Merhabalar bende yaklaşık 1 yıl öncesinde Dr. Tamer Şakrak' ta burun ameliyatı oldum ve gayet memnun kaldım. Çok başarılı bir burun ameliyatı oldu ve gayet doğal istediğim gibi bir sonuç oldu burun estetiğinde tavsiye edebileceğim bir doktor kendisi. Ayrıca doktor takvimi sitesinden de Dr. Tamer Şakrak hakkındaki yorumları da okuyabilir doktor hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ben çok araştırmalar sonucunda karar vermiştim ve pişman olmadım. Yorumlardan bir tanesini sizinle paylaşabilirim. Şimdiden geçmiş olsun
2 sene önce burnum kırılmıştı, nefes problemi ve ciddi şekilde yamukluk vardı. Burun ameliyatı olmaya karar verince internet üzerinden çok detaylı bir araştırma yapmaya başladım ve bütün seçenekler arasından Tamer hocamızda karar kıldım. Daha tanışmamıza bile gerek kalmadan, yorumları okumayı bitirdiğimde, aklımda hiç bir soru veya şüphe kalmadı. Ki herkesin dediği gibi kapıdan girdiğiniz anda, sizi dünyanın en samimi insanı ve ekibi (Çiğdem ve Seda hanım) karşılıyor. Hocamızla ilk gün oturup konuştuk, gerekli detayları anlattı ve bilgisayar üzerinde modellemeleri yaptı. Hocamızın müsait olduğu güne randevumu aldım ve ameliyat gerçekleşti. Ameliyat dediğim, odadan çıkmamla geri gelmem arasındaki baygın süre. Bana 1 dakika gibi geldi :) Ağrım, sızım ve morluk hiç olmadı. Ameliyat sonrası hiç zorluk yaşamadım. Bana kalsa direkt yürümeye başlar veya ayağa kalkardım. Mantıken anestezi sonrası olduğu için bir kaç saat dikkat edilmesi lazım sanırsam. Hemşireler zaten 7/24 yardımcı oldular. Ve ertesi gün taburcu oldum. Ameliyat kısmından inanın korkmanıza hiç gerek yok. Bugün 11. günüm ve her şey mükemmel ötesi. Burun bantları ve tamponları alındı. Nefes düzgün, görüntü düzgün, sinyal mükemmel. :) Hocam, daha yaz yaz bitmez ama gerçekten samimiyetiniz, dürüstlüğünüz, yeteneğiniz ve başarılı çalışmanız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Her şey gönlünüzce olsun.