Burun estetiği

Burun estetiği için önerebileceğiniz doktor var mı? Doktor seçimide çok önemli.

Her zaman kendsini birilerine öneririm dr.murat enöz müthiş bir doktor.kesinlikle araştır derim.ben ve birçok arkadaşım yaptrdi murat enöz hocaya sonsuz güven duyarsınız zaten biliyorum ki esttikte bu çok önemli

Ben reklam yapıyordum Kazen enseledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hangi sehirde istiyorsunuz ve ne kadar bitce ayirdiniz bu ise?
Size tavsiye edebilecegim doktorlar Salih emre uregen Muhammed dilber bunlar pahali olanlar daha uygun derseniz: bekir sivri ve volkan kahya yi begendim henuz estetik olmadim ama Salih emre uregene randevu aldim

Burun estetiği için önerebileceğiniz doktor var mı? Doktor seçimide çok önemli.
İzmir'de iseniz ; Karataş Hastahanesi KBB uzmanı Sezgin Öztürk ü tavsiye ediyorum. Bugün ameliyat olalı 3 gün oldu. Kesinlikle morarmadım ve şismedim. İlk gün biraz baş ağrısı dışında ve tamponların verdiği nefes sıkıntısı dışında hiçbir sorun olmadı.. Bu da bu ameliyatta olabilecek en minumum şeyler zaten

DiloşMira ücret de önemli tabiki, ancak doktora güvenmem daha önemli. Çevremde çok ünlü isme ameliyat olan arkadaşımda var, ama görünen herkes için başarı anlayışı farklı. İçime sinen bir iki kişiyle görüşmeye gideceğim. Bilemiyorum zor karar vermek. Bakalım.. Yujim ne yazık ki İzmir de değilim. İstanbuldayım

Bu arada Yujim çok geçmiş olsun. Senin adına sevindim. Umarım bende doğru karar verebilirim. Birazda korku var Bakalım

Avrasya Hastanesi Dr. Arda Pelen'i öneririm. Bugün 8. Günüm hiç bi sıkıntım yok allaha şükür

Bu arada Yujim çok geçmiş olsun. Senin adına sevindim. Umarım bende doğru karar verebilirim. Birazda korku var Bakalım
Kesinlikle korkma.. Ameliyata girene kadar herşey. Sonra bir bakmışsın 5.gün 6.gün vs geçmiş ,iyileşiyorsun. Yalan söylemeyeyim tampon olayı çok rahatsız edici gerçekten. Burnunda birşey var, nefes almak güç , devamlı ufak sızıntılar oluyor burnunu silemiyorsun ve kaliteli uyku uyuyamıyorsun vs.. İlk 2 günden sonra tamponlar alınıp bu rahatsızlığı atlatınca inan hiç ameliyat olmuş gibi hissetmiyorsun. Acı yok ağrı ilk gün katlanılacak şekilde var diyelim.. Son olarak ; Tamponlar alınırken acı olmuyor. Acıyor diyenlere inanma ben de çok korkmuştum... Senin için ameliyattan çıktığım ve aynı günün gecesine ait resim atıyorum. günün gecesine ait resim atıyorum.

Sadece murat enöz hocayi bir araştır Derim ve inan muayene bile olsan burdan yazacaksn bize biliyorum o denli müthiş biri

Yujim çok teşekkür ederim. Resimlerde hiç morluk şişlik yok gibi. Morluk şişlik olmadı mı?

Needsilence çok geçmiş olsun inşallah darısı benim başıma. Sanırım 1 haftada normale dönülebiliyor biraz araştırdım. Şişlik morluk nasıldı, oldu mu sende?

Canan89 Murat bey hakkında araştırıp, bilgi sahibi olacağım mutlaka Avrupa yakasında düşünmüyorum çok zor olur diye bakalım hayırlısı neyse o olur inşallah..

Yujim çok teşekkür ederim. Resimlerde hiç morluk şişlik yok gibi. Morluk şişlik olmadı mı?
Oraya da uzun uzun yazdığım gibi ne ameliyattan çıktığım da ne de daha sonrasında hiç morluk ve şişlik olmadı doktorumdan çok memnunum. Tabi buz uygulamasını aksatmadan yapmamın etkisi de büyüktür

Açık teknikle mi oldunuz

Slmlar bugün bir kadınla karşılaştım, karşıda bir doktorda olmuş 3 kez ameliyatı ve 4. Yü düşünüyor çünkü burun delikleri yamuk veçok kötü olmuş çok turstım

Merhabalar herkeze estetik için Dr. Çağatay Ruhi KBB doktoru hakkında bilgi sahibi olan var mı bir tanıdık tavsiye etti sizlere de danışmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…