Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o görüntü azalacak merak etme benim ilk aylar çok kötüydü deliklerimden çok rahatsızdım aşırı garipsemiştim hatta. 6 aydan sonra daha da azalıyor görüntü 1 yıl sonunda da hafif olacak şekilde görünüyor bende öyle oldu
o görüntü azalacak merak etme benim ilk aylar çok kötüydü deliklerimden çok rahatsızdım aşırı garipsemiştim hatta. 6 aydan sonra daha da azalıyor görüntü 1 yıl sonunda da hafif olacak şekilde görünüyor bende öyle oldu
Ya canım şimdi benimki gözüküyordu ama tamamen değildi hani o sebeple hafifçe inince daha az görünür oldu. Seninki de emin ol inecektir doktorlar ona göre ayarlıyor kalkıklığını tam ne kadar düşmesi bekleniyor onu doktorun en iyi bilir
Delikler bir tık daha indi. Size bir şey sormak istiyorum burun masajı yapıyor musunuz? Sağ tarafımda dikkatli bakınca görünen kemik mi kıkırdak mı elleyince sert bir çıkıntı geliyor o kısma bastırarak masaj yapmalı mıyım zamanla geçer mi? Doktorunuz size nasıl bir masaj önerdi
Delikler bir tık daha indi. Size bir şey sormak istiyorum burun masajı yapıyor musunuz? Sağ tarafımda dikkatli bakınca görünen kemik mi kıkırdak mı elleyince sert bir çıkıntı geliyor o kısma bastırarak masaj yapmalı mıyım zamanla geçer mi? Doktorunuz size nasıl bir masaj önerdi