Selam kızlaaar..32 yaşındayım,uzun zamandır burun estetiği düşünüyorum,araştırmalarımı yaptım.Nefes alma gibi problemlerim yok.Görüntüsünden memnun değilim yalnızca.Yüzüm ufak fakat burnum büyükGeçen hafta Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a muayene oldum.Bana yapmış olduğu ameliyatları gösterdi.Açıkçası doğal burunlar yaratmış hastalarına.Ben beğendim yani.Ama ilk defa böyle bi işe kalkıştığım için tereddütlerim yok değil.Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a ameliyat olanınız varsa sizlerinde düşüncelerini almak isterim...
merhaba arkadaşlar
bende burun estetiği olmak istiyorum ancak doktor konusunda inanılmaz kararsızım ve çok korkuyorum kötü olur diye.önerebileceğiniz doktorlar varsa paylaşabilirmisiniz
merhaba arkadaşlar
bende burun estetiği olmak istiyorum ancak doktor konusunda inanılmaz kararsızım ve çok korkuyorum kötü olur diye.önerebileceğiniz doktorlar varsa paylaşabilirmisiniz
Merhaba,nerrde serkan yıldırım ın yeri peki?Doç.Dr.Serkan Yıldırım'ı tek geçerim burun ameliyatlarında...
Merhaba,nerrde serkan yıldırım ın yeri peki?
daha önce ameliyat olmuşmuydun yoksa ilk ameliyatınmıydımerhaba;
ataşehir estetica hastanesi dr.ercan demiray benim tavsiyemdir,ben 41 gün önce oldum ameliyat başarılı bir hekim...
benim sinüzit ve burun etleri, kıkırdak alındı ve şimdi burnumun ucunda düşme varMerhaba arkadaşlar aranızda sinüzit ile estetik ameliyatı aynı anda olan var mı acaba?
Selam kızlar. Ben bundan 2.5 sene evvel Dr Ercan Demiray a burun estetiği oldum iri ve kalın derili bir burnum vardı açıkcasıbir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim Ercan Bey e benim burnumda önce arkadasımınkini yapmişti çünkü. Arkadaşımın çok kibar ve küçük bir burnu vardı ama ben uzun yüzlü biri olduğum için benim burnum o kadar küçük olmadı istemezdim de zaten benim çok doğal ve yüzüme yakışan bir burnum var şimdi kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile, öyle diyebilirim sizlere kızlar. Tampon korkum vardı Ercan Bey e rica ettim tampon koydurtmadım O da beni kırmadı, ayrıca daha sonrasında doktorum Bende irtibatı hiç kesmedi yani içiniz rahat olsun "parayı aldım bitti" diye düşünen bir doktor asla değil Ercan bey. Ameliyat esnasında da sonrasında da hiç bir sıkıntı yaşamadım 10 gün sonra işimin başına dönmüştüm bile ayrıca nefes problemimde vardı fakat şu an 2 sene geçmesine rağmen hiç bir problemim yok burnum ilk gün ki gibi güzel :) kesinlikle burun için Ercan bey i tavsiye ederim. Ayrıca ben doktorumdan bu kadar memnun kaldıktan sonra ne yapıp edip birtürlü eritemediğim göbeğimi de kestirmeye karar verdi. 6 ay önce de Dr Ercan Demiray a karın germe ameliyatı oldum. Çok korkarak yaklaştım bu ameliyata ön yargılarım vardı, ama şu an iyi ki yaptırmıştım diyorum! Ilk başlarda ağrılarım oldu dikişlerim falan baya sızladı ama inanın kızlar sonuç bir harika, doktorum Ercan bey resmen yeni bir göbek yapmış bana! dikiş izim çok az bikinin içinde kaldığı için görünmüyor diyebilirim. Altı ay içinde göbeğim hala ödemli olmakla birlikte dümdüz ve sarkıklıktan eser yok hem burun için hem göbek için Ercan Bey i kesinlikle tavsiye ederim. Kendisi çok tatlı bir doktor ve en önemlisi kendisiyle dialog halindeyken çekinmeden problemlerimi anlatabiliyorum Dr bey de beni anlıyor. Foto isterseniz atarım kızlar sorunuz varsa cevaplarım hosca kalın :))
Merhaba arkadaşlar aranızda sinüzit ile estetik ameliyatı aynı anda olan var mı acaba?
merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?