merhaba ben ameliyat olalı tam 38 gün oldu, doktoruma çok güvenerek girdim ameliyata. ilk alçımı açtığında gördüğüm görüntü beni çok üzdü, her gün bir değişim yaşıyordum ve burnumun farklı noktalarında şişlikler vardı. şişlikten dolayı da yamukluk vardı. doktorum ise çok rahattı. bugün ise şekline bakıyorum herşey yolunda. benim ilk hallerimi görseydiniz bu burun nasıl düzelir yada nasıl adam olur derdin ki bende hergün bu kelimeleri söylüyordum. şuan bile şişlik var ama şeklini epeyce aldı ve orantısız görünüm gitti. alçı alındığı ilk 3 gün burun deliklerimi görmen lazımdı, inanımaz ötesi birbirinde farklıydı, 4 gün birbirine benzemeye başladı.
ilk iki ay burnunun için hiç bir yorum yapma bence, her ne kadar ben sana bunları desemde sen kafana takacaksın ama bari kendini üzme, çünkü zaman geçtikçe her şey yoluna giriyor. bana diyorlardı ama insan ister istemez kafasına takıyor ve moralini bozuyor. eğerki 2 ay biter ve 3 aya doğru hala bazriz sorunlar görüyorsan o zaman sıkıntı var demektir. bu şişlikler de, ödemlerde, morarıklıklarda kişiye göre değişir.
benimle birlikte ameliyat olan bir arkadaşım ne öorardı ne şişme oldu ki aynı doktora ameliyat olduk. oysa ben resmen şişlikme morarıklıktan dolayı sıfattan çıktım resmen. bu sebeple lütfen kendi üzme. sonuç sen üzülsen bile değişmeyecek. güzel günlerde görüşmek dileğiyle...