Merhaba,
Estetik Dr. İhsan Kasapgil ile KBB Dr. Muhammed Fatih Evcimik hakkında bi bilginiz var mı? Ameliyat olucam endişelerim var. Estetik Dr. İhsan Bey çok inatçı biri en çokta ondan endişeliyim.Belirtmiş olduğum doktorlara daha önce ameliyat olanlar var mı? Çok önemli benim için Dr. hakkında yorumlarınızı bekliyorum...
merhaba,
Yeri tam olarak nerde acaba ve ne kadara yaptırdığınıza dair bilgi verebilir misiniz? Benim burnumla ilgili sorunlarım vardı. Nefes problemim için gitmiştim ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler bende ameliyat olacağım madem estetikte olayım dedim. Küçükken düşmüştüm, gittim doktor da bana burnumun sağa doğru kıkırdakla beraber kaydığını böylelikle sağ deliğimin küçüldüğünü içinde et parçası olduğunu, kaşımın ortasında hava boşluğu ve tomografi çekiminde görüldüğü üzere sünizitin yoğun olmasından ötürü kanalların açılması gibi şeyler söyledi. Anlıyacağınız burnumda çok problemler var ve o gün karar verdim orda olmayı ama acele ettim biraz sanırım korkum artı. Ameliyat olduğunuz doktorla alakalı bilgi verebilirseniz yer ve ne kadara yaptırdığınız konusunda bende bi görüşmek isterim.
şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?