Burun Estetiği

firrdevss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
10
2
32
Merhabalar, ben çok uzun zamandır burun estetiği olmak istiyordum çok araştırdım sonra Doç.Dr.Gürhan Ulusoy ile tanıştım çok korkmama rağmen öyle bir güven verdi ki bana ameliyat olmaya karar verdim:) İyi ki böyle bir karar vermişim. Ameliyat öncesinde karar verme aşamasında kafam oldukça karışıktı hatta çok gergindim. Ama doktor bey her türlü soruma sıkılmadan ve yeterince ayrıntılı cevaplar vererek kafa karışıklığımı giderdi.3 Nisanda ameliyat oldum ve 5 saat sürdü çok titiz milimi milimine uğraşan bi doktor ameliyat sonrası hiç morarma ağrı olmadı çok az şişlik yaşadım ki benim burnum çok sorunlu bir burundu .Ameliyat öncesindeki ilgiyi ve alakayı ameliyat sonrasında da gördüm Şu an burnumun şeklinin oturmasına daha çok var, hala şişlikler var ama bu halinden bile o kadar memnunum ki Çok titiz , hastasına, mesleğine saygılı ve aynı zamanda işini çok iyi yapan bir doktor . Kişisel kanaatim Gürhan bey'in iyi bir insan ve de başarılı bir cerrah olduğu yönünde Gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz ve eminim iyi ki ameliyat olmuşum dersiniz.Sorularınız olursa seve seve cvp veririm.

Son düzenleme:
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun... bende bayadır ameliyat olmak istiyorum henüz araştırma içerisindeyim rica etsem fiyat konusundada bilgi verebilir misiniz ? Çok sorunlu bir burnunuz oldugunu soylemissiniz benimde ćok sorunlu bir burnum var arada şişiyor ve kizariyor burun fiyatlarida burna gore degisiklik gosteriyor.İsterseniz özelden de mesaj atabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler

Merhabalar furdvss. Ameliyat öncesi sonrası fotoğraflarını benimle paylaşabilir misin? bir de fiyat nedir? Şimdiden teşekkürler

IMG_0407.jpg
IMG_0407.jpg
IMG_0435.jpg
IMG_20150415_185638.jpg
IMG_20150415_154212-1.jpg
IMG_20150415_132457.jpg
IMG_0407.jpg
IMG_0435.jpg
IMG_20150415_132457.jpg
IMG_0407.jpg
IMG_0435.jpg
IMG_20150415_185638.jpg
IMG_20150415_132457.jpg

Eklentiler

• IMG_0363.jpg
    IMG_0363.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 519
Burnun ameliyat olmanın üztünden 2 hafta bile geçmemesine rağmen gerçekten güzel görünüyor. Eminim son halini aldığında da güzel olacaktır. Benim son dönemlerde okuduğum yazılarda, yorumlarda edindiğim bir kaygım var; o da "burun ameliyatlarının çok yüksek bir yüzdesinin revizyona ihtiyaç duyacak olması". Burnun düşmesi diye anlatılan bir durum yaşanıyormuş sürekli. Aramızda yaşayan varsa bizlerle paylaşırsa çok sevinirim. İlk fotoğraflara bakıyoruz hep bir de 1-2-5 yıllık fotoğraflar olsa süper olurdu. Umarım hepimiz için en güzeli olur herkese sevgiler :)

Aslında düşme diye bişiy yok benim ablam 8 sene önce ameliyat oldu çok bi değişiklik yok sadece burun ucundaki şişlik iniyo ve içte ki dikişler eridikce biraz aşağı cekiyo zaten benim doktorum onu hesaplayarak ilk basta biraz kalkık yaptı burnumu suan oturdukca daha güzel oluyo hiç korkmayın bence yapın kurtulun şuan ben teşekkür ediyorum kendime

Buda 8 sene önce burnunu yaptıran ablamın fotoları düşme flan yok

Eklentiler

• FB_IMG_1429173840859.jpg
    FB_IMG_1429173840859.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 502
  • FB_IMG_1429173834357.jpg
    FB_IMG_1429173834357.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 504
Burun düşmüyor,ilk başta çok kalkık duran burun ucu zamanla aşağıya iniyor;doğal olması gerektiği gibi oluyor yani..kimisi biraz daha kalkık sever,o da tercih meselesi..

