Dr. Talha Tanyeli’ye burun ameliyatı olan var mı? Varsa görüşlerinizi paylaşır mısınız? 🙏🏻

szey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba Ankara’da iyi burun estetiği yapan doktorlar arıyorum.
Serdar Başer Mesut Kaya ve Talha Tanyeli’yi beğendim yazın olacağım fikirlerinizi belirtir misiniz? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba görüşme sağladınız mı? Ben serdar başer ve talha tanyeli ile görüştüm, serdar beyle randevulu gitmeme rağmen 2.5 saat beklemenin ardından toplam 5 dk görüşebildim ve üzerine 1000 lira ödedim. Hem çok beklettiler hem görüşme çok kısa sürdü hem de hiçbir simülasyon yapılmadı ücret alınmasına rağmen (ücret vermediğin halde Talha bey fotoğraf çekip hızlı bir simülasyon yapmıştı.) serdar beyi bu yüzden eledim ben, yaptığı burunlar güzel evet arkadaşım da kendisine ameliyat olup memnun kalmıştı fakat kardeşi de ona ameliyat olmuş ve sonrasında yaşadığı bir sıkıntı ile çok ilgili olmamışlar süreç içersinde. Tüm bu sebeplerden dolayı serdar beyi eledim ben. Talha beye gelince de kendisi gerçekten ilk görüşmede ilgili sabırlı gayet güzel yaklaştı, ben sadece bahsettiğim simülasyondaki görüntümden hoşnut olamadığım için kendisinden tam olarak emin olamadım. O yüzden onu da elemiştim ama dediğim gibi birçok doktor gezdim kendi ameliyat olduğum doktoru seçmeseydim sanırım Talha beyi seçerdim. Umarım yardımcı olmuştur.

Back