Burun estetigi

nmk66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
225
107
103
33
Merhaba öncelikle estetik konusu olduğu için ve bu hataya kimse düşmesin diye yazıyorum. Burnunuzu yaptırmayın arkadaşlar doğal olan en güzeli sırf insanlar sizi karşıdan yandan güzel görecek diye ameliyat riskini almayın. O beklediğimiz ozguven ameliyatla bir yerlerimizi düzeltmekte degil. Ahlakimizi guzellestirelim kendimizi gelistirelim inanin cok daha mutlu oladugunuzu goreceksiniz. Çok riskleri var çok maliyetli şimdiki aklım olsa asla olmazdım. O parayı kaybetsem bu kadar üzülmezdim. Hayatımın en büyük pişmanlığı oldu. Çok zorluklar yaşadım ama bu ameliyat beni mahvetti. Sağlık sorununuz varsa sadece onu giderin şekline dokundurmadan. İnanın hiç değmezmiş hiç heveslenmeyin. Herkes yaptırıyor ne var bunda demeyin herkes yanlış yapıyor diye bizde yapmak zorunda değiliz. Kafanızda takıntı olduysa inanin altında başka birseyler vardır ve o takıntılar burun yaptirinca gitmiyor. Keşke beni de böyle uyaran olsaydı. Kesinlikle olmazdım resmen dünyam karardı hayattan hiç birsey anlamıyorum sadece nefes alıyorum bütün huzurum kaçtı. Ne burun nede başka estetiklere yaklaşmayın. En güzel şekli veren Rabbimizdir. Yüzümüze uygun olanı vermiş kıymetini bilelim. Yok yere büyük gunaha girmeyelim. Ameliyat olacaklara ve düşünenlere tavsiyemdir. Kimseye guzel gorunup memnun etmek zorunda değilsiniz. Ben yandım sizler yanmayın.

Siz kötü bir tecrübe yaşamışsıniz adınıza çok üzüldüm ama herkes öyle olacakmis algısı yaratmayın lütfen. Benim bayağı kemerli bir burnum vardı babam bile dalga geçiyordu düşünün. Küçük bir şehirde bir doktora oldum ameliyatımi. Tabi ki zor bir ameliyat iyileşme süreci çok uzun bir kere. Doktorum bana hepsini açıkladı yüzde yüz memnun olamazsınız dedi ama ben gözümü kararttim ve evet yüzde yüz mükemmel değil ama eski halinden daha iyi. Allahını verdiği bir organ ama ozguven sorunu yaşadım yıllardır. Saçlarımı toplayamiyordum düşünün. İnsanları hemen karamsarlığa yönlendirmeyi belki daha da mutlu olacaklar bilemezsiniz

Kemerli bir burun olamaz algısını bizim takıntılarımız yapıyor. Kim ne derse desin umursamamak gerek. Ayrica en iyi nefes burun sirti genis burunla aliniyormus. Buna kesinlikle katiliyorum. Kemerli kemikli burunlar bizi biz yapan detaylar. Benimde kemerliydi keşke öyle kalsaydı şimdi dümdüz Bi özelliği olmayan bir burnum var mutlu muyum hayır. Bu yüzden kimse yaşadıklarımı yaşamasın diye yazdım. Şekline dokundurmak yaptığım en büyük hatam maalesef.

Aşırı kötü görüntü de olanlar var ayrıca kaza geçiren kırılanlar yamuk olanlar var neden günah sevap işlerine burnunuzu sokup insanlara duygusal şiddet yapıyorsunuz ki suçluluk duygusuna itmek vs. Siz memnun olmazsanız bile olanlar var. Çok güzel olanlar nefes alması düzelen yüz güzelliği ortaya çıkaran bir işlem çok iyi doktorlar ile başarılırsa yeni sistemlerle iyilesme hızı çok hızlı. Gunahı vs Allah bilir orasını.

Günah kısmı Allah ile kul arasında. Siz memnun olmadınız diye özellikle yeni ameliyat olmuş belki bantları duran insanları bu şekilde karamsarlığa itmeniz hoş değil. Size göre kemerli kemikli güzeldir bana göre de kesinlikle güzel değil. Benim önceden burun sırtım ince ve kemikliydi şu an hafif kavisli ve nispeten daha kalın bir sırtı var. Yüzüme uygun kalkıklığa sahip benim zevkime göre gayet güzel bir burun. Benim burnuma da kusur bulup beğenmeyen olacaktır illaki ama dediğiniz gibi kimseye güzel görünmek için yaptırmadım. Kendim için yaptırdım.

Birçok riski var sonuna kadar uyarimi yapacağım insanlara. Kaza geçiren aşırı derecede burunda şekil bozukluğu olanlar ayrı ama ben onun dışında kesinlikle önermiyorum. Düşüncelerime katılmayabilirsiniz ama bir söz vardır. Büyüklerin dediğini yap yaptığını yapma. diye.

Back
X