Burun estetiği_Resimli

oksannnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
3
1
1
26
Merhabalar 3 hafta önce burun ameliyatı oldum fakat görüntüsünden hiç memnun değilim doktoruma bunu söyledim ödemli olduğumu geçince normale döneceğini söyledi resimli fotoğraf bırakıyorum düşüncelerinizi merak ediyorum.

Geçmiş olsun, ben burnunuzu beğendim ödem olduğu belli fakat buna rağmen gayet doğal duruyor. Doktorunuz kim acaba?

eski halini de paylaşsaymışsınız daha iyi yorumlardık.hiç estetikli durmuyor şu anda burnunuz gayet güzel.burun deliklerinin yerini değiştirmemiş galiba.dudak ile burun arasındaki ovallik daha derin olabilirmiş.güle güle kullanın,çok doğal

15 günde hiçbir şey belli olmaz çok erken daha ödemleriniz var sakin olun en az 3-4 ay o da en az

Gayet güzel çok ödem var. Ancak çok kavisli bir burundan ziyade doğal bir burun çıkacak gibi duruyor. Sizin isteğiniz o yöndeyse sorun yoktur

Kemeri duruyor sanki önceden kenerlimiydi.ben ödemden dolayı gibi görmedim açıkçası

Vay ilk defa böyle doğal duran burun gördüm valla

Burnun kötü değil önemli olan ameliyattan önce sen nasıl bir burun tarif etmiştin doktoruna ?

doğal bir burun inanın, 7.günümdeyim benim burnumu sanki birisi yukarı kaldırmış gibi duruyor sinirlerim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…