• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği

emine hatun, burnun çok güzel olmuş, inşallah bu son olur. eren beye nasıl birşey istediğini anlatmışmıydın? isteğine uygun bir burun oldumu?
Tesekkür ederim benim katoloktan burun secme gibi bir lüksüm yoktu cünki burnum cok berbat durumdaydi . Kendisine gittigimde 50% düzelsin yine mutlu olurum diye düsündüm ama gercekten sonuc süper 100% düzeltti burnumun sirti düm düz ucu yukarda yüzüme uyumlu daha isteyebilirim harika oldu

Ben de revizyon için doktor arayışındayım. Kendisiyle de görüştüm. Kaburgayı verev kesme tekniğini kendisinin bulduğundan bahsetti. Uzun uzun anlattı, aklıma da yattı. Yanlış anlaşılmasını istemem, kendisine de güvenmeyi çok istiyorum ama yabancı kaynaklarda yer alıyor mu acaba eren beyin bahsettiği teknik biliyor musunuz? insan ikinci kez ameliyat olmak zorunda kalınca işte böyle şüpheci oluyor, umarım kimse kusura bakmaz.

Ben de revizyon için doktor arayışındayım. Kendisiyle de görüştüm. Kaburgayı verev kesme tekniğini kendisinin bulduğundan bahsetti. Uzun uzun anlattı, aklıma da yattı. Yanlış anlaşılmasını istemem, kendisine de güvenmeyi çok istiyorum ama yabancı kaynaklarda yer alıyor mu acaba eren beyin bahsettiği teknik biliyor musunuz? insan ikinci kez ameliyat olmak zorunda kalınca işte böyle şüpheci oluyor, umarım kimse kusura bakmaz.

Eren hocanın tekniğini Barış Çakır, Emre İlhan sanki dile getirmişlerdi. ınstagram sayfalarında bir yazılarında görmüştüm.

Merhaba Arkadaşlar, ben bugün Eren Beyle görüttüm.
Almanyadan geldim. Almanyada iki defa Burun ameliyatı geçirdim. Burnunu deforma ettiler.
Burundeliğinin biri küçük, biri büyük!
İnternetten üç doktor seçtim.
Eren Beyi bana daha önce Amerikadan gelip Revizyon ameliyatı olan bir Bayan tavsiye etmişti.
İlk görüşmem Eren Beyle oldu.
Benim sorularımı sabırla cevapladı.
yaptığı bütün Revizyon ameliyatları önce ve sonraki halinin Resimlerini gösterdi, ikna oldum.
Görüşmeyi beklerken ameliyat olmuş 5 hastasıyım tanıştım. Hepsi çok ama çok memnunlar. Netice çok güzel.
Kararımı verdim, Revision ameliyatını kesin Eren Beyde olacağim!
İşim dolayısıyla anca Kasımda ayında ameliyat olacağım.
Amaliyat olursam size Burnumun önceki ve sonraki Resimlerini paylaşacağım.
İyi karar verdiğim eminim.
Hepinize selamlar, Bye ☺
merhaba sanırım ameliyatı 2011 oldunuz uzun zaman geçmiştir,eger eren taştana ameliyat oldunuzmu ,memnunmusunuz,benımde revizyon ameliyatı olmam gerekiyor dogru doktoru bulmam açısından çok önemli yazarsanız sevinirim.

Sordunuz mu eren beye o verev teknik kullandığınız hastaların uzun süreli sonuçları nelerdir diye gösterebilirmisin misiniz dediniz mi ....vallahi canım bir kaç revizyon hastasının referans olarak ismini isteyin kendisinden ne bileyim az para istemiyor çünkü iyi düşünün derim

