Burun Estetiği

mernes

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
30
3
29
Arkadaşlar ankarada burun estetiği olmak istiyorum. Bunun için Zühtü Demir Serdar Öztürk Ferruh Bingül Aycan Kayikcioglu Tunç Şafak Muhitdin Eski doktorlariyla telefonda görüştüm. Ankarada yaşamadığım için hepsine muayene olma gibi bir şansım yok. Sizce kime olmalıyım başka önerdiğiniz doktorlarda olabilir. Çok sorunlu bir burnum var kıpkırmızı kemik yok adeta burnum kaymış gibi ve arada şişiyor yüzüme görede büyük. Küçük kemikli bir burun istiyorum yardimci olursanız çok sevinirim şimdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Neden istanbula gelmiyorsun? Benim doktorum Abdulkadir Goksel, muthis bir doktor, herkese tavsiye ediyorum.

genel olarak fiyatlar nedir acaba?
Genelde belli bir fiyat aralığı vermiyorlar burnun şekline yapısına göre farklılık gösteriyormus doktor muayene ettikten sonra karar veriyormuş ilk muayenelerinde hepsi ücretsiz saydığım doktorlarda. Yalnızca iki doktor fiyat verdi Ferruh Bingül 6-10 bin aralığında Aycan Kayikcioglu 4-7 bin aralığında

Neden istanbula gelmiyorsun? Benim doktorum Abdulkadir Goksel, muthis bir doktor, herkese tavsiye ediyorum.
İstanbula gelme gibi bir şansım yok iyileşme sürecinde sık sık doktora muayene olmam gerekecek daha sonra tamponlarin çıkması o yüzden ankaraya tercih ediyorum

7 gunden sonra 1. ay 6. ay ve 1. sene olmak uzere 3 kez kontrol oluyor. Ama tabii ki sizin seciminiz. Burada cok daha fazla secenek var ve en iyiler yine burada diye ben boyle bir oneride bulunmustum. Doktor seciminizde basarilar.

7 gunden sonra 1. ay 6. ay ve 1. sene olmak uzere 3 kez kontrol oluyor. Ama tabii ki sizin seciminiz. Burada cok daha fazla secenek var ve en iyiler yine burada diye ben boyle bir oneride bulunmustum. Doktor seciminizde basarilar.
Tabiki orada daha çok seçenek var ve en iyiler orada. Öneriniz ve ilginiz için teşekkürler..

Ankarada olmayı düşünüyorsanız önerebilcegim tek kişi Doç.Dr.Gürhan Ulusoy bende yeni ameliyat oldum kendisine çok başarılı bir cerrah mail adresinize resimlerimi de gönderebilirim isterseniz

Ankarada olmayı düşünüyorsanız önerebilcegim tek kişi Doç.Dr.Gürhan Ulusoy bende yeni ameliyat oldum kendisine çok başarılı bir cerrah mail adresinize resimlerimi de gönderebilirim isterseniz
Sizin mesajınızı görmeden bende başlattığınız konuya mesaj atmıştım :)) fotoğraflar konusundada gerçekten benim için çok iyi olur ince ilginiz ve ince düşünceniz için çok teşekkür ederim..

Sizin mesajınızı görmeden bende başlattığınız konuya mesaj atmıştım :)) fotoğraflar konusundada gerçekten benim için çok iyi olur ilginiz ve ince düşünceniz için çok teşekkür ederim..

mernescim ben de Ankara'da estetik için doktor arıyorum :) Sühan Ayhan diye bir hoca varmış bir iki arkadaşım da onu önerdi ama galiba biraz pahalıymış onun hakkında bir fikirn var mı?

mernescim ben de Ankara'da estetik için doktor arıyorum :) Sühan Ayhan diye bir hoca varmış bir iki arkadaşım da onu önerdi ama galiba biraz pahalıymış onun hakkında bir fikirn var mı?
Hayır canım ismini hiç duymadım. Baktığım doktorlar arasında da hiç ismini görmedim. Arastirdigimizda bilgi paylaşımında bulunalım. Bu doktor bulma ve seçme süreci çok zor.

Arkadaşlar ankarada burun estetiği olmak istiyorum. Bunun için Zühtü Demir Serdar Öztürk Ferruh Bingül Aycan Kayikcioglu Tunç Şafak Muhitdin Eski doktorlariyla telefonda görüştüm. Ankarada yaşamadığım için hepsine muayene olma gibi bir şansım yok. Sizce kime olmalıyım başka önerdiğiniz doktorlarda olabilir. Çok sorunlu bir burnum var kıpkırmızı kemik yok adeta burnum kaymış gibi ve arada şişiyor yüzüme görede büyük. Küçük kemikli bir burun istiyorum yardimci olursanız çok sevinirim şimdiden tesekkurler
serdar öztürke bende olumlu bakıyorum. bu profildike siz misiniz

X