- 7 Kasım 2015
- 9
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi Nerminnnn123
-
Yani kardeşim evet var diyo annemde var diyo ama onlar hariç diğer kardeşim ve çevrem herşey normal diyo anlamadım gitti acaba şişlikten dolayımıdır?ilk zamanlar herkes burnunu beğenmez. bu yamuklulugu başkası da farkediyorsa, ancak o zaman bir yamukluk oldugunu kabul etmek lazım. ve sonra düzelmez. Doktor size bant vermedi mi gece yapıştırmak için. o banttan kullanın. düzgun bir şekilde yapıştırın. düzelir. öbür türlü yamuk kalabilir.
Yamuk mu şıan burnun?bende gecmedi sislik gecer yamukluk gecmez ki ,
evet de cok belli degil , ikinnci ameliyat olmadim korktum tanidigimin basina geldi mafoldu burnu agir depresyon gecirdi oda ders oldu bana , cok kötü degilse dert eetme yada ayni doktora sakin gitme iyi arastir..Yamuk mu şıan burnun?
Yani kardeşim evet var diyo annemde var diyo ama onlar hariç diğer kardeşim ve çevrem herşey normal diyo anlamadım gitti acaba şişlikten dolayımıdır?
Yok yani daha 20 gün olmuş geçer kesin zaten ben dert etmiyorum inşallah düzelir ne diyim:)evet de cok belli degil , ikinnci ameliyat olmadim korktum tanidigimin basina geldi mafoldu burnu agir depresyon gecirdi oda ders oldu bana , cok kötü degilse dert eetme yada ayni doktora sakin gitme iyi arastir..
Buraya daha yeni üye oldum inan nasıl kullanılıyo hiç bir fikrim yok:)banada kimse yamukluk var demiyor:) resimlere bak anlarsin
evet gidicem tesekkurler:)Bence şişlikten dolayı.Arkadaşım yaptırdı daha bu yaz, 3 hafta sürdü şişliklerin tamamen geçmesi.O zaman normale döndü burnu.Ama yinede yamukluk olduğu kanaatindeysen ve geçmeme ihtimalinden korkuyorsan ameliyatı yaptırdığın doktora muayeneye git derim ben.
yaa bidaha yaptirmam.. O kadar kötü olduğunu sanmıyorum teşekkürler yinede inşallah bikaç ay sonra iyiye döner:)evet de cok belli degil , ikinnci ameliyat olmadim korktum tanidigimin basina geldi mafoldu burnu agir depresyon gecirdi oda ders oldu bana , cok kötü degilse dert eetme yada ayni doktora sakin gitme iyi arastir..
çok sağol yaa valla içim içimi yiyo böyle kalıcak diyedaha 20 gün olmuş biraz sabırlı olursan daha ıyı atlatırsın o surecı benım burnum cok kotuydu 20. gunun de sımdı 3. ayımdayım hızla ıyılesıyor yanı ıcını ferah tut
Bende artık öyle yapıyorum:) yoksa geçmez zaman :)Benim de 14. Günüm bi tarafım daha sis bi tarafım değil. Sanki son günlerde her gün farklı bir burna uyaniyorum.Burnum ve ben takılıyoruz gibi. Atel varken böyle hissetmiyodum. Herkes 6 aya yerleşiyor diyor. Doktorum da 2 aya kendi halini alacak dedi bekliyorum. Bi de çok ince detaylara takilmamaya çalışıyorum. :)
Canim bence mutlaka ameliyat oldugun doktora git, sislik olur da yamukluk bilemiyorum. Ilk gunlerde doktor duzeltebiliyordur belki. En azindan ara sor fotonu doktora gonder. Insallah guzel bir sonuca kavusursun :)Merhaba arkadaşlar, ben 20 gün önce burun ameliyatı oldum ve önden burnum çok yamuk.
Acaba bu durum sonrada düzelir mi? çünkü burdan okuduğum bir kaç yazıya göre geçiyormuş fakat yinede içimde bir kuşku yok değil.
Şimdiden teşekkürler
daha çok erken canım birkaç aya düzeliyor merak etmeMerhaba arkadaşlar, ben 20 gün önce burun ameliyatı oldum ve önden burnum çok yamuk.
Acaba bu durum sonrada düzelir mi? çünkü burdan okuduğum bir kaç yazıya göre geçiyormuş fakat yinede içimde bir kuşku yok değil.
Şimdiden teşekkürler
Merhaba süleyman taşa ameliyat olmussunuz deriniz kalın mıydıBenim de 14. Günüm bi tarafım daha sis bi tarafım değil. Sanki son günlerde her gün farklı bir burna uyaniyorum.Burnum ve ben takılıyoruz gibi. Atel varken böyle hissetmiyodum. Herkes 6 aya yerleşiyor diyor. Doktorum da 2 aya kendi halini alacak dedi bekliyorum. Bi de çok ince detaylara takilmamaya çalışıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?