Merhaba.Ben yaklaşık bir ay önce Doç. Dr. Eren Taştan Bey'e ameliyat oldum. Bu forumu ameliyattan sonra tesadüfen gördüm.Konuyu araştıranlara ufuk açıcı olması ümidiyle bir şeyler karalamak istedim. 3. burun ameliyatım olacaktı artık tüm ümidimi kaybetmiş, hiçbir beklentim kalmamıştı (replik bir Türk filminden:) ). Ameliyatım kulaktan kıkırdak alınarak ve açık olarak yapıldı. 3-3.5 saat sürmüş. Anestezi diğer ameliyatlarıma oranla çok konforluydu, bebek gibi uyudum ve uyandım. Bandajımın alınacağı gün gelip çattığında neyle karşılaşacağımı çok merak ediyor, açıkçası korkuyordum. Eren Bey bandajı alırken bile o kadar özenliydi ki kendimi çok özel hissettim. Aynayı yüzüme tuttuğunda burnum o ödemli haliyle bile o kadar güzel görünüyordu ki onun o sevimli gamzeli yanaklarını sıkıştırmamak için kendimi zor tuttum. Özellikle revizyon ameliyatlarında ödemin inmesi, burnunuzun son şeklini alması bir yılı bulabilir, biraz sabır. Belki daha önce belirtmem gerekirdi ama eğer burnunuzda ciddi anlamda bir solunum fonksiyon bozukluğu ve deformasyon yoksa kesinlikle ameliyat olmayın derim. Çünkü burun ameliyatları zor ve riskli ameliyatlardır, takıntı yapacak başka bir şeyler bulun :). Ama hasbelkader ehil olmayan ellerde mağdur edilmişseniz doğru adres Eren Bey'dir.(İlk muayeneden ücret almıyor diye biliyorum) Ameliyat olmasanız bile mükemmel bir insanla tanışmış olursunuz. Umarım ilerde değişmez, çünkü kibir, başarılı ve yetenekli insanlara en son yakışan şeydir. Ameliyata karar verirseniz de kendi beklentilerinizi açıkça ifade edin ama son kararı estetik duygusu mükemmel olan doktorunuza bırakın. Yüzünüze uygun en ideal burunu o sizin için tasarlayacaktır çünkü onlarca açı-oran-ince hesap gerektiren çok özellikli bir ameliyat söz konusu olan. Para konusuna gelince, ameliyatın zorluk derecesine göre farklı rakamlar telaffuz ediyor, bu kendi emeğine biçtiği değer saygı duymak lazım. Bu ameliyat yeteneği doktor beye gökten zembille inmedi herhalde. Uzun yıllar süren çalışma, çaba, emek... Başarı tesadüfi değildir. Özellikle revizyon ameliyatları doktor için çok uzun, yorucu, riskli ve stresli ameliyatlardır. Eren Taştan izin verirse ona "Biyolojik Heykeltıraş" demek istiyor, önünde saygıyla eğiliyorum. Ve bu ismin bir dünya markası olamaması için hiçbir neden göremiyorum. Hayallerini gerçekleştirdiği sevgi dolu bir hayat diliyorum. Şansı bol, yolu açık olsun...

Kendisine yapılan kötü yorumları sildirdiği için şikayetleri hiç göremedim, yanıldım.

Ameliyat sonrası sosyal media da paylaştığı fotolarda burnum mükemmeldi fakat önden ve alttan bariz asimetri vardı. Herkesin fark ettiği,olmamış dediği yamuk burnuma yeniden düşük ücretle efor harcamamk için "tekrar ameliyat yapamam, çok güzel" dedi. Her seferinde GEÇİŞTİRDİ.

2. ameliyet için doktor arıyorum, görüştüğüm tüm doktorlar 2. ameliyatın kesinlikle yapılması gerektiğini söylüyor. Sosyal media fotolarına asla İNANMAYIN. GErçek gördüğünüz sonuç veya önerilerle seçim yapın. Benim gibi mutsuz olmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Ben 15 Nisan 2015’te Eren Taştan hocama burun ameliyatımı oldum. Çevremde benzer ameliyatı olmuş biri olmadığı için araştırmalarımı internetten, özellikle de bu forumdan yapmıştım.

Serdar Öztürk, Cevdet Murat Akagün, Muhiddin Eski ve Ferruh Bingöl ile görüştüm. Cevdet Hoca görüşmemizde, “ister bana olun ister olmayın, ama bana ameliyat olmayacaksanız Ankara’da bu işin bir numarası Eren Taştan hocadır, başkasına ameliyat olmayın” demişti ama internetten kendisinin fiyatının biraz yüksek olduğunu okumuş, o yüzden görüşmemiştik. Ama sonra bu işin bir kez olacağını, başarısız olursa revizyon ameliyatlarının 2 kat daha masraflı olduğunu düşününce ve işin içinde bir doktorun “kesinlikle başkasına olmayın” önerisi olunca bir görüşelim dedik.

İlk görüşmeden itibaren sağ olsun çok ilgilendi. Kendi keşfettiği yöntemlerle tıp literatürüne geçtiğini daha önce internette okumuştum ama görüşmede yaptığı örnek ameliyatları gösterince, özellikle de daha önce başarısız 2-3 ameliyat geçirmiş veya ağır kaza v.b. durum sonrası çok ciddi estetik bozuklukları olan hastaların ameliyat sonrası burunlarını görünce sonuçlar bizi müthiş etkiledi. Diğer hocalarımız gerek görmediği halde Eren hocam “n’olur n’olmaz bir tomografinizi çektirelim ve sinüslerinize bakalım” dedi. Ameliyat gününü kararlaştırdık ve ayrıldık.

