Burun estetiği

Buseesmsk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
29
2
1
26
Merhabalar ben aranıza bugün katıldım. 18 yaşındayım. Burnumdan çok rahatsızım aşırı kemer var ve illa ki bi tarafı tıkanır oluyo. İstanbulda oturuyorum. Ameliyat için önerebileceğiniz pişman olmayacağım bi doktor var mı ? Çok uçuk bi fiyatı olmasın lütfen.

Selam, hosgeldin aramiza. Bütçen 5bin - 10bin arasiysa, Muhammet Dilber'in çok olumlu geri dönüs'leri var forumda, okumani tavsiye ederim

Selam, hosgeldin aramiza. Bütçen 5bin - 10bin arasiysa, Muhammet Dilber'in çok olumlu geri dönüs'leri var forumda, okumani tavsiye ederim
Teşekkürler hoşbuldum. Ben öğrenciyim ailem parayı vereceği için zor duruma sokmak istemiyorum 5 binden fazlaysa zorlar gibime geliyo ama araştırıcam yinede çok teşekkür ederim.

Bende 6 bin liraya Fevzi yavaşa rinoplasti oldum çok pişmanım burda hep olumlu yorum yapılmış önden bakıldığında burnumda herşey var solda kemik sağa eğilmiş bir burnum var Fevzi yavaşa ameliyat olmayın hayalleriniz yıkılmasın benim yıkıldı

Ameliyatımın 4. Günündeyim gram ağrı oluşmadı :) morarma yok hafif şişlik var sadece :) doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum dr.nihat Kaya instagramdan baka bilirsin konu açmıştım resimli bana bakabilirsin fiyatıa uçuk değil :)

Abdulkadir göksel ve nihat kaya yı duydum. İnstagramda paylaşımda bulunuyorlar bakabilirsiniz

Selçuk İnanlı adlı doktoru tavsiye ederim. İnstagram ve facebook sayfasından yaptıklarını inceleyebilirsiniz. Ben bugün muayenemi oldum ve Cumartesi günüde ameliyatımı gerçekleştireceğiz. Kendisinin hastaya yaklaşımı çok güzel tüm sorularımı içtenlikle cevapladı. Artık aklımda hiç bir soru işareti yok.

Sanirim sabit, ben aradigimda 9000 demisti. Ama açikcasi biraz fazla reklami yapildigi için guvenemedim ben. Ona olmaya karar vermistim ama fikir degistirdim, Betul Cengize olacagim Aralik ayinda. Iyi bi arastirma yapmadan karar vermemek lazim :)

Eğer gerçekten iyi bir araştırma yapmış olsaydınız kararınız kesinlikle Selçuk bey olurdu :) Ben bugün 26 günümdeyim. tıkanıklıktan eser yok. çok rahat nefes alıyorum. Ayrıca oldukça güzel ve doğal bir burnum oldu. Görenler bayılıyor. Burun ameliyatı çok hassas bir durum. Hocanın tüm öncesi, sonrası fotoğraflarını paylaşmasını reklam olarak algılamanıza üzüldüm. Ben tüm hasta resimlerini büyük bir ilgi ile takip ettim. ve ameliyat olmamda olumlu bir etkisi oldu. En azından sonradan üzülmemek için şeffaflık önemli. buradaki yazılarda ne hüsran dolu ameliyatlarla karşılaşanları okudukça, Selçuk hocaya ameliyat olduğum için şükür ediyorum.

burun estetiği konusunda Dr Belma Şahin'i öneririm. ben gecen sene Dr. Belma Şahin'e burun estetiği yaptırdım burnumdan gayet memnunum...

Sevindim sizin adiniza. Paylastiklari resimlere yönelik reklam yaptiklarini soylemedim :) Internet üzerinde veya bu forum'daki bazi mesajlari göz önünde bulundurarak bu kaniya vardim. Selçuk Inanli iyi bi doktor olabilir, bu diger doktorlarin kötü olduklari anlamina gelmiyor^^ Umarim bizimde ameliyatimiz basarili geçer.

Tabikii haklısınız. Ben diğer doktorlar kötü demedim. Yanlış anlaşılmasın. Umarım başarılı bir ameliyat geçirir ve sonuçtan memnun kalırsınız.

merhababalar;
ben doktor bahadır baykalı öneririm.

Ben istanbulda degilim ama orada olsaydim nihat kaya'ya giderdim gibi geliyor. Instagrami var bakabilirsin

Bende benzer durumdayım,kafam çok karıştı,kime inanacağım bilemiyorum. Fiyatlar çok uçuk herkesde, 8000 tl cıvarında var mı güvenilecek doktor İstanbul'da? Türlü,türlü ameliyatlar oldum ama ilk defa bu kadar kafam karışık. (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…