Burun düşmüyor,ilk başta çok kalkık duran burun ucu zamanla aşağıya iniyor;doğal olması gerektiği gibi oluyor yani..kimisi biraz daha kalkık sever,o da tercih meselesi..
Benim asla istemiceğim bişi varsa o da kalkık burundur. Ben çok radikal değişiklik istemiyorum zaten. doktorumu belirleyince o yüzden üç boyutlu hazırlıklarda çok dikkat etmeliyim. Ama her şey çizimle aynı oluyor mu bilmiyorum tabi

Benim asla istemiceğim bişi varsa o da kalkık burundur. Ben çok radikal değişiklik istemiyorum zaten. doktorumu belirleyince o yüzden üç boyutlu hazırlıklarda çok dikkat etmeliyim. Ama her şey çizimle aynı oluyor mu bilmiyorum tabi
Benim doktorum çizim yapmamıştı;sadece yapacaklarını anlatmıştı.alçılıyken burnum aşırı kalkıktı,alçı çıktı,bantlar takıldı,bantlar çıktı falan derken günden güne inmeye başladı.ben daha fazla inmesini istemiyorum,tam kıvamında şu an bana göre.1 buçuk ay oldu.tabi şişlikten sol taraf daha yukarda,sağ taraf daha aşağıda gözüküyor,1 senenin sonunda sağ tarafın şişliği inince iki tarafta aynı oranda kalkık mı olacak merak ediyorum.
Görüşürken doktorunuza söylersiniz ne isteyip ne istemediğinizi,böylece beklemediğiniz bir sonuçla karşılaşmazsınız.

Aynen bende hic istemedim kalkık burun ama benim suan şiş yani bu halinden bile cok memnunum. Biz doktorumla belirledik şeklini bana gösterdiğini çizimle birebir aynı hatta daha güzel oldu :)

Benim doktorum çizim yapmamıştı;sadece yapacaklarını anlatmıştı.alçılıyken burnum aşırı kalkıktı,alçı çıktı,bantlar takıldı,bantlar çıktı falan derken günden güne inmeye başladı.ben daha fazla inmesini istemiyorum,tam kıvamında şu an bana göre.1 buçuk ay oldu.tabi şişlikten sol taraf daha yukarda,sağ taraf daha aşağıda gözüküyor,1 senenin sonunda sağ tarafın şişliği inince iki tarafta aynı oranda kalkık mı olacak merak ediyorum.
Görüşürken doktorunuza söylersiniz ne isteyip ne istemediğinizi,böylece beklemediğiniz bir sonuçla karşılaşmazsınız.
ya profildeki
damlasu senin burnun çok güzel görünüyor. Öncesi sonrası fotoğraflarını benimle paylaşman mümkün mü, bir de senin doktorun kimdi? Teşekkürler

Aynen bende hic istemedim kalkık burun ama benim suan şiş yani bu halinden bile cok memnunum. Biz doktorumla belirledik şeklini bana gösterdiğini çizimle birebir aynı hatta daha güzel oldu :)
furdvss değişiklikler oldukça fotoğraflarını paylaşırsan sevinirim, ben eylül ya da ekim de olmayı düşünüyorum

ya profildeki

damlasu senin burnun çok güzel görünüyor. Öncesi sonrası fotoğraflarını benimle paylaşman mümkün mü, bir de senin doktorun kimdi? Teşekkürler
Benim doktorum Koşuyolu Rinomedde,Hasan Poyraz.Piyasaya göre ameliyat ücreti uygun,kendisi iyi bi doktor.forumdanda hasan poyraz diye bakabilirsin.