Ameliyat Akay hastanesinde oldu (yeri gelmişken, ameliyatın yapılacağı hastaneye göre fiyat değişiyor, Liv hospital 1.000 TL civarı daha pahalı. Ama Akay’dan fazlasıyla memnun kaldığımı söyleyebilirim, boşuna fazla para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum) . Ameliyata sabah 9 gibi girdim, 4-5 saat sürmüş; 13:30 gibi odama getirdiler.

Benim göz çevremde ve elmacık kemiklerimde ciddi şişmeler ve morarmalar oldu ama Eren hoca bunun beklenen bir şey olduğunu söyledi; çünkü söylediğine göre burun ucu yerine ne kadar yukarıya yani iki göz arasına işlem miktarı artarsa, şişme o kadar çok oluyormuş. Hocam, benim de burun kemiğinin alın ile birleştiği noktayı bayağı bir törpülediğini dolayısıyla morarmanın normal olduğunu söyledi. Yoğun morarma ve şişmenin geçmesi 3-4 gün sürüyor. Özellikle ilk 2 gün çok iyi dinlenip kurallara çok iyi uymak gerekiyor (yastığı bayağı yükselterek nerdeyse dik uyumak, çok konuşmamak – ki ben bu hatayı yaptım!-, katı yemek çiğnememek v.b.).

Ameliyat sonrası son 1,5 ay içinde toplamda 5-6 kez (başlarda daha sık olmak üzere) kontrole çağırdı. Gerek ameliyat öncesi gerekse sonrasında, Eren hocanın tavırlarıyla sizi rahatlatan, moral veren bir tarzı var.

Öğretmen olduğum için 12 günlük istirahat sonrası göreve başladım (ameliyat 15 nisan, göreve başlama 27 nisan).

Fiyat olarak, Eren hocaya göre 1250 TL uygun söyleyen de oldu, Eren hoca ile aynı fiyatı veren de. Ama sonucu gördüğümde (çevremdeki herkes burnumun gayet doğal olduğunu, söylemesem ameliyat olduğumu anlamanın zor olduğunu söylüyorlar) iyi ki Eren hocada karar kılmışım diyorum.

Biraz uzun bir yazı oldu ama araştırma aşamasında ben de bu tür yorumlara çok ihtiyaç duyan biri olarak benden sonrakilere yardımcı olmak istedim.[/QUOTE

Merhaba.Ben yaklaşık bir ay önce Doç. Dr. Eren Taştan Bey'e ameliyat oldum. Bu forumu ameliyattan sonra tesadüfen gördüm.Konuyu araştıranlara ufuk açıcı olması ümidiyle bir şeyler karalamak istedim. 3. burun ameliyatım olacaktı artık tüm ümidimi kaybetmiş, hiçbir beklentim kalmamıştı (replik bir Türk filminden:) ). Ameliyatım kulaktan kıkırdak alınarak ve açık olarak yapıldı. 3-3.5 saat sürmüş. Anestezi diğer ameliyatlarıma oranla çok konforluydu, bebek gibi uyudum ve uyandım. Bandajımın alınacağı gün gelip çattığında neyle karşılaşacağımı çok merak ediyor, açıkçası korkuyordum. Eren Bey bandajı alırken bile o kadar özenliydi ki kendimi çok özel hissettim. Aynayı yüzüme tuttuğunda burnum o ödemli haliyle bile o kadar güzel görünüyordu ki onun o sevimli gamzeli yanaklarını sıkıştırmamak için kendimi zor tuttum. Özellikle revizyon ameliyatlarında ödemin inmesi, burnunuzun son şeklini alması bir yılı bulabilir, biraz sabır. Belki daha önce belirtmem gerekirdi ama eğer burnunuzda ciddi anlamda bir solunum fonksiyon bozukluğu ve deformasyon yoksa kesinlikle ameliyat olmayın derim. Çünkü burun ameliyatları zor ve riskli ameliyatlardır, takıntı yapacak başka bir şeyler bulun :). Ama hasbelkader ehil olmayan ellerde mağdur edilmişseniz doğru adres Eren Bey'dir.(İlk muayeneden ücret almıyor diye biliyorum) Ameliyat olmasanız bile mükemmel bir insanla tanışmış olursunuz. Umarım ilerde değişmez, çünkü kibir, başarılı ve yetenekli insanlara en son yakışan şeydir. Ameliyata karar verirseniz de kendi beklentilerinizi açıkça ifade edin ama son kararı estetik duygusu mükemmel olan doktorunuza bırakın. Yüzünüze uygun en ideal burunu o sizin için tasarlayacaktır çünkü onlarca açı-oran-ince hesap gerektiren çok özellikli bir ameliyat söz konusu olan. Para konusuna gelince, ameliyatın zorluk derecesine göre farklı rakamlar telaffuz ediyor, bu kendi emeğine biçtiği değer saygı duymak lazım. Bu ameliyat yeteneği doktor beye gökten zembille inmedi herhalde. Uzun yıllar süren çalışma, çaba, emek... Başarı tesadüfi değildir. Özellikle revizyon ameliyatları doktor için çok uzun, yorucu, riskli ve stresli ameliyatlardır. Eren Taştan izin verirse ona "Biyolojik Heykeltıraş" demek istiyor, önünde saygıyla eğiliyorum. Ve bu ismin bir dünya markası olamaması için hiçbir neden göremiyorum. Hayallerini gerçekleştirdiği sevgi dolu bir hayat diliyorum. Şansı bol, yolu açık olsun...
Canım degısmıs baya kendisi konusmadan direk muayene gelin diyor fiyatı 400 muayene in

