burun estetiği

Estetikport

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
206
14
0
34
İstanbul
Kzlar yardimci olun bana su doktor secimi ne kdrr zormus :(

bir akşam arkadaşım ve bahsettiğim burun ameliyatı olan arkadaşı kahve muhabbeti yaptık. tayfun türkaslana ameliyat olmuş kızın neler anlattığını üç aşağı beş yukarı yazayım bak: "Ya benim için çok zor oldu karar vermek. tayfun bey ile tanıştım, daha önce yaptığı ameliyatlara baktım. benim burnumda hafif kemer var ve uzundu, neyse ameliyatımı oldum, ilk bir hafta biraz sıkıntılı geçti, çok iyi hatırlıyorum. sonra oturmaya başladı. burnumun ucunu, sırtını çok güzel toparladı inan, sen de fark etmişsindir. hiç sorun yaşamadım. nefesimi derin derin çekiyorum içime.. inan çok mutluyum, gözlerim ortaya çıktı".

Ben de baktım burnuna, cidden çok iyi bir iş çıkarmış doktor. inanılmaz güzel, herkesin yüzünde gördüğümüz standart şekiller yok. yüzüne tam yakışmış. ameliyat olasım geldi ona bakınca:)) anlaşılması çok zor gerçekten, o burda olmasa da ben kesinlikle bu hocayı tavsiye ederim zeynep. bir görüş derim. belki kararındaki zorluğu aşarsın böylece

Kzlar yardimci olun bana su doktor secimi ne kdrr zormus :(

Merhaba,
Anladığım kadarı ile siz de hepimizin yaşadığı şu en stresli yere yani doktor bulma aşamasına gelmişsiniz.
Ben rinoplasti olup çok memnun kalan azınlıktanım.
Azınlık diyorum çünkü bu benim ikinci ameliyatım .İlk ameliyatımdan sonra yaşadığım hüsranı anlatmak güç.
O sebeple herkese olabildiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Beni çok mutlu eden,resmen ikinci kez dünyaya gelmemi sağlayan canım doktorum Prof.Dr.Selçuk İnanlı :)
Mutlaka araştırın ve bir muayene randevusu alın derim.
Geçmiş olsun.

kızlar yardım lütfen ben bugun nette hasan hüseyin ceylan hakkında yorumlar okuyunca aklım karıstı kemal ekberoğlunu düşünüyordum ceylan polikliniği de hemen bizim burada gitmeden önce sizden bilgi almak istedim fiyat konusunda bir fikriniz var mı acaba birde doktor fikirlerimizi önemsiyor mu shop yapıyor mu bunları benmle paylasırsanız cok sevinirim cok teşekkurler hepinize :)

Back
X