Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun öncelikle, doktorunuzla görüştünüz mü durumu? Foto paylaşma şansınız var mı ?Arkadaşlar burnumun sağı ve solu birbirinden çok farklı bir tarafı çökmüş gibi duruyor ne yapmalıyım 5 ay oldu
Bugün doktorumla görüştüm çökme yok dedi 1.5 yıl sonra tam şeklini alacağını söylediGeçmiş olsun öncelikle, doktorunuzla görüştünüz mü durumu? Foto paylaşma şansınız var mı ?
Geçmiş olsun tekrarBugün doktorumla görüştüm çökme yok dedi 1.5 yıl sonra tam şeklini alacağını söyledi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun tekrar![]()
Size burnumun fotoğrafını atsam sizde bakabilir misiniz acaba sürekli kafama takıyorumGeçmiş olsun tekrar![]()
Tabi atabilirsiniz özelden isterseniz.Size burnumun fotoğrafını atsam sizde bakabilir misiniz acaba sürekli kafama takıyorum
Hayır kalın derili değilim ama benim burnum baya sıkıntılıydıNeden 1.5 yıl çok uzun bir süre gibi geldi canım bana. İstersen at resmi bakalım ama çok içine sinmediyse bir doktor görüşü daha al devlet hastanesine pilastik cerrahiye çıkabilirsin. Kalın derilimisin sende
Teşekkür ederimBazen yüzdeki simetri bozuklugu bizi yanıltabilir, görüntü olarak hoş kibar bir burun ama tabi detaya girer ölçüp biçersen herkesin burnu tam altın oranda olamaz bence şuan çok düşünme 6 ayını doldur ve istersen devlet hastanesinde bir doktora çık. Özelde ameliyat için mutlaka kusur bulurlar
Rica ederim benim ilk ameliyatımda 8. Ayımda normale yakın oldu ama 1. Yılında tüm şişim azaldı ama kalın deriliyimTeşekkür ederim1 yıl beklesem daha sağlıklı olucak galiba benim için galiba devlet hastanesi inanın ilgilenmiyorlar
Merhaba ben de kalın deriliyim 8. Ayla bir sene arasında gözle görülür fark var mıydı sizdeRica ederim benim ilk ameliyatımda 8. Ayımda normale yakın oldu ama 1. Yılında tüm şişim azaldı ama kalın deriliyim
Benim şuan 6 ay oldu ilk zamanlar şişti şimdi iki taraf farklı duruyor bekliyorum bakalımMerhaba ben de kalın deriliyim 8. Ayla bir sene arasında gözle görülür fark var mıydı sizde
Oluyor hatta 1 yıl ile 1.5 yıl sonrası bile fark oluyor. Ama bende burnumun bir tarafında dengesizlik vardı kemik oldugu belliydi doktor ödem diyordu. Ancak mesela kemikle ilgili değişim olmadı ama küçüldü mesela özellikle yanlardanMerhaba ben de kalın deriliyim 8. Ayla bir sene arasında gözle görülür fark var mıydı sizde
Evet benim ee sorunum kıkırdakla bir şekilde ucunu top gibi bırakmış olması. Doktor kalın derilisiniz zamanla iner diyor ama umudum kalmadı artıkOluyor hatta 1 yıl ile 1.5 yıl sonrası bile fark oluyor. Ama bende burnumun bir tarafında dengesizlik vardı kemik oldugu belliydi doktor ödem diyordu. Ancak mesela kemikle ilgili değişim olmadı ama küçüldü mesela özellikle yanlardan