burun estetiği

Ben sadece online görüşme yaptım kendisiyle, daha karar veremedim. Eğer olursanız lütfen bana haber verin
Dr. Ozan Erol'a olmayı düşünüyorum. 35.000 TL acıbadem ataşehir hastanesinde. yaptığı burunlar da başarılı bir bakın derim.

merhaba, ben dr.ozan erol'a burun ameliyatı oldum. bugün 20.günüm sanırım cildimden dolayı benim hiç morarmam ve şişkinliklerim olmadı sadece atel ve alçı çıkarıldıktan sonra ödemlerim oluştu hala devam. ben süreçten çok memnun kaldım insanlar burnuma bakınca estetik olduğunu bile anlamıyor. benim burnumda eğrilik vardı zor nefes alıyordum ve o yamukluk çirkin bir görüntü veriyordu artık insanlar burnun kaymış diyordu bana. 55.000 TL fiyat ile acıbadem ataşehir hastanesinde oldum 1 gece kaldım ertesi gün yine doktorum çok ilgilendi eve taburcu oldum. siz ne yaptınız?

Kendisinden haber bekliyorum şu an seminer dolayısıyla yoğun. ama Mayıs bitmeden olmayı düşünüyomerhaba, ben dr.ozan erol'a burun ameliyatı oldum. bugün 20.günüm sanırım cildimden dolayı benim hiç morarmam ve şişkinliklerim olmadı sadece atel ve alçı çıkarıldıktan sonra ödemlerim oluştu hala devam. ben süreçten çok memnun kaldım insanlar burnuma bakınca estetik olduğunu bile anlamıyor. benim burnumda eğrilik vardı zor nefes alıyordum ve o yamukluk çirkin bir görüntü veriyordu artık insanlar burnun kaymış diyordu bana. 55.000 TL fiyat ile acıbadem ataşehir hastanesinde oldum 1 gece kaldım ertesi gün yine doktorum çok ilgilendi eve taburcu oldum. siz ne yaptınız?

Back
X