan.Konusu gecti mi peki hic lipliftin doktorla?
Sorma nedenim kbb doktorlari son zamanlarda plastik cerrahinin de islemlerini yapmaya baslamıs olması.Botoksmus göz kapaği ameliyatıymıs hepsine yaparim diyenler var.Hayir. Burada bir arkadaş bu durumdan bahsetti. Benimde burun kalkınca, zaten uzun olan mesafe iyice artacağından, acaba dedim. Hastane ile iletisimdeyim, oradan da cevap bekliyorum bir yandan.![]()
Burun ameliyatıyla liplifti aynı anda yapanlar var fakat pek tavsiye edilmiyormuş. Sonuçlar daha öngörülemez oluyor burun iyileşmeden yapılırsa. O yüzden en mantıklısı 1 yıl bekleyip görmek. Çok kötü gözükmüyorsa gerek kalmayabilir.Yapacak olan doktorum, eğer dudak ve burun mesafesi çok uzun olursa, ayrıca lip lift de yapabilir mi?
Çok doğru. Yapmiyormus zaten.Sorma nedenim kbb doktorlari son zamanlarda plastik cerrahinin de islemlerini yapmaya baslamıs olması.Botoksmus göz kapaği ameliyatıymıs hepsine yaparim diyenler var.
Sayet yaparim derse o doktora güvenmem bu yüzden sordum:)
Plastik cerrah isidir liplift ve dikisleri estetik atilmadiginda asiri kötü olup asla kapanmiyor.
Tamamen katiliyorum. Estetikten sonra bir sene beklemek en iyisi. Sevgili fulya, bana şu anki burnunuzu atabilir misiniz? O mesafeyi siz soktunuz aklımaBurun ameliyatıyla liplifti aynı anda yapanlar var fakat pek tavsiye edilmiyormuş. Sonuçlar daha öngörülemez oluyor burun iyileşmeden yapılırsa. O yüzden en mantıklısı 1 yıl bekleyip görmek. Çok kötü gözükmüyorsa gerek kalmayabilir.
Benimde mesafem acık ama kötü durmuyor cekinmeyin.Tamamen katiliyorum. Estetikten sonra bir sene beklemek en iyisi. Sevgili fulya, bana şu anki burnunuzu atabilir misiniz? O mesafeyi siz soktunuz aklımasiz de durumlar nasıl merak ettim.
![]()
Kbb de yapar ücretini baştan verirseniz neden yapmasın iz kalır ama o ayrı:) yazın çok iyi koruman lazimYapacak olan doktorum, eğer dudak ve burun mesafesi çok uzun olursa, ayrıca lip lift de yapabilir mi?
Özelden bir foto rica edebilir miyim mümkünse?Benimde mesafem acık ama kötü durmuyor cekinmeyin.
Yapmiyormus, sordurdum sabah. Neden yapmıyor ki? Burun gibi karmaşık bir yapbozu yapan, bunu da yapabilir. Yapsaydı, ameliyattan sonraki duruma göre yaptırabilirdim.Kbb de yapar ücretini baştan verirseniz neden yapmasın iz kalır ama o ayrı:) yazın çok iyi koruman lazim
O konuda egitimi yoksa yapmasin zaten egitim alarak o işlere de giriyorlar.Bisektomi olsun,liplift,goz kapağı olsun.kbbcilerde bu işi epey yapmaya basladilar,benim simdi ki aklım olsa plastik cerraha giderim bu arada.. Kbb estetik yaptırmammmm. Revizyon düşünürsem plastik cerrah olacakYapmiyormus, sordurdum sabah. Neden yapmıyor ki? Burun gibi karmaşık bir yapbozu yapan, bunu da yapabilir. Yapsaydı, ameliyattan sonraki duruma göre yaptırabilirdim.
Adamın uzmanlık alanı kulak burun boğaz. Sadece bu alanların fonksiyonel bozukluğuyla ilgileniyor yani. Alanı estetik değil. Plastik cerrahlar vücudun her bölgesiyle estetik görüntüyü düzeltme amaçlı ilgileniyorlar.Yapmiyormus, sordurdum sabah. Neden yapmıyor ki? Burun gibi karmaşık bir yapbozu yapan, bunu da yapabilir. Yapsaydı, ameliyattan sonraki duruma göre yaptırabilirdim.
Anladım.O konuda egitimi yoksa yapmasin zaten egitim alarak o işlere de giriyorlar.Bisektomi olsun,liplift,goz kapağı olsun.kbbcilerde bu işi epey yapmaya basladilar,benim simdi ki aklım olsa plastik cerraha giderim bu arada.. Kbb estetik yaptırmammmm. Revizyon düşünürsem plastik cerrah olacak
Ameliyattan sonraki duruma göre plastik cerrah bakarım o halde.Adamın uzmanlık alanı kulak burun boğaz. Sadece bu alanların fonksiyonel bozukluğuyla ilgileniyor yani. Alanı estetik değil. Plastik cerrahlar vücudun her bölgesiyle estetik görüntüyü düzeltme amaçlı ilgileniyorlar.
Yapacak olan doktorum, eğer dudak ve burun mesafesi çok uzun olursa, ayrıca lip lift de yapabilir mi?
Mesafe uzun gibi sanki ama doktorum yapmiyormus. Şimdi bunun içinde, tarih aldigim ve güvendiğim doktorumdan vazgeçemiyorum. Kendisi KBB, plastik cerrah değil.Eğer aradaki mesafeniz uzunsa kesınlıklr lip lift yaptırın. Aynı anda aradan çıkıyor. Ona gore doktor secın
Bana gore tek sefer çıkmalıMesafe uzun gibi sanki ama doktorum yapmiyormus. Şimdi bunun içinde, tarih aldigim ve güvendiğim doktorumdan vazgeçemiyorum. Kendisi KBB, plastik cerrah değil.
Ameliyattan sonra bir sene bekleyeceğim. Ona göre yaptıracağım.