- 10 Nisan 2015
- 10
- 2
- 32
Merhabalar, ben çok uzun zamandır burun estetiği olmak istiyordum çok araştırdım sonra Doç.Dr.Gürhan Ulusoy ile tanıştım çok korkmama rağmen öyle bir güven verdi ki bana ameliyat olmaya karar verdim:) İyi ki böyle bir karar vermişim. Ameliyat öncesinde karar verme aşamasında kafam oldukça karışıktı hatta çok gergindim. Ama doktor bey her türlü soruma sıkılmadan ve yeterince ayrıntılı cevaplar vererek kafa karışıklığımı giderdi.3 Nisanda ameliyat oldum ve 5 saat sürdü çok titiz milimi milimine uğraşan bi doktor ameliyat sonrası hiç morarma ağrı olmadı çok az şişlik yaşadım ki benim burnum çok sorunlu bir burundu .Ameliyat öncesindeki ilgiyi ve alakayı ameliyat sonrasında da gördüm Şu an burnumun şeklinin oturmasına daha çok var, hala şişlikler var ama bu halinden bile o kadar memnunum ki Çok titiz , hastasına, mesleğine saygılı ve aynı zamanda işini çok iyi yapan bir doktor . Kişisel kanaatim Gürhan bey'in iyi bir insan ve de başarılı bir cerrah olduğu yönünde Gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz ve eminim iyi ki ameliyat olmuşum dersiniz.Sorularınız olursa seve seve cvp veririm.
Son düzenleme: