Burun estetiği

Bal1453

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
23
8
6
42
Merhaba yeni üye oldum aranıza katıldım. Burun estetiği için yardımcı olabilir misiniz? Daha önce ameliyat olanlar var mı tavsiye edebileceğiniz doktor var mı, doktor seçimşde çok önemli.

Teşekkür ederim.Linki inceleyeceğim. Ne kadar oldu ameliyat olalı? Birde Anadolu yakasındayım

Benm 4 sene oldu canım ama dedigim gibi kendimde saglikci olduğum için hala bu sektördeyim yakın zamanda bir arkdsmi daha yaptırdk.ki anadolu yakasindym diyosun ama murat hocaya yurt dışından bile o kadar çok kişi geliyor ki il dışından bile gelen oluyor. Araştır mutlaka hak verirsin ztn

Çok teşekkür ederim önerileriniz için, araştırmalara devam ediyorum Tek tek inceliyorum linkleri

Arkadaşlar, bende Pendik şifa da dr.sezai sevengil ' e ameliyat oldum. çok iyi bir doktor. Estetik doktoru değil zaten burnumdan nefes almakta zorlanıyordum önceleri estetik doktorlara danıştım fakat kartal - Yakacık çevresinde benim birçok arkadaşım sezai bey e ameliyat olmuş zaten benim gibi nefes sıkıntısı olanlar kulak burun doktoruna burun estetiğini yaptırmaları daha doğruymuş valla ben arkadaşlarıma uydum ve çok memnunum. Burnum yüz hatlarıma çok orantılı ve nefes sıkıntısı, horlama kalmadı. Size de tavsiye ederim.

Benimde burnumda da nefes problemi de var. Burnum küçükken sanırım kırılmış nasıl olduysa farkında değilim. Grip olduğumda gittiğim bir Kbb doktoru söylemişti, o gün bugündür cesaret edemiyordum, inşallah artık edicem kararlıyım.

Nurgül Altuntaş'a 15 gün önce rinoplasti ameliyatı oldum. Her aşamada çok ilgili ve harika bir doktor, realist bir yaklaşımı var. Ameliyat öncesi ne dediyse sonrasında da gördüğünüz o oluyor ve kesinlikle çok doğal duruyor. Süreçle, ameliyatla ya da doktorla ilgili bilgi almak isteyen varsa yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar, bende Pendik şifa da dr.sezai sevengil ' e ameliyat oldum. çok iyi bir doktor. Estetik doktoru değil zaten burnumdan nefes almakta zorlanıyordum önceleri estetik doktorlara danıştım fakat kartal - Yakacık çevresinde benim birçok arkadaşım sezai bey e ameliyat olmuş zaten benim gibi nefes sıkıntısı olanlar kulak burun doktoruna burun estetiğini yaptırmaları daha doğruymuş valla ben arkadaşlarıma uydum ve çok memnunum. Burnum yüz hatlarıma çok orantılı ve nefes sıkıntısı, horlama kalmadı. Size de tavsiye ederim.
Canım peki estetik de yapıyor mu ? Ve fiyat yazar bilir misin

Canım peki estetik de yapıyor mu ? Ve fiyat yazar bilir misin
Kesinlikle doğru söylüyor kbb olması şart benimde doktorum bakırköyde murat enöz.birinin doktor tanıdım demesi için kesinlikle onu tanıması şart muhteşem biri.benim estetik ameliyatımı arkadaşlarimn burnunu yegenim fln derken bütün ameliyatlarmzi o yaptı ki bende sağlıkcym ama eli bu kadar iyi birini tanimadm ki insanlığı da öyle. İstersen sende araştır canım bende yardimci olabilirm

Anadolu yakasındaysan Suadiye'de Dr. Belma Şahin'in kliniği var. Ben kendisine 1 yıl önce ameliyat oldum ve gayet başarılı geçen bir operasyon oldu. Gayet memnun kaldım araştırmanı tavsiye ederim. Şimdiden geçmiş olsun...

Back
X