- 18 Mayıs 2016
- 52
- 9
- 36
- 41
evet malesef...Ayni doktora iki kez mi ameliyat oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet malesef...Ayni doktora iki kez mi ameliyat oldun
Betella şimdi gördüm Mahmut bey hakkındaki durumunu çok geçmiş olsun bende ona olmayı düşünüyondum ama şimdi soğudum bana fotoğraf gönderebilirmisin mail versem lütfen çok merak ettim bu durumu gerçekten üzüntünü paylaşıyorum inşallah herşey gönlünce olur.evet malesef...
Betella şimdi gördüm Mahmut bey hakkındaki durumunu çok geçmiş olsun bende ona olmayı düşünüyondum ama şimdi soğudum bana fotoğraf gönderebilirmisin mail versem lütfen çok merak ettim bu durumu gerçekten üzüntünü paylaşıyorum inşallah herşey gönlünce olur.
Arkadaşlar merhabaaaamayıs 2016 tarihinde kbb uzmanı Başak Çaypınar Eser e rinoplasti ve septoplasti ameliyatı oldum. Şuan özel kurtköy ersoy hastanesinde çalışmakta. benim her zaman ameliyat olma korkum pişman olmaktan dolayıydı. öncelikle şunu söyliyeyim kafanızdaki tüm soruları sorabileceğiniz ve cevaplardan tatmin olacağınız yapıda şahane bir kadın. verdiği güven duygusunu operasyon öncesi ve sonrasında başarısıyla destekler nitelikte. ameliyat aşamasını anlatayım biraz sizlere; piezo cerrahi yapıldı bana yani kemik eski yöntemle kırılarak değil, ses dalgalarıyla kesilerek şekillendi. bu da ameliyat sonrası morluk oluşmamasına, şişliğimin en aza indirgenmesine ve bir kere bile ağrımın olmamasını sağladı. görüntüye gelirsek çok korkunç olmasa da kemerli bir buruna sahiptim ve nefes almakta zorlanıyordum. şuan çoook havalı oldukça doğal sağlıklı nefes alabilen bir buruna sahibim. aldığım 15 günün 10 gününü gezmekle harcadım. o beş gün de ayıp olmasın bandajlarla çıkmayayım diye evde dinlendim. asla pişman değilim hayatımdaki verdiğim en dopru kararlardan biridir Başak hanımı seçmekle. gelişen teknolojiyi takip ederek hastasını yormadan memnun eden bir doktor. ayrıca nişanlımı da septoplasti ve konka operasyonu yaptırdık geçen cuma Başak hanıma, ameliyattan çıktığında asla anlaşılmadı bir operasyon geçirdiği. şuan o da oldukça memnun halinden. anlıyacağınız o ki biz yeni evlenicek çiftler olarak beyaz eşyaya yatırım değil sağlığımıza en doğru isimle yaptık. sorunuz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar herkese güzel sağlıklı burunlar diliyorum
![]()
Tatlım yapma ya çok üzüldüm inan üzüldüm bunlara ne desem şaşırdım demek 4 yıllık cerdahmış hiç araştırmadım haklısın bunlar çok önemli peki sana yandımcı oluyormu düzeltecekmi bu durumu? Şimdi düşündüğünde tekrar revizyon mu istiyorsun ? Kimi tercih edeceksin? Bunlar zor süreçler hakkında en hayırlısı olsun.Daha iyi cerrahlar varken etrafım cerrah kaynarken gidip ona oldum .. Sacmalığımın aptallığımın cezası .. Adam burunları yamuk çıkartıyo ya daha ötesi varmı.. Böyle deli gibi yazasım var.. Stresten. Olma güzel arkadasım daha cerrahlar var istanbulda kalkıp benim gibi mersine gitmeyin en iyisi diye değil hiç değil 4 yıllık cerrah tecrübesi en az 10 yıllık doktorlara bakın lütfen tavsiyem .. Atayımda resim aynaya bakamıyorum ki o derece ruh halimi bozdu ..suan
Tatlım yapma ya çok üzüldüm inan üzüldüm bunlara ne desem şaşırdım demek 4 yıllık cerdahmış hiç araştırmadım haklısın bunlar çok önemli peki sana yandımcı oluyormu düzeltecekmi bu durumu? Şimdi düşündüğünde tekrar revizyon mu istiyorsun ? Kimi tercih edeceksin? Bunlar zor süreçler hakkında en hayırlısı olsun.
Tatlım yapma ya çok üzüldüm inan üzüldüm bunlara ne desem şaşırdım demek 4 yıllık cerdahmış hiç araştırmadım haklısın bunlar çok önemli peki sana yandımcı oluyormu düzeltecekmi bu durumu? Şimdi düşündüğünde tekrar revizyon mu istiyorsun ? Kimi tercih edeceksin? Bunlar zor süreçler hakkında en hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim canım benim korkum sigara kullandigim için narkoz dan uyanamamak sigara kullanmak gerçekten sorun oluyormu ???öncelikle burnun umarım istediğin gibi olur..ama genel anesteziden korkulacak bir şey yok. sen hiç bir şey hatırlamayacaksın zaten sadece sakin olman gerek..şimdiden geçmiş olsun.
merhaba ben 13 haziranda ameliyat oldum.anesteziden korkulucak hiçbi şey yok inan bana.aniden uykuya dalar gibi kendinden geçiyosun, ben cok rahat uyandıgımı hatırlıyorum ameliyatım bittiğinde hemşireler tepemde uyanabilirsin diye bağırıyorlardı.Arkadaşlar 14 temmuz da burun estetiği olacağım genel anestezi den çok korkuyorum ameliyat olan arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim
merhaba ben 13 haziranda ameliyat oldum.anesteziden korkulucak hiçbi şey yok inan bana.aniden uykuya dalar gibi kendinden geçiyosun, ben cok rahat uyandıgımı hatırlıyorum ameliyatım bittiğinde hemşireler tepemde uyanabilirsin diye bağırıyorlardı.
Teşekkürler cnm sizlerden cesaret alıyorum :) bu arada geçmiş olsunArkadaşlar korkmayın, hiçbir şey hissetmiyorsunuz.
Ben estetik olmadım canım, anestezist adayıyımTeşekkürler cnm sizlerden cesaret alıyorum :) bu arada geçmiş olsun
Dediğin gibi gercekten hiç acı duymadım korkmayın arkadaşlar kendimize eziyet etmisizBen estetik olmadım canım, anestezist adayıyım
Hımmm pardon canım peki sigara anestezi de sorun oluyormu uyanamama gibiBen estetik olmadım canım, anestezist adayıyım
geçmiş olsun canım peki narkozdan hemen uyandınmiDediğin gibi gercekten hiç acı duymadım korkmayın arkadaşlar kendimize eziyet etmisiz