Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece estetik amaçlı oldum. Şu anda doktoru gormek bile istemiyorum zaten kendisiyle iletisim kurmak pek de mumkun olmuyor çok ilgisiz düzgün konusulmuyor konuşunca da o kadar karamsar ki moralimin bozulduğunda kalıyorum
gitmen gerekir. enfeksiyon yaparsa geri dönüşü cok zor sorunlar ile karışılaşırsın. yaptırdım iyi biliyorum.Burun estetiği sonrası kontrollere gitmemenin sakıncası var mıdır deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
45.günüm evet ama benim durumum sislikler geçince duzelicek gibi degil zaten sislikler gecmeye baslayinca şekli ortaya çıktı öncesinde bantlardan fark edilmiyordu 15.gün de bantlar tamamen çıkınca farkettim ve su anda pek şişlik yok
basarısız oldugnu nereden anladın ? şişliklerin indimi ?Bencede oyle ama doktorun yaptığı başarısız ameliyattan sonra kontrollere bile gitmek istemiyorum moralim cok bozuk
kardeş son durumun nasıl ?45.günüm evet ama benim durumum sislikler geçince duzelicek gibi degil zaten sislikler gecmeye baslayinca şekli ortaya çıktı öncesinde bantlardan fark edilmiyordu 15.gün de bantlar tamamen çıkınca farkettim ve su anda pek şişlik yok
Burnumu fazla küçültmüş yani şişlikler daha buyuk gorunmesine neden olurda kucuk gorunmez herhalde ve burun ucum çok kötü görünüyor aynata bakinca hemen fark ediyorum zaten çok kötü bir burnum yoktu keşke dogal halinden cok farkli bir hale getirmeye çalışmasaydı burnumun sağ tarafiyla uğraşmış epeyce yalniz hicte yapamamışHiç umutsuzluğa kapılıp kendinizi üzmeyin lütfen, sabırlı bir şekilde bekleyin bakalım bi şişlikler iyice insin bi şekli iyice ortaya çıksın çünkü gerçekten 45 gün yeterli değil. Daha 1bucuk ay olmuş, sizin farketmediğiniz ödemler var, o burun daha küçülecek zamanla. Mesela neyini beğenmediniz? Bazen kavisi falan yok yeterince kalkık değil der insanlar ama şişlikler tam inmeden de o kavis fln belli olmaz. Zaten revizyon düşünüyorsanız yani 2. ameliyat için hangi doktora giderseniz gidin beklemeniz gerekecek en az 6 ay.
Ben doktorla iletisim kuramiyorum çünkü kendi sorup kendi cevapliyor benim adima konusup begenmedi falan diyor ama asla benim ne dusundugumu soylemem icin firsat vermiyor o yuzden konuşsam da faydasi olmayacak gibi geliyor bana
Doktorunuz da mı beğenmedim diyor anlamadım?[/QUOT hayir bu burnu ben yaptim diye kendince övünüyor ben hicbir sey söylemediğim halde benim yerimede konuşup begenmedi diyor
1 sene beklemen gerekiyor. ayrıca yeniden amliyat olma.Burnumu fazla küçültmüş yani şişlikler daha buyuk gorunmesine neden olurda kucuk gorunmez herhalde ve burun ucum çok kötü görünüyor aynata bakinca hemen fark ediyorum zaten çok kötü bir burnum yoktu keşke dogal halinden cok farkli bir hale getirmeye çalışmasaydı burnumun sağ tarafiyla uğraşmış epeyce yalniz hicte yapamamış
devlet hastahanesinde mi yaptırdınız? neden bu kadar ilgisiz=?Sadece estetik amaçlı oldum. Şu anda doktoru gormek bile istemiyorum zaten kendisiyle iletisim kurmak pek de mumkun olmuyor çok ilgisiz düzgün konusulmuyor konuşunca da o kadar karamsar ki moralimin bozulduğunda kalıyorum