Burun estetiği

genclik1

-damla-
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
26
0
286
Kızlar yardım edin Koç üniversitesi hastanesinde İlker Koçak burun estetiği olmayı düşünüyorum daha önce olan varsa paylaşabilir mi

ilker Koçak instagram hesabı yeterli olmuyor ne yazıkki, ameliyat olan veya iyi birşey duymak istiyorum :)

İmkânınız varsa randevu alın orda nasılsa ameliyat olmuş olanlarla karşılaşırsınız. Sadece burda ki yorumlara aldanmayın çok reklam dönüyor.

Teşekkür ederim gittim görüştüm memnun kaldım şubatın12 sine ameliyatım var:)

Teşekkür ederim gittim görüştüm memnun kaldım şubatın12 sine ameliyatım var:)
canim bende cumartesine muayne aldim bugun oh ne guzel ya insan gibi 3 gun sonraya randevu aldim...:)
cok merak ediyorum burdan bizimle paylasirmisin ameliyat oncesi ve sonrasi surecini.
ameliyat icin kac para butce cikardilar sana ?

Canım ben dün ameliyat oldum İlker Koçak'a ameliyatım gayet iyi geçti ağrım sızım yok ama gözaltlarım şişti ve hafif morardı

Arkadaşlar merhaba, ben İlker beye ameliyat olalı 4 ayı geçti. Kasım ayında ameliyatımı oldum. Tüm süreç çok başarılıydı. :) Şişlik ve morarma çok hızlı bir şekilde geçti(zaten az bir morarma oldu klasik rinoplasti ameliyatlarına göre) 4. günden itibaren az bir göz altı kapatıcısıyla biraz tombul yanaklı olarak insan içine çıkabildim :KK48: şu an bilmeyen kimse ameliyat olduğumu anlamıyor, akrabalarım dahil :) Hatta ameliyatımı bilip farketmeyenler dahi oldu. Herkes aşırı doğal olduğunu ve hiç belli olmadığını söylüyor. Gerçekten çok güzel tepkiler alıyorum. Ben gözü kapalı İlker beyi tavsiye edebilirim. Ayrıca çalıştığı hastane de bu güveni perçinliyor. Ameliyat ile ilgili sormak istedikleriniz olursa özelden cevaplayabilirim.

Dr Hüseyin Altun hiç tereddütsüz tavsiye ederim 1 yıl önce kuzenim oldu çok memnun kaldı... Birde öyle korkulacak bir ameliyat değil çok çabuk oluyorsunuz hiç bir şey anlamıyorsunuz .. sadece biraz ağrınız oluyor o da ağrı kesicilerle gideriliyor 1 hafta sonrada sokağa çıkabiliyorsunuz

Ayrıca diğer estetikçiler gibi paragöz bir Dr değil gayet makul fiyat veriyor

Back
X