Merhabalar, ben çok uzun zamandır burun estetiği olmak istiyordum çok araştırdım sonra Doç.Dr.Gürhan Ulusoy ile tanıştım çok korkmama rağmen öyle bir güven verdi ki bana ameliyat olmaya karar verdim:) İyi ki böyle bir karar vermişim. Ameliyat öncesinde karar verme aşamasında kafam oldukça karışıktı hatta çok gergindim. Ama doktor bey her türlü soruma sıkılmadan ve yeterince ayrıntılı cevaplar vererek kafa karışıklığımı giderdi.3 Nisanda ameliyat oldum ve 5 saat sürdü çok titiz milimi milimine uğraşan bi doktor ameliyat sonrası hiç morarma ağrı olmadı çok az şişlik yaşadım ki benim burnum çok sorunlu bir burundu .Ameliyat öncesindeki ilgiyi ve alakayı ameliyat sonrasında da gördüm Şu an burnumun şeklinin oturmasına daha çok var, hala şişlikler var ama bu halinden bile o kadar memnunum ki ! Çok titiz , hastasına, mesleğine saygılı ve aynı zamanda işini çok iyi yapan bir doktor . Kişisel kanaatim Gürhan bey'in iyi bir insan ve de başarılı bir cerrah olduğu yönünde Gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz ve eminim iyi ki ameliyat olmuşum dersiniz.Sorularınız olursa seve seve cvp veririm.

Sislikler inince daha da guzel olur. Cok gecmis olsun gule gule kullanin.

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun... bende bayadır ameliyat olmak istiyorum henüz araştırma içerisindeyim rica etsem fiyat konusundada bilgi verebilir misiniz ? Çok sorunlu bir burnunuz oldugunu soylemissiniz benimde ćok sorunlu bir burnum var arada şişiyor ve kizariyor burun fiyatlarida burna gore degisiklik gosteriyor.İsterseniz özelden de mesaj atabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler

Hala doktorunuza karar veremediniz mi?

Hala doktorunuza karar veremediniz mi?
Hayır bir türlü karar veremiyorum burada yorumları okudukça o doktorları araştırmaya başlıyorum diğer arastirdiklarimi düşünüyorum sonra karmakarışık bir ruh halindeyim. Normaldede çok pipirikli ve değişikliğe açık olmayan bir kızım o yüzden korkularımda var acaba ameliyattan sonra burnum yüzüme yakismazsa ya da yüz simam çok değişirse nasıl karar vericem hiçbir fikrim yok.

Hayır bir türlü karar veremiyorum burada yorumları okudukça o doktorları araştırmaya başlıyorum diğer arastirdiklarimi düşünüyorum sonra karmakarışık bir ruh halindeyim. Normaldede çok pipirikli ve değişikliğe açık olmayan bir kızım o yüzden korkularımda var acaba ameliyattan sonra burnum yüzüme yakismazsa ya da yüz simam çok değişirse nasıl karar vericem hiçbir fikrim yok.

sana tavsiyem bu kadar fazla dusunme, hayatin her alaninda gecerli olan bir kural bu. ne kadar cokm biseyin ustune dusersen o kadar aksilikler cikar. sakinan goze cop batar misali. Kalbinin sesini dinleme zamani biraz. Gorusebildigin kadar doktorla gorus ama dogru hissettigine ameliyat ol. Burun bu sonucta bir kere ameliyat olup sonra doktorla isinin bittigi bir durum degil, senelerce gorusecegin, bundan sonraki hayatinin bir parcasi olacak doktorun. O nedenle sana kendini iyi hissettiren guven veren biri olmali. ekonomik sartlardan da once bunu dusunmelisin. gerisi doktoruna guvenmek. ayni korkulari bende yasadim. ama inan yuzume hic yabancilik cekmedim, yuzum cirkinlesirse derken daha guzellesti.

X