Burun estetiği ????

elena01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
63
6
36
Arkadaşlar 14 temmuz da burun estetiği olacağım genel anestezi den çok korkuyorum ameliyat olan arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim

Bende 24 haziranda olucam ama şimdi yaz aylarinda burun ameliyati daha doğrusu ameliyat sonrasi süreç zor oluyor diyenler olmuş. Sorun olur mu acaba ertelesem mi diye düşünüyorum. Yazın ameliyat olan arkadaşlar yorum yapabilir mi ??

Cnm güneşe çıkmazsan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hangi doktora olacaksın ? Ben adana da yaşıyorum Niyazi şimdivar e olacağım ama narkoz dan çok korkuyorum . Düşündükçe ameliyattan vazgeçecek duruma geldim o derece yani

Ankarada esabil ekere olucam. Başka korkularim oldugundan anesteziye gelmedi sıra :) anesteziden çok korkulacak bi durum yok aslında ne acidan korkuyosun

Ya uyanamamaktan kokuyorum sigara kullanıyorum doktorum ameliyattan 1 hafta önce bırak dedi bırakırım birakmasina yinede korkuyorum sen daha önce den narkoz aldinmi ?

Diğer türlü korkum yok doktoruma çok güveniyorum sadece narkoz korkusu var :)

Almadim daha önce ilk defa ameliyat olcam. Onu anestezi uzmanina sordum uyuyamazsam aci hissedersem diye. Öyle bişey olmaz dedi. Ameliyathane hemsiresi arkadaşlarim var onlar da mümkün değil hiç rastlamadik dediler

Bende ilk defa alacağım uyumak garanti ;) ben uyanamamaktan korkuyorum :)

Bende 10 gün sonra olacağım ve inanılmaz korkuyorum inşallah seninki de güzel geçer seni şuan çok iyi anlıyorum

Bende 24 haziranda olucam ama şimdi yaz aylarinda burun ameliyati daha doğrusu ameliyat sonrasi süreç zor oluyor diyenler olmuş. Sorun olur mu acaba ertelesem mi diye düşünüyorum. Yazın ameliyat olan arkadaşlar yorum yapabilir mi ??
Canım bu konuyla ilgili çok şey okudum bende 10 gün sonra olacağım güneş koruyucu kremlerle rahat geçirilebilirmiş bu dönem

Cnm sendemi narkoz dan korkuyorsun ? İnşallah çok başarılı bir şekilde atlatirsin ameliyatı nı

24 saat ameliyatı düşünüyorum çok korkuyorum ya

Cnm sendemi narkoz dan korkuyorsun ? İnşallah çok başarılı bir şekilde atlatirsin ameliyatı nı
Ben normalde ağrıdan kıvrılsam dahi iğne olmayan biriyim ameliyattan tamponlardan sonuçtan kısacası herseyden korkuyorum

Ben normalde ağrıdan kıvrılsam dahi iğne olmayan biriyim ameliyattan tamponlardan sonuçtan kısacası herseyden korkuyorum
Bende ayniyim cnm ama mecbur olmam gerek geniz etim var çok rahatsız etmeye başladı olmuşken şeklini de degistirecegim doktoruma lokal + sedasyon yap dedim asla olmaz dedi kafayı yiyeceğim walla
hangi doktora olacaksın ???

Bende ayniyim cnm ama mecbur olmam gerek geniz etim var çok rahatsız etmeye başladı olmuşken şeklini de degistirecegim doktoruma lokal + sedasyon yap dedim asla olmaz dedi kafayı yiyeceğim walla
hangi doktora olacaksın ???
Samsunda İsmail Küçüker'e olacağım canım sınıf arkadaşım revizyon oldu güzel iş çıkardı, kötü bir yorumunu okumadım hiç ilgili anlayışlı bir doktor beni hemen ikna etti

Hımm inşallah sende memnun kalırsın cnm ben adanada yaşiyorum Niyazi şimdivar doktorum çok başarılı bir doktor inşallah pişman olmayız cnm ameliyat olduktan sonra bana bilgi verirsen sevinirim benim ki 14 temmuz olacak daha var bana cnm

Hımm inşallah sende memnun kalırsın cnm ben adanada yaşiyorum Niyazi şimdivar doktorum çok başarılı bir doktor inşallah pişman olmayız cnm ameliyat olduktan sonra bana bilgi verirsen sevinirim benim ki 14 temmuz olacak daha var bana cnm
Tamam canım merak etme 7sinde tasarım ve açık kapalı hangisi olacak onun için görüşmeye gideceğim 15inde de ameliyat...

Arkadaşlar 14 temmuz da burun estetiği olacağım genel anestezi den çok korkuyorum ameliyat olan arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim

merhaba burun ameliyattından hiç korkmayın bende oldum.ağrısı sızı olmuyor rahatlıkla ameliyat olabilirsiniz

Back
X