Burun estetiği

Nerminnnn123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
9
1
1
31
Merhaba arkadaşlar, ben 20 gün önce burun ameliyatı oldum ve önden burnum çok yamuk.
Acaba bu durum sonrada düzelir mi? çünkü burdan okuduğum bir kaç yazıya göre geçiyormuş fakat yinede içimde bir kuşku yok değil.
Şimdiden teşekkürler
 
ilk zamanlar herkes burnunu beğenmez. bu yamuklulugu başkası da farkediyorsa, ancak o zaman bir yamukluk oldugunu kabul etmek lazım. ve sonra düzelmez. Doktor size bant vermedi mi gece yapıştırmak için. o banttan kullanın. düzgun bir şekilde yapıştırın. düzelir. öbür türlü yamuk kalabilir.
 
Yani kardeşim evet var diyo annemde var diyo ama onlar hariç diğer kardeşim ve çevrem herşey normal diyo anlamadım gitti acaba şişlikten dolayımıdır?
 
evet de cok belli degil , ikinnci ameliyat olmadim korktum tanidigimin basina geldi mafoldu burnu agir depresyon gecirdi oda ders oldu bana , cok kötü degilse dert eetme yada ayni doktora sakin gitme iyi arastir..
Yok yani daha 20 gün olmuş geçer kesin zaten ben dert etmiyorum inşallah düzelir ne diyim:)
 
Bence şişlikten dolayı.Arkadaşım yaptırdı daha bu yaz, 3 hafta sürdü şişliklerin tamamen geçmesi.O zaman normale döndü burnu.Ama yinede yamukluk olduğu kanaatindeysen ve geçmeme ihtimalinden korkuyorsan ameliyatı yaptırdığın doktora muayeneye git derim ben.
 
Ev
evet gidicem tesekkurler:)
 
Yok
evet de cok belli degil , ikinnci ameliyat olmadim korktum tanidigimin basina geldi mafoldu burnu agir depresyon gecirdi oda ders oldu bana , cok kötü degilse dert eetme yada ayni doktora sakin gitme iyi arastir..
yaa bidaha yaptirmam.. O kadar kötü olduğunu sanmıyorum teşekkürler yinede inşallah bikaç ay sonra iyiye döner:)
 
daha 20 gün olmuş biraz sabırlı olursan daha ıyı atlatırsın o surecı benım burnum cok kotuydu 20. gunun de sımdı 3. ayımdayım hızla ıyılesıyor yanı ıcını ferah tut
 
Benim de 14. Günüm bi tarafım daha sis bi tarafım değil. Sanki son günlerde her gün farklı bir burna uyaniyorum. Burnum ve ben takılıyoruz gibi. Atel varken böyle hissetmiyodum. Herkes 6 aya yerleşiyor diyor. Doktorum da 2 aya kendi halini alacak dedi bekliyorum. Bi de çok ince detaylara takilmamaya çalışıyorum. :)
 
Bende artık öyle yapıyorum:) yoksa geçmez zaman :)
 
Canim bence mutlaka ameliyat oldugun doktora git, sislik olur da yamukluk bilemiyorum. Ilk gunlerde doktor duzeltebiliyordur belki. En azindan ara sor fotonu doktora gonder. Insallah guzel bir sonuca kavusursun :)
 
daha çok erken canım birkaç aya düzeliyor merak etme
 
Merhaba süleyman taşa ameliyat olmussunuz deriniz kalın mıydı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…