Burun Estetiği

berfinae

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
14
1
0
35
İstanbul
Selam kızlaaar..32 yaşındayım,uzun zamandır burun estetiği düşünüyorum,araştırmalarımı yaptım.Nefes alma gibi problemlerim yok.Görüntüsünden memnun değilim yalnızca.Yüzüm ufak fakat burnum büyük Geçen hafta Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a muayene oldum.Bana yapmış olduğu ameliyatları gösterdi.Açıkçası doğal burunlar yaratmış hastalarına.Ben beğendim yani.Ama ilk defa böyle bi işe kalkıştığım için tereddütlerim yok değil.Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a ameliyat olanınız varsa sizlerinde düşüncelerini almak isterim...

Dr.Serkan Yıldırım'a ben ameliyat oldum.Öncelikle şunu söylemeliyim,ilk 3 gün zor geçiyo :)
Ameliyattan 1 hafta kadar sonra kontrole çağrıldım.Dikişlerim,tamponum alındı.Daha snra alçım çıktı.Aynayı elime aldım ve işte budur dedim..Doktorumun ellerinden öpmek istedim gerçekten Ben kendisinden memnunum,arkadaşlarıma tavsiye de ediyorum...Sana da tavsiye ederim yani :) Şimdiden geçmiş olsun

Ben Serkan bey'e meme protez ameliyatı oldum.Ben çok memnun kaldım ameliyatımdan.Kontrol için gittiğimde birde burun ameliyatı yapmış olduğu bi hastası vardı.Burnunda alçı vardı odadan çıktığında alçısız çıkmıştı.Burnuna dikkatli baktığımda fındık gibi burnu vardı Bence iyi bir plastik cerrah.Herkeze tavsiye edilebilir

merhaba arkadaşlar
bende burun estetiği olmak istiyorum ancak doktor konusunda inanılmaz kararsızım ve çok korkuyorum kötü olur diye.önerebileceğiniz doktorlar varsa paylaşabilirmisiniz

merhaba arkadaşlar
bende burun estetiği olmak istiyorum ancak doktor konusunda inanılmaz kararsızım ve çok korkuyorum kötü olur diye.önerebileceğiniz doktorlar varsa paylaşabilirmisiniz

Doç.Dr.Serkan Yıldırım'ı tek geçerim burun ameliyatlarında...

merhaba arkadaşlar

merhaba;
ataşehir estetica hastanesi dr.ercan demiray benim tavsiyemdir,ben 41 gün önce oldum ameliyat başarılı bir hekim...

Geçen ay kepçe kulak ameliyatı oldum Serkan bey'e.Ameliyattan 1 hafta sonra bandajlarım açıldı.Aynaya bakabilirsin dedi Serkan bey,benim ameliyat öncesi de en korktuğum şey kulaklarımın aşırı yapışık kalmasıydı.Ya öyle olursa diye çok endişelendim.Ameliyat olalı 1 hafta olduğu için çok hoşuma gitmedi kulaklarımın görüntüsü.Serkan bey biraz beklemem gerektiğini söyledi.Şiş olduğunu,indiğinde gerçek halini alıcağını belirtti.Dediği gibi bekledim ve şişliklerim günden güne indi.Saçlarımı topladığımda hiç ameliyat olmamış görünümümü aldım.Geçen günlerde kontrol için tekrar gittiğimde herşey yolundaydı.Şimdi burun ucu törpüleme düşünüyorum,kendime güvenim geldi :)

Üst dudağı çok ince olan ben artık kendi deyişimle dolma dudaklıyım Serkan bey'in ameliyatlarda çok iyi olduğunu duymuştum ama benim en büyük derdim üst dudağımdı.Özellikle güldüğümde tamamen içeri kaçan dudağımdan hiç hoşnut olamadım.(Çok gülen bi insan olarak bu sorun daha çok gözüme batar oldu)Gittim üst dudağıma dolgu yaptırdım.Sonra ilacın hepsinin üst dudağıma fazla geliceğini düşünerek kalanını alt dudağıma verdi Serkan bey.Açıkcası düşündüğüm kadar acılı bir işlem değildi.Zaten öncesinde bir krem uygulanıyor(daha az acı hissi için)Sadece ilk gün bir şişme yaşadım.Ertesi güne bişeyim kalmamıştı.3 aydır dolgumda hiç erime olmadı.Çok heveslendiğim o kan kırmızısı rujları gönül rahatlığıyla kullanıyorum artık

