- 14 Temmuz 2015
- 59
- 13
- Konu Sahibi psikolojikdanisman
Burun estetiği olalı 23 gün oldu. Burnum belirgin şekilde sağa doğru yamuk. Sağ tarafın kemiği daha yüksek, burun ucu da yamuk duruyo. Aynı problemi yaşayan var mi acill :'(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 19. günüm sol tarafım şiş olduğu için sağa doğru burun ucunda yamukluk vardı 2,3 gündür şişlik indi sanırım düzeldi bide masanın faydası oldu sanırım seninkide sisliktendir umarım düzelirBurun estetiği olalı 23 gün oldu. Burnum belirgin şekilde sağa doğru yamuk. Sağ tarafın kemiği daha yüksek, burun ucu da yamuk duruyo. Aynı problemi yaşayan var mi acill :'(
Benim bunlarin yanind nazalvalv darligi ve ters v deformitesi var hcettepe kbb bi ton parami sslip burnumu mahvetti Keske hacettepe plastik cerrahi de olsaydim
Onlari gorunce kendinden nefret ettin mi? Pismanligi iliklerine kadar hissettin mi sirtindan soguk terler akti mi??Burun estetiği olalı 23 gün oldu. Burnum belirgin şekilde sağa doğru yamuk. Sağ tarafın kemiği daha yüksek, burun ucu da yamuk duruyo. Aynı problemi yaşayan var mi acill :'(
Merhaba benim 3. ameliyattan sonra da bir tarafa yatikti öylede kaldi bence dr una sor normal degilBurun estetiği olalı 23 gün oldu. Burnum belirgin şekilde sağa doğru yamuk. Sağ tarafın kemiği daha yüksek, burun ucu da yamuk duruyo. Aynı problemi yaşayan var mi acill :'(
Benim de sag tarafimin kemigi yuksek sol tarafimin dusuk ucum da yamuk sol kanadimda cokukBurun estetiği olalı 23 gün oldu. Burnum belirgin şekilde sağa doğru yamuk. Sağ tarafın kemiği daha yüksek, burun ucu da yamuk duruyo. Aynı problemi yaşayan var mi acill :'(