Burun Estetiği

busrabatgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
20
0
1
36
Site yönetiminin açıklamasıdır;

Marka bilinirliğini ön plana çıkarmak için 7 adet üyelik alıp burada sözde tüm operasyonları geçirmiş gibi yazan doktor asistanları veya sosyal medya uzmanlarının utanç tablosu bu başlıkta toplanmıştır. İsmi silinmiş olan doktor konudan bihaber olduğunu iddia edecektir. Doktorluk mesleğinin böyle yüz karalarından uzak durmanız dileği ile ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, yaklaşık iki yıl önce operatör doktor Tamer Şakrak 'a ameliyat oldum. Kesinlikle ağrısız , neredeyse sıfır morluk da bir operasyon geçirdim. Doktor Bey'in tavrı yaklaşımı gerçekten çok samimiydi . Kendim de doktor olduğumdan dolayı biraz ince eleyip sık dokuyan bir yapıya sahibim . Çok araştırma yaparak buldum ve etik bir insan olması doktor arkadaşlarımın referansı ameliyat sonuçları ve yaklaşımı benim için yol göstericiydi. Tıp fakültesinden mezun olduğumdan beri burun ameliyatı olmayı hep düşünmüş ama cesaret edememiştim. Öncelikle benim burnumda Hump denilen kemik çıkıntısı kabarıklık yoktu ancak burnum sola dönüktü ve burun ucun fazlasıyla uzundu .Ameliyat sonrası son derece doğal bir burnum oldu . Ben çok beğendim arkadaşlarımdan da aldığım tepkiler gönlümü okşuyor doğrusu. Önceden de söylediğim gibi ameliyata giderken Sedasyon amaçlı bir enjeksiyon yaptılar uyandığımda hastane odamdaydım . Ağrım yoktu , sonrasında 3-4 gün sızlama olabilir denmişti ama olmadı. Tamponlarımı 3 . Günde aldılar. Nefes alışım fiziki görünüşüm gayet normaldi Göz altında morluk oluşmadı. Şubat ayında iki yıl olacak ameliyat olalı . Önceleri ameliyat Yen'i olduğu için çok sık aynalarla iştigal ediyordum şimdi o kadar benimsedim ki hep burnum böyleymiş gibi. Binlerce kez teşekkür ediyorum doktoruma. Ben işinin ehli konusuna hakim hakkaniyeti yüksek ve insani yönleri yüksek bir doktor olarak niteliyorum DR Tamer Şakrak ı.Tanışırsanız anlarsınız. Ameliyat sonuçları gerçekten güzel. Mutlaka değerlendirin.Binlerce kez teşekkürler!

Burun estetiğinde Dr. Tamer Şakrak hakkında bilgisi olan var mıdır yardımcı olabilecek ?

Merhabalar bende yaklaşık 1 yıl öncesinde Dr. Tamer Şakrak' ta burun ameliyatı oldum ve gayet memnun kaldım. Çok başarılı bir burun ameliyatı oldu ve gayet doğal istediğim gibi bir sonuç oldu burun estetiğinde tavsiye edebileceğim bir doktor kendisi. Ayrıca doktor takvimi sitesinden de Dr. Tamer Şakrak hakkındaki yorumları da okuyabilir doktor hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ben çok araştırmalar sonucunda karar vermiştim ve pişman olmadım. Yorumlardan bir tanesini sizinle paylaşabilirim. Şimdiden geçmiş olsun

2 sene önce burnum kırılmıştı, nefes problemi ve ciddi şekilde yamukluk vardı. Burun ameliyatı olmaya karar verince internet üzerinden çok detaylı bir araştırma yapmaya başladım ve bütün seçenekler arasından Tamer hocamızda karar kıldım. Daha tanışmamıza bile gerek kalmadan, yorumları okumayı bitirdiğimde, aklımda hiç bir soru veya şüphe kalmadı. Ki herkesin dediği gibi kapıdan girdiğiniz anda, sizi dünyanın en samimi insanı ve ekibi (Çiğdem ve Seda hanım) karşılıyor. Hocamızla ilk gün oturup konuştuk, gerekli detayları anlattı ve bilgisayar üzerinde modellemeleri yaptı. Hocamızın müsait olduğu güne randevumu aldım ve ameliyat gerçekleşti. Ameliyat dediğim, odadan çıkmamla geri gelmem arasındaki baygın süre. Bana 1 dakika gibi geldi :) Ağrım, sızım ve morluk hiç olmadı. Ameliyat sonrası hiç zorluk yaşamadım. Bana kalsa direkt yürümeye başlar veya ayağa kalkardım. Mantıken anestezi sonrası olduğu için bir kaç saat dikkat edilmesi lazım sanırsam. Hemşireler zaten 7/24 yardımcı oldular. Ve ertesi gün taburcu oldum. Ameliyat kısmından inanın korkmanıza hiç gerek yok. Bugün 11. günüm ve her şey mükemmel ötesi. Burun bantları ve tamponları alındı. Nefes düzgün, görüntü düzgün, sinyal mükemmel. :) Hocam, daha yaz yaz bitmez ama gerçekten samimiyetiniz, dürüstlüğünüz, yeteneğiniz ve başarılı çalışmanız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Her şey gönlünüzce olsun.

çelişkiler çelişkiler ...

:sampiyon:Ben de 1 ay önce dr. Tamer Şakrak’a burun estetiği ameliyatı oldum. İlk üç gün boyunca morartı ve şişlik oldu 3. Günden sonra iyileşme başladı bu arada ilk günden itibaren hiç bir ağrı sızı duymadım. ilk haftam dolduktan sonra alçı ve tamponum çıkarıldı ve nefes almaya başladım<3. Yeni burnumu hiç inceleyemeden tekrar bir bant takıldı ödemi önlemek için ikinci hafta gittiğimde o da çıkarıldı ve minnak güzel burnuma kavuşmuş oldum:)) Yaşadığım mutluluk paha biçilemezdi sonunda emelim ulaştım. Yıllardır kafaya taktığım,profilden durunca “acaba burnumun ne çirkin olduğunu mu düşünüyorlar” gibi can sıkan moral bozan iç sesimin sesini kesmiştim:halay:. Kısacası çok memnun kaldım. Tamer Şakrağın muayenesine gittiğimde İlk dialoğumuz bana bırak olur mu demişti. iyi ki size bırakmışım yüzüme yakışacak en güzel eseri bıraktınız bana. Hayallerimin üstünde bir buruna kavuştum buradan bir kez daha çooo..k teşekkür ederim. :sampiyon:

Ameliyat için ne kadar ödediğinizi öğrenmem mümkün mü acaba?
:sampiyon:Ben de 1 ay önce dr. Tamer Şakrak’a burun estetiği ameliyatı oldum. İlk üç gün boyunca morartı ve şişlik oldu 3. Günden sonra iyileşme başladı bu arada ilk günden itibaren hiç bir ağrı sızı duymadım. ilk haftam dolduktan sonra alçı ve tamponum çıkarıldı ve nefes almaya başladım<3. Yeni burnumu hiç inceleyemeden tekrar bir bant takıldı ödemi önlemek için ikinci hafta gittiğimde o da çıkarıldı ve minnak güzel burnuma kavuşmuş oldum:)) Yaşadığım mutluluk paha biçilemezdi sonunda emelim ulaştım. Yıllardır kafaya taktığım,profilden durunca “acaba burnumun ne çirkin olduğunu mu düşünüyorlar” gibi can sıkan moral bozan iç sesimin sesini kesmiştim:halay:. Kısacası çok memnun kaldım. Tamer Şakrağın muayenesine gittiğimde İlk dialoğumuz bana bırak olur mu demişti. iyi ki size bırakmışım yüzüme yakışacak en güzel eseri bıraktınız bana. Hayallerimin üstünde bir buruna kavuştum buradan bir kez daha çooo..k teşekkür ederim. :sampiyon:

Bende dr. Tamer Sakraka ameliyat oldum arkadasimla beraber. Ikimizde hic memnun degiliz. Burnumuzu ne yapti anlamiyoruz! Doktorun kendisi bizim bandajlarimizi bile cikartmadi. Benim bandaj ciktiktan sonra yeniden yapistirdilar beni aynaya baktirmadan! Biz iki kiz yurtdisindan geldik ve bize hic iyi davranmadilar. Keske dinleseydim kendi hissimi. Parayi aldiktan sonra birseye yardimci olmadilar. Ameliyattan sonra bize eczane icin recete verdiler ve eve biraktilar. Bizim yanliz oldugumuzu biliyorlardi ve eczaneyin onunden gectik ama bir durmak onunde bile fazlaydi. Hic hic hic tavsiye etmiyorum! Horrordoktor! 1,5 sene gecti ve bu ilk yorum. Burnumu goren hayatta gitmez bu doktora bedava yapsa bile. Bana msj yollayabilirsiniz. Simdi revizyon icin doktor ariyorum.

