Burun Estetiği

istanbulda operatör doktor salih emre üregen tavsiye ederim, ben ona hem burun estetiği oldum hem kulak estetiği,her ikisindendede muhteşem sonuç aldım.dr beyin ellerine,emeğine sağlık ki beni bu sorunlarımdan kolaylıkla kurtardı.morluk şişlik de çok az oluyo ameliyat sonrası 7 günü ameliyata ayırsan fazlasıyla yetiyor..benim cildim kalın halen burnum ve genel olarak yüzüm şiş bir miktar ama şekil bu haliyle bile çok çok güzel:)[/QUOTE

Oncelikle cok gecmis olsun burnunu merak ettm foto gorebilicezmi bende s.emre üregenden randevu aldm cok merak ediyorum sürec nasil ilerledi hemen karar verip ameliyat oldunmu cnm

istanbulda operatör doktor salih emre üregen tavsiye ederim, ben ona hem burun estetiği oldum hem kulak estetiği,her ikisindendede muhteşem sonuç aldım.dr beyin ellerine,emeğine sağlık ki beni bu sorunlarımdan kolaylıkla kurtardı.morluk şişlik de çok az oluyo ameliyat sonrası 7 günü ameliyata ayırsan fazlasıyla yetiyor..benim cildim kalın halen burnum ve genel olarak yüzüm şiş bir miktar ama şekil bu haliyle bile çok çok güzel:)

Az onceki msjim bi tuhaf cikmis cnm ama sorum sanaydi emre beyden bende randevu aldm cok merak ediyorum doktor nasil.foto koyucakmisin nekdr oldu ameliyat olali

tamer köse ye ameliyat oldum alçım daha yeni çıktı burnumda şişliklerim var ama burnum on numara oldu herkeze tavsiye ederim tamer beyi

Merhaba.. Ethica İncirli hastnesindeki Tamer Köseye mi ameliyat oldunz? Bende görüşmeye gitmiştim, hem tıkanıklık hemde estetik için bir operasyon geçireceğim. Ancak doğal görünümlü bir burun yapabilir mi yada nasıl olur diye sürekli teredüt içerisinde kalıyorum. resimlerini görmem mümkün mü ? Ayrıca burun şeklini nasıl belirlediniz? Dijital ortamda fln mı?

Az onceki msjim bi tuhaf cikmis cnm ama sorum sanaydi emre beyden bende randevu aldm cok merak ediyorum doktor nasil.foto koyucakmisin nekdr oldu ameliyat olali

canım elimden geldiğince yardım edeyim sana.s.emre üregen e haziran ın 26 sında ameliyat oldum(2013)şimdi yaklaşık 8. ayımdayım.aylar geçtikçe insan burnundaki değişime şaşırıp kalıyor,ödemler indikçe lokum mu lokum oldu valla maşallah:)tahtalara vurayım çünkü nazara geliyorum.başta buradan birkaç kişiyle fotografımı mail üzerinden paylaştım ama komik gelebilir sana nazar oluyo.aşkımdan kısıtlama geldiği için pek göndermiyorum artık foto:(
ama doktor ile ilgili her tülü sorunu yanıtlarım.çünkü beni hem kulak hem burun ameliyatımı yaptı ve başarısı tesadüf değil,anladım.eli çok iyi,işinin uzmanı..kendine güvenen, hastaya boş vaadler vermeyen biri...görüştüysen zaten kendinde anlamışdırsın.
kendini emanet edebileceğin en doğru doktor diye düşünüyorum.benden sonra arkadaş ve kuzenimin de burnunu yaptırdık emre beye...hepimizin şahsımıza münhasır ama birbirinden güzel burnumuz oldu:)tek tip değil,kişinin yüzüne göre değişik burunlar yapıyor.zaten heykeltraşlık sertifikası varmış,sanatçı gibi yaklaşıyor hastaya,belli,anlıyorsun bunu..
yine merak ettiğin olursa yaz...hakkında hayırlısı:)

Son düzenleme:
canım elimden geldiğince yardım edeyim sana.s.emre üregen e haziran ın 26 sında ameliyat oldum(2013)şimdi yaklaşık 8. ayımdayım.aylar geçtikçe insan burnundaki değişime şaşırıp kalıyor,ödemler indikçe lokum mu lokum oldu valla maşallah:)tahtalara vurayım çünkü nazara geliyorum.başta buradan birkaç kişiyle fotografımı mail üzerinden paylaştım ama komik gelebilir sana nazar oluyo.aşkımdan kısıtlama geldiği için pek göndermiyorum artık foto:(
ama doktor ile ilgili her tülü sorunu yanıtlarım.çünkü beni hem kulak hem burun ameliyatımı yaptı ve başarısı tesadüf değil,anladım.eli çok iyi,işinin uzmanı..kendine güvenen, hastaya boş vaadler vermeyen biri...görüştüysen zaten kendinde anlamışdırsın.
kendini emanet edebileceğin en doğru doktor diye düşünüyorum.benden sonra arkadaş ve kuzenimin de burnunu yaptırdık emre beye...hepimizin şahsımıza münhasır ama birbirinden güzel burnumuz oldu:)tek tip değil,kişinin yüzüne göre değişik burunlar yapıyor.zaten heykeltraşlık sertifikası varmış,sanatçı gibi yaklaşıyor hastaya,belli,anlıyorsun bunu..
yine merak ettiğin olursa yaz...hakkında hayırlısı:)

