Burun estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hnnh

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
3
0
6
35
İstanbul
Merhaba,
Estetik Dr. İhsan Kasapgil ile KBB Dr. Muhammed Fatih Evcimik hakkında bi bilginiz var mı? Ameliyat olucam endişelerim var. Estetik Dr. İhsan Bey çok inatçı biri en çokta ondan endişeliyim.Belirtmiş olduğum doktorlara daha önce ameliyat olanlar var mı? Çok önemli benim için Dr. hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

Merhaba,
Ben her iki doktoru da tanımıyorum,dolayısı ile iyidir ya da kötüdür diyebilme lüksüm yok.
Ancak siz burun estetiği ameliyatı olmak ve sonuçtan da çok memnun kalmak ve bir ömür boyu burnunuza ilişkin duyabileceğiniz her türlü soru,sıkıntı ve problemde size yardımcı olacak ve yaptığı işin arkasında duracak doktor arıyorsanız kesinlikle doğru adres
Prof.Dr.Selçuk İnanlı'dır.
Ben kendisine ameliyat oldum ve şimdi çok mutluyum.Zaten forumdan da takip ederseniz göreceksiniz, henüz geçen hafta ameliyat bandajı çıkan bir hastası da yazmış ne kadar mutlu olduğunu.
Gözünüz kapalı kendinizi teslim edebilirsiniz.
Şimdiden geçmiş olsun.

merhaba,
Yeri tam olarak nerde acaba ve ne kadara yaptırdığınıza dair bilgi verebilir misiniz? Benim burnumla ilgili sorunlarım vardı. Nefes problemim için gitmiştim ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler bende ameliyat olacağım madem estetikte olayım dedim. Küçükken düşmüştüm, gittim doktor da bana burnumun sağa doğru kıkırdakla beraber kaydığını böylelikle sağ deliğimin küçüldüğünü içinde et parçası olduğunu, kaşımın ortasında hava boşluğu ve tomografi çekiminde görüldüğü üzere sünizitin yoğun olmasından ötürü kanalların açılması gibi şeyler söyledi. Anlıyacağınız burnumda çok problemler var ve o gün karar verdim orda olmayı ama acele ettim biraz sanırım korkum artı. Ameliyat olduğunuz doktorla alakalı bilgi verebilirseniz yer ve ne kadara yaptırdığınız konusunda bende bi görüşmek isterim.
şimdiden teşekkür ederim.

benim hiç bir fikrim yok ama kadınlar kulübünde arama motoru var sağ üst köşede oraya doktor ismi yazarsanız daha önce açılmış konular var bulabilirsiniz

Ankarada Esabil eker'e ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnunum fotoğraf isteyenlere ulaştırabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…