Selam kızlar. Ben bundan 2.5 sene evvel Dr Ercan Demiray a burun estetiği oldum iri ve kalın derili bir burnum vardı açıkcası bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim Ercan Bey e benim burnumda önce arkadasımınkini yapmişti çünkü. Arkadaşımın çok kibar ve küçük bir burnu vardı ama ben uzun yüzlü biri olduğum için benim burnum o kadar küçük olmadı istemezdim de zaten benim çok doğal ve yüzüme yakışan bir burnum var şimdi kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile, öyle diyebilirim sizlere kızlar. Tampon korkum vardı Ercan Bey e rica ettim tampon koydurtmadım O da beni kırmadı, ayrıca daha sonrasında doktorum Bende irtibatı hiç kesmedi yani içiniz rahat olsun "parayı aldım bitti" diye düşünen bir doktor asla değil Ercan bey. Ameliyat esnasında da sonrasında da hiç bir sıkıntı yaşamadım 10 gün sonra işimin başına dönmüştüm bile ayrıca nefes problemimde vardı fakat şu an 2 sene geçmesine rağmen hiç bir problemim yok burnum ilk gün ki gibi güzel :) kesinlikle burun için Ercan bey i tavsiye ederim. Ayrıca ben doktorumdan bu kadar memnun kaldıktan sonra ne yapıp edip birtürlü eritemediğim göbeğimi de kestirmeye karar verdi. 6 ay önce de Dr Ercan Demiray a karın germe ameliyatı oldum. Çok korkarak yaklaştım bu ameliyata ön yargılarım vardı, ama şu an iyi ki yaptırmıştım diyorum! Ilk başlarda ağrılarım oldu dikişlerim falan baya sızladı ama inanın kızlar sonuç bir harika, doktorum Ercan bey resmen yeni bir göbek yapmış bana! dikiş izim çok az bikinin içinde kaldığı için görünmüyor diyebilirim. Altı ay içinde göbeğim hala ödemli olmakla birlikte dümdüz ve sarkıklıktan eser yok hem burun için hem göbek için Ercan Bey i kesinlikle tavsiye ederim. Kendisi çok tatlı bir doktor ve en önemlisi kendisiyle dialog halindeyken çekinmeden problemlerimi anlatabiliyorum Dr bey de beni anlıyor. Foto isterseniz atarım kızlar sorunuz varsa cevaplarım hosca kalın :))

fotoğraf paylaşırmısın ben de ercan beyden randevu almayı düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar aranızda sinüzit ile estetik ameliyatı aynı anda olan var mı acaba?

merhaba canım, bende hem sinüzit hem burun eti hemde estetik görüntü sıkıntısı vardı.Doktorum estetik cerrahi uzmanı ve aynı anda hem şekilsel düzeltme yaptı hemde genizetimi ameliyatta özel bir cihazla yaktı.şimdi nefes almam süper..şekil zaten çok mutluyum..sünüzitede ameliyat aslında kesin çözüm olmayabilir demişti ama maşallah ameliyattan sonra baş ağrıların ve tıkanıklığımda düzeldi..dünya varmış diyorsun:)biran önce ameliyat ol derim...

merhaba arkadaşlar

istanbulda operatör doktor salih emre üregen tavsiye ederim, ben ona hem burun estetiği oldum hem kulak estetiği,her ikisindendede muhteşem sonuç aldım.dr beyin ellerine,emeğine sağlık ki beni bu sorunlarımdan kolaylıkla kurtardı.morluk şişlik de çok az oluyo ameliyat sonrası 7 günü ameliyata ayırsan fazlasıyla yetiyor..benim cildim kalın halen burnum ve genel olarak yüzüm şiş bir miktar ama şekil bu haliyle bile çok çok güzel:)

tamer köse ye ameliyat oldum alçım daha yeni çıktı burnumda şişliklerim var ama burnum on numara oldu herkeze tavsiye ederim tamer beyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…