Burun estetiğinde Dr. Tamer Şakrak hakkında bilgisi olan var mıdır yardımcı olabilecek ?
3 yıl önce kendisine burun estetiği oldum bu benim hayatta verdiğim en yanlış karardı burnumu eskisinden daha kötü yaptı burun deliklerimin biri büyük biri küçük burun sırtı fazlasıyla oyulmuş en kötüsüde başka doktor ameliyat yapmaya yanaşmıyor ve pisikolojim çok kötü oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisini

3 yıl önce kendisine burun estetiği oldum bu benim hayatta verdiğim en yanlış karardı burnumu eskisinden daha kötü yaptı burun deliklerimin biri büyük biri küçük burun sırtı fazlasıyla oyulmuş en kötüsüde başka doktor ameliyat yapmaya yanaşmıyor ve pisikolojim çok kötü oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum kendisini

Merhaba ben yaklaşık 3yıl önce internetten yeterince araştırdığımı düşünüp ameliyat oldum, bu tür yorumları içeren sitelere de bakmıştım fakat yeterli bilgiyi edinememişim, kendim o zamanlar çok ihtiyaç duyardım ameliyat olan kişilerin yorumlarına o sebeple 3yılın ardından girip yazmak istedim. Ameliyat sonucumdan hiç memnun kalmadım ucu top gibi şiş ve de delikleri orantısızdı burnumun daha sonrasında da kanatta çökme oldu, instagramda paylaşılan post-op fotoğrafımın ise gerçekte olan burnum ile hiç alakası yoktu, demem o ki instagramdaki fotoğraflara güvenmenizi tavsiye etmem, ameliyat olan biri ile canlı görüşmek büyük şans. Ben bir yıl önce çok güvendiğim bir kbb doktoruna revizyon ameliyatı oldum şuan mutluyum, iyi araştırın doktorunuzu zor bir süreç oluyor memnun kalınmadığında iyi günler diliyorum 😊

Bende dr. Tamer Sakraka ameliyat oldum arkadasimla beraber. Ikimizde hic memnun degiliz. Burnumuzu ne yapti anlamiyoruz! Doktorun kendisi bizim bandajlarimizi bile cikartmadi. Benim bandaj ciktiktan sonra yeniden yapistirdilar beni aynaya baktirmadan! Biz iki kiz yurtdisindan geldik ve bize hic iyi davranmadilar. Keske dinleseydim kendi hissimi. Parayi aldiktan sonra birseye yardimci olmadilar. Ameliyattan sonra bize eczane icin recete verdiler ve eve biraktilar. Bizim yanliz oldugumuzu biliyorlardi ve eczaneyin onunden gectik ama bir durmak onunde bile fazlaydi. Hic hic hic tavsiye etmiyorum! Horrordoktor! 1,5 sene gecti ve bu ilk yorum. Burnumu goren hayatta gitmez bu doktora bedava yapsa bile. Bana msj yollayabilirsiniz. Simdi revizyon icin doktor ariyorum.
Merhaba beide almanyadan gidecektim ona ama bu yorumunuzu okuduktan sonra bayagi tedirginlestim benimle itibara gecermisiniz lütfen?

Asla tavsiye etmiyorum. Doktorundan çalışanlarına öyle kötü bir üslupları var ki ağlayacaktım neredeyse. Memnunum yorumlarını yazanlar gerçek mi acaba merak konusu.

Merhaba şuan ki durumunuz nedir ameliyat oldunuzmu tekrar başka birine resminizi atabilir misiniz

Merhaba revizyon için birini buldunuz mu ben daha önce başka birine olmuştum şimdi Tamer beyi düşünüyordum yorumunuzu görünce korktum

Merhaba ben yaklaşık 3yıl önce internetten yeterince araştırdığımı düşünüp ameliyat oldum, bu tür yorumları içeren sitelere de bakmıştım fakat yeterli bilgiyi edinememişim, kendim o zamanlar çok ihtiyaç duyardım ameliyat olan kişilerin yorumlarına o sebeple 3yılın ardından girip yazmak istedim. Ameliyat sonucumdan hiç memnun kalmadım ucu top gibi şiş ve de delikleri orantısızdı burnumun daha sonrasında da kanatta çökme oldu, instagramda paylaşılan post-op fotoğrafımın ise gerçekte olan burnum ile hiç alakası yoktu, demem o ki instagramdaki fotoğraflara güvenmenizi tavsiye etmem, ameliyat olan biri ile canlı görüşmek büyük şans. Ben bir yıl önce çok güvendiğim bir kbb doktoruna revizyon ameliyatı oldum şuan mutluyum, iyi araştırın doktorunuzu zor bir süreç oluyor memnun kalınmadığında iyi günler diliyorum 😊
Merhabalar Sonrasında memnun kaldığınız Dr adı ney. Bende Dr araştırıyorum,🙏🙏🙏

Revizyon yapan doktorunuz kimdi acaba?

Back
X