burun estetigi

psikolojikdanisman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
59
13
Burun estetiği olalı 23 gün oldu. Burnum belirgin şekilde sağa doğru yamuk. Sağ tarafın kemiği daha yüksek, burun ucu da yamuk duruyo. Aynı problemi yaşayan var mi acill :'(

Burun estetiği olalı 23 gün oldu. Burnum belirgin şekilde sağa doğru yamuk. Sağ tarafın kemiği daha yüksek, burun ucu da yamuk duruyo. Aynı problemi yaşayan var mi acill :'(
Benimde 19. günüm sol tarafım şiş olduğu için sağa doğru burun ucunda yamukluk vardı 2,3 gündür şişlik indi sanırım düzeldi bide masanın faydası oldu sanırım seninkide sisliktendir umarım düzelir

[QUOTEsağ ur nur nur, post: 41799293, member: 688504"]Benimde 19. günüm sol tarafım şiş olduğu için sağa doğru burun ucunda yamukluk vardı 2,3 gündür şişlik indi sanırım düzeldi bide masanın faydası oldu sanırım seninkide sisliktendir umarım düzelir[/QUOTE]
Benim sag taraf sislikten ziyade sola gore kemikli umarım duzelir kaç gündr ağlıyorum

Benim bunlarin yanind nazalvalv darligi ve ters v deformitesi var hcettepe kbb bi ton parami sslip burnumu mahvetti:KK43: Keske hacettepe plastik cerrahi de olsaydim

Arkadaşlar keşke ler malesef işe yaramıuor..Allah hepimizin yardımcısı olsun..bence aynı dr la kesin gidip konuşmalısınız..başkasında bari daha hassas çalışsın..biraz da şans sanırım..çok dua etmek gerek..

Benim de 23. Günüm bugün çok şükür böyle bi problemim yok bence doktorunla görüş tekrar tekrar. Tabi kişiden kişiye değişebilir belki de düzelecek bir şeydir ama doktorun içini rahatlatsın. İnşallah düzelir, istediğin gibi olur.

Ben de ankarada olmuştum. Gerçekten doktor seçimi çok önemli. Size önerim eğer ilk ameliyatinizda bir hata varsa revizyon olacaksaniz tekrar aynı doktora kesinlikle olmayın. Birincisinde zaten yapsaydı güzel yapardı.

X