Canim merhaba ben ameliyatimi oldum baska bi doktora bugun 21.gunum ve burnum onden bakildiginda yamuk keske emre beyi tercih etseydim diye kafama vuruyorum ama doktor odemin var indikce duzelicek diyo bu bekleyis ve soru isaretleri beni mahvetti acikcasi ödemler sislikler 6 aya 1seneye gecermis ama bana hic gecmicek bu iskence hic bitmicek gibi geliyo

2 bucuk sene gecti bu adama ameliyat olalı ve bin pişmanım.. oncekı yorumlarımı sılebılsem keske aman sakın onları okuyup yanılmayın cunku cok erken bır mutlulukmuş. Fasul arkadasın dedıgı gıbı ne nefes alabılıyorum ne gorsel olarak bıseye benzıyorççgulunce ucu dusuyor ve sola egık bır hal alıyoır orjınal burnumu mumla arar oldum.. DR. TAMER KÖSE bey eger bu yazıyı okuyor ısenız lutfen ınsanların hayatını karartmayın yapamadıgınız ısı yapmayın zaten yaslı baslı adamsınız artık emeklı olun.. estetıgı gectım hadı estetısyen degılsınız de kbb uzmanısınız bu nasıl bır kbb lık nefes alamıyorum agazım acık uyuyorum.. revızyon ıcın bırsuru doktor ıle gorustum ve hepsı ne yapılmıs senın burnuna dedıler masallah ne doku bırtakmıssınız ne de kıkırdak ne var ne yoksa fazlası ıle cıkartmıssınız burnumdan... Neyse kızlar uzun lafın kısası ben yandım sız yanmayın.. bırde altın orandan bahsedıyor ona da kanmayın cunku altın oranın a sını bılmeyen bır doktor kendısı...

Selam kızlar. Ben bundan 2.5 sene evvel Dr Ercan Demiray a burun estetiği oldum iri ve kalın derili bir burnum vardı açıkcası :KK1: bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim Ercan Bey e benim burnumda önce arkadasımınkini yapmişti çünkü. Arkadaşımın çok kibar ve küçük bir burnu vardı ama ben uzun yüzlü biri olduğum için benim burnum o kadar küçük olmadı istemezdim de zaten benim çok doğal ve yüzüme yakışan bir burnum var şimdi kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile, öyle diyebilirim sizlere kızlar. Tampon korkum vardı Ercan Bey e rica ettim tampon koydurtmadım O da beni kırmadı, ayrıca daha sonrasında doktorum Bende irtibatı hiç kesmedi yani içiniz rahat olsun "parayı aldım bitti" diye düşünen bir doktor asla değil Ercan bey. Ameliyat esnasında da sonrasında da hiç bir sıkıntı yaşamadım 10 gün sonra işimin başına dönmüştüm bile ayrıca nefes problemimde vardı fakat şu an 2 sene geçmesine rağmen hiç bir problemim yok burnum ilk gün ki gibi güzel :) kesinlikle burun için Ercan bey i tavsiye ederim. Ayrıca ben doktorumdan bu kadar memnun kaldıktan sonra ne yapıp edip birtürlü eritemediğim göbeğimi de kestirmeye karar verdi. 6 ay önce de Dr Ercan Demiray a karın germe ameliyatı oldum. Çok korkarak yaklaştım bu ameliyata ön yargılarım vardı, ama şu an iyi ki yaptırmıştım diyorum! Ilk başlarda ağrılarım oldu dikişlerim falan baya sızladı ama inanın kızlar sonuç bir harika, doktorum Ercan bey resmen yeni bir göbek yapmış bana! :KK52: dikiş izim çok az bikinin içinde kaldığı için görünmüyor diyebilirim. Altı ay içinde göbeğim hala ödemli olmakla birlikte dümdüz ve sarkıklıktan eser yok hem burun için hem göbek için Ercan Bey i kesinlikle tavsiye ederim. Kendisi çok tatlı bir doktor ve en önemlisi kendisiyle dialog halindeyken çekinmeden problemlerimi anlatabiliyorum Dr bey de beni anlıyor. Foto isterseniz atarım kızlar sorunuz varsa cevaplarım hosca kalın :))

Merhabalar,
Ben de ERCAN BEY'e burun ameliyatı olmak istiyorum.Fotoğraf atarsanız çok mutlu olurum

Back
X