Burun estetiği??

Sec secebilirsen, isin icinde cik cikabilirsen :)) kolay gelsiiinn simdiden. Ben kapalo technik sectim, ve burnum musaitmis kapali icin. Ve salih emre uregeni sectim. Her turlusunu yapio. Ister kalkik ister duz tarz. Aslinda imkanim olsa baris cakir derdim ama cok para istio.
Ne kadar isdedi sizden emre bey?

ucuza yaptırıp çok iyi sonuçlar alan var katılmıyorum söylediğinize biraz şans. bi doktorun pahalı ücrete ameliyat yapmasının tek sebebi taleptir o da reklamla ünle olur. pahalı olmazsa revizyon olursunuz kısmı dahada saçma 7 bin günümüzde burun estetiği için çok çok pahalı bir rakam değil söylediklerinizle doktorunuzu öveyim derken yermişsiniz

Merhaba kızlar.. bende uzun süreçden sonra ameliyat oldum. Doktor önemli evet. Ama benim gördüğüm baazı arkadaşlar reklam amaçlı yapıyr. Ameliyatdan çıkar çıkmaz ilk yaptığıma şey bu delilikden öte birşy değil. Aslında şükretmemiz gerek. Bugüne kadar ki burnunuzla yaşayabiliyrz. “Kötü sağlıksız diye nitelendirilen”burunla. Ama ameliyat sonucu kötü bir burunla yıllarca yaşayamayız. Bence şükredin. Eğer katlanabiliyrsanız katlanın. Değmez bu kadar strese,acıya.

Back
X