burun estetiği

kanamasının normal oldugu söyleniyor genelde benim bugun bir haftam üc gün bir delik sulu kan digeri baya koyu kan şeklinde akmıştı şimdi durdu bu arada geçmiş olsun

kızlar geçmiş olsun benimde haftaya ameliyatım. Nasıl hazırlık yapmalıyım neler götüreyim yanımda kolaylık olması açısından..

kızlar kanıyor dediğiniz şelale gibi değil herhalde kanlanıyor galiba nezle grip olunca burnumuz akar ya o şekilde herhalde,ama gün boyu kanaması biraz kan kaybına yol açmaz mı ben çok korkarım ya kan aktıkça bayılırım yani olmadı artık suratıma peçeteleri desteleyip tutarım kan görmemek için :)

bende ameliyat olucam ama bi türlü cesaret edemiyorum daha çok annem korkuyo ne yapsam bilemiyorum

Hic korkulacak birsey yok cnm. Inan bana bedemcik ameliyati cok cok daha zor bir ameliyat. Tabii dogru doktora ameliyat olmak sart. Paraya falan bakmayip iyi bir doktora olmali yoksa isin ucunda tekrar ameliyat olmak da var. 1,5 yil oldu ben ameliyat olali. Cok da memnunum. Eski halimi coktaann unuttum bile. Burnunla mutsuzsan ameliyat olmani oneririm cnm. Nefes almak cok guzel bi duyguymus. Bir de kendime ozguvenim geldi vallahi. Doktorum Abdulkadir Goksel. Profilimden resimlerime bakabilirsin

Back
X