Ha bir de dedi ki “şu haliyle kalsa ve sen ameliyattan korktuğun için vazgeçsen bile ben bunu kabul edemem. Seni zorla ameliyat ederim. Çünkü bu olağan bir durum ve senin doktorun benim. İnsanlar doktorun kim dediğinde bu şekilde benim adımı veremezsin. Buna izin vermem.
Ha bir de dedi ki “şu haliyle kalsa ve sen ameliyattan korktuğun için vazgeçsen bile ben bunu kabul edemem. Seni zorla ameliyat ederim. Çünkü bu olağan bir durum ve senin doktorun benim. İnsanlar doktorun kim dediğinde bu şekilde benim adımı veremezsin. Buna izin vermem.” Dedi. Bana açar açmaz sana göstermem gereken noktalar var deyip açıklama yaptı sürekli. Sadece dün çıkışmalarıma sinirlendi ameliyatı hemen yapmak istiyorum 6 ayı geçmesin bekletmeye gerek yok zaten ameliyat da olmayacaksın inecek o kemer dedi eliyle kontrol edip

Çok üzüldüm sizin adınıza maalesef bir heves yaptırıp bu durumlarla karşılaşabiliyoruz. Ancak şöyle bir durum var. Yapılan ameliyatta herhangi bir beğenmeme söz konusu olunca hakkımız yok fakat ameliyata konu olan sorun düzeltilmemişse dava açma hakkımız var. Bunu dile getirip kendinden emin şekilde haklarınızdan bahsederseniz belki geri adım atabilir. İstanbul’da oturuyorum. Bayrampaşa Devlet’te oldum. Sizin 2. ameliyat oldu mu aynı doktora oldunuz sanırım?