Haklısınız bu konuda konuşmak istedik ama bekleyin bakalım dedi sonuçta hiç bir doktor yüzde yüz garanti vermiyor dedi 3 ay sonra gel o zaman konuşuruz dedi doktorumdan çok memnunum ama ameliyat sonrası memnun kalmadım küçük birsey bile olsa sonuçta para veriyorum ve herseyin güzel olmasını istiyor insanGeçiyor olsa geçiyor derdi bence, doktor sorumluluğu almamak için sessiz kalmış demeki. Ben doktoru azarlar ve oraya yapacağım dolgu parasını isterdim.
İnşallah benimde öyle olur internetten hiçbir şey bulamıyorum bu konu hakkında sizlerin cevapları az çok beni yönlendirecek teşekkür ederimBenimde başlarda o tarz bir şey vardı gölge gibiydi ama rengi biraz koyuydu doktor ödemden oluyo gececek demişti geçti de aynı şey mi bilemiyorum ama
Benimde baya belirgindi hatta ışık vurunca çok göze çarpıyorduİnşallah benimde öyle olur internetten hiçbir şey bulamıyorum bu konu hakkında sizlerin cevapları az çok beni yönlendirecek teşekkür ederim
Benimde baya belirgindi hatta ışık vurunca çok göze çarpıyordu
Şuan 3. Aya bitti 1 bucuk ay sonra falan geçti yanlış hatırlamıyorsamPeki kaç ay sonra geçti sizde tam anlamiyla kusura bakmayın sizide rahatsız ediyorum ama