Mervecbk sana çok teşekkür ederim. Senin yorumlarını okuyarak güç aldım ve Eren hocaya gittim. Bu benim 4.Ameliyatımdı. Mahvettiler burnumu nefes problemi ve fazla oydukları için burnum çökmüştü. Sağ kanadı daraltırken fazla almışlar ve sağ tarafım yukarı çekilmiş gözüküyordu. Daha da anlatamayacağım bir sürü problem. Eren hoca yapacaklarını ve yapılamayacak telafisi mümkün olmayan şeyleri baştan söyledi bana. İki hafta önce ameliyat oldum. Şu anda burnum bantlı. Daha öncekilere hiç benzemeyen bir ameliyat geçirdim. Ne morarma ne de büyük bir şişlik. Ameliyatım 6 saat sürdü. Şu anda bile şeklini çok beğendim ve artık nefes alabiliyorum. Burnumu kaburgadan kıkırdak alarak bayağı yükseltti. Ucu yoktu oda yükseldi. Bir ay sonra sana resim atacağım. Bu arada senin burnunu çok beğendim.Burada ameliyat olup bana yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Eren hocayı tarif etmemi isterseniz kendisi çok ama çok saygılı işini çok iyi bilen, insana güven veren daha önce hiç bir doktordan böyle mütevazı yaklaşım görmediğim bir doktor. İşinde çok aşırı titiz çalışan bir doktor. Allah hepimizi böyle insanlarla karşılaştırsın.Bu arada aldığı parayı sonuna kadar hakeden bir doktor. Keşke de ilk ameliyatımı ona olabilseydim de bu kadar maddi ve manevi sıkıntı yaşamasaydım. Buradan ona minettar olduğumu belirtmek isterim. Hepinize selamlar sevgiler
merehaba kaburgadan aldı mı acaba? kaburga ağrınız ne kadar sürdü ve ne derece ağrıdı

Kendisine yapılan kötü yorumları sildirdiği için şikayetleri hiç göremedim, yanıldım.

Ameliyat sonrası sosyal media da paylaştığı fotolarda burnum mükemmeldi fakat önden ve alttan bariz asimetri vardı. Herkesin fark ettiği,olmamış dediği yamuk burnuma yeniden düşük ücretle efor harcamamk için "tekrar ameliyat yapamam, çok güzel" dedi. Her seferinde GEÇİŞTİRDİ.

2. ameliyet için doktor arıyorum, görüştüğüm tüm doktorlar 2. ameliyatın kesinlikle yapılması gerektiğini söylüyor. Sosyal media fotolarına asla İNANMAYIN. GErçek gördüğünüz sonuç veya önerilerle seçim yapın. Benim gibi mutsuz olmayın.
Merhaba, sizinle iletişime geçebilir miyim görüşlerini ayrıntılı olarak almak için?

Çok teşekkür ederim :) Eren bey hem çok iyi bir hekim hem çok iyi bir insan, vicdan sahibi. Eğer ameliyatınızı yaparsa eminim en güzeli olacaktır. Ben çok dua etmiştim en doğru kişiye ameliyat olmak nasip olsun diye, Rabbim kabul etti dualarımı çok şükür. Herkesin de istediği gibi ve sağlıkla sonuçlansın ameliyatları inşallah
Merhaba, sizinle iletişime geçebilir miyim bu konuda danışmak